- 22 Ağustos 2015
- 29.769
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.873
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.701
Nergis bugun yok blmiyorumki :)uyuyodurTunaydin kizzlarrr.Aa hayir ola nergis nerde
Allah allah yada neti bittiNergis bugun yok blmiyorumki :)uyuyodur
Atesi dustude baygin hep gozunu acamiyoSmdi nasl peki canim yaa kiyamam..
Halsiz demekki canim..Atesi dustude baygin hep gozunu acamiyo
Evet cok halsiz kucagina al gotur bni dio yazik aman ates cikmasinda o zor oluyoHalsiz demekki canim..
Oo bugün temiLik yapcaktıı galibaTunaydin kizzlarrr.Aa hayir ola nergis nerde
Temizlik yapıyor/ yapıyoruzNergis bugun yok blmiyorumki :)uyuyodur
Geçmiş olsun canım yaaEvet cok halsiz kucagina al gotur bni dio yazik aman ates cikmasinda o zor oluyo
Sagolasin canim Allah razi olsunGeçmiş olsun canım yaa
Noliyy kizlar size bugunBende temizlik yapiyorum kzlar tatlianne nergis ben demistm dün:)) miss gibi oldu ev ya aksam misfirimde geleblr yemek yapacm daha cooook isim var
Ay kendi derdinden kimseyi görmüyorum. Geçmiş olsun canım yaaSagolasin canim Allah razi olsun
Inamamiyorum nergissssss gisss gisss gisss bak senin gibi cagri yaptimTemizlik yapıyor/ yapıyoruz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/page-3800
Tutmayın biziiii
Inamamiyorum nergissssss gisss gisss gisss bak senin gibi cagri yaptimbaska topiklere gitmis bah hele
Takiliyorum canim .Ama yinede gelsin bakim netmis neylemis hangi ara sıvısmisKız ben aklını çeldim kızma ona hem orası temizlik topigi hemşerilerini kendine topigini niye bıraksın
Canim valla evimi barkimi degistirdim koltuklarni yerini altu ustnu temizledim :))) cok iyi oldu.yok yemegi eve yaptim ya caya gelceklerNoliyy kizlar size bugunyapmayin etmeyin bacilar ben yapamiyorum heryer almis basini gidiyo yemekli misafirmi canim ne yapcan onuda de hele
Hee tmm canim valla bnimde dip kose yapilcakda nezaman bakalim.Dolaplari filan surekli duzenlerimde yinede bi elden gecicek sil supur bitmiyi.Nergis temizlik topigine gitmisde onu dedim balimCanim valla evimi barkimi degistirdim koltuklarni yerini altu ustnu temizledim :))) cok iyi oldu.yok yemegi eve yaptim ya caya gelceklertatli da yaptim ama yemicem :* nolmus kim nere gitmis
Hee.. orda cocgu olanlar calisan flan sanrmHee tmm canim valla bnimde dip kose yapilcakda nezaman bakalim.Dolaplari filan surekli duzenlerimde yinede bi elden gecicek sil supur bitmiyi.Nergis temizlik topigine gitmisde onu dedim balim
Gircem gircem canim valla aklim hep temizlikte camlar perdeler perisan .Dolaplar bnimde oyle kullanmadiklarimi attim bi sekilde degerlendirdim nefret ediyorum dagikliktan ama cocuk olunca bide koca pis ve dagiksa is hic bitmiyo bazen bos veriyorum cunki hic bisey fark etmiyo canim cikiyo topliycam diye 1 saat sonra yine ayni bazen koyveriyorum hepten savas alanina donuyoHee.. orda cocgu olanlar calisan flan sanrm
. Benm evim kolay daglmaz mesele derliiyimdir bi isi hemen yaparim ve sık yaparim cok ust uste birakmam dolabmda gereksiz camasirlar yoktu hepsi mutlaka kullandklarimdir askılık raflar bunlara dikkat ederm o yuzdende daglmaz pek.. mutfak beyaz heryer ondan biraz tikim var okadar yani.. sende gir bi ara iyilssn de iyi geliyo temizlik kiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?