- 30 Mart 2017
- 12.759
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.621
burda mı o niye yazmıyon kıızN nur mawish Kız hadi okumayı bırak gel gel
nasıl oldu kız oKizlarrrr canim cikti 125 bildirim nedir yav
Yok canim yeni geldim yazdiklariniza baktim kiz baya kotu olduda onunla ugrastim surup verdim grip uykusuna yatti bayginburda mı o niye yazmıyon kıız
maviş o emojinin elinde ne var sencezor olmasa keske bukadar sayfalari okumak
Eee yani ben etiket okuyom gerisine bakmam arada carparsa dikkati okumak gerek yazılar hep yalnış gidiyor ahahahahzor olmasa keske bukadar sayfalari okumak
OY kuzucuk ya tez zamnda iyileşsin inşAllahYok canim yeni geldim yazdiklariniza baktim kiz baya kotu olduda onunla ugrastim surup verdim grip uykusuna yatti baygin
Styenmaviş o emojinin elinde ne var sence
Ben once o emojinin ne oldunu anlamadiydim sonradan yeni ogrendim daha satmaya geldim haniiiimmaviş o emojinin elinde ne var sence
aynen
Ayy bnde takinti ya okumasam icime dert olur ertesi gun olsa bile yine okurumEee yani ben etiket okuyom gerisine bakmam arada carparsa dikkati okumak gerek yazılar hep yalnış gidiyor ahahahah
tişikkir idirim vir binimBen once o emojinin ne oldunu anlamadiydim sonradan yeni ogrendim daha satmaya geldim haniiiim
Bende yeni dikkat çektim sen deyince bayrak gibi salla ne olacakaynenBen hiç kullanmam o emojiyi
InsaAllah ya yine uyku yokOY kuzucuk ya tez zamnda iyileşsin inşAllah
Ayy bnde takinti ya okumasam icime dert olur ertesi gun olsa bile yine okurum
Bu yeni geldi apla cok kaliteli memnun kalirsintişikkir idirim vir binim
şurubun etkisiyle uyumaz mı?InsaAllah ya yine uyku yok
Bi iki bakmayinca bildirim gelmiyo bnde artik o dedigin yerden bakiyomben de okuyom bi iki yer var takip ettiğim ama bildirim olmuyor bana izlenenlerden okuyom
mir ilsin i ziminBu yeni geldi apla cok kaliteli memnun kalirsin
Yok canim biraz uyuyo etki gecince yine basliyo bi hafta canimi cikarirşurubun etkisiyle uyumaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?