Kizlarben ciktim maalesef uyudum bugün durmak yok temizlik yapcam herkese kolay gelsin burada takilcaklara iyi sohbetler hepinizi optum

Bende temizlik yapiyorum kzlar tatlianne nergis ben demistm dün:)) miss gibi oldu ev ya aksam misfirimde geleblr yemek yapacm daha cooook isim var
Noliyy kizlar size bugun yapmayin etmeyin bacilar ben yapamiyorum heryer almis basini gidiyo yemekli misafirmi canim ne yapcan onuda de hele

Noliyy kizlar size bugun yapmayin etmeyin bacilar ben yapamiyorum heryer almis basini gidiyo yemekli misafirmi canim ne yapcan onuda de hele
Canim valla evimi barkimi degistirdim koltuklarni yerini altu ustnu temizledim :))) cok iyi oldu.yok yemegi eve yaptim ya caya gelcekler tatli da yaptim ama yemicem :* nolmus kim nere gitmis

Canim valla evimi barkimi degistirdim koltuklarni yerini altu ustnu temizledim :))) cok iyi oldu.yok yemegi eve yaptim ya caya gelcekler tatli da yaptim ama yemicem :* nolmus kim nere gitmis
Hee tmm canim valla bnimde dip kose yapilcakda nezaman bakalim.Dolaplari filan surekli duzenlerimde yinede bi elden gecicek sil supur bitmiyi.Nergis temizlik topigine gitmisde onu dedim balim

Hee tmm canim valla bnimde dip kose yapilcakda nezaman bakalim.Dolaplari filan surekli duzenlerimde yinede bi elden gecicek sil supur bitmiyi.Nergis temizlik topigine gitmisde onu dedim balim
Hee.. orda cocgu olanlar calisan flan sanrm
. Benm evim kolay daglmaz mesele derliiyimdir bi isi hemen yaparim ve sık yaparim cok ust uste birakmam dolabmda gereksiz camasirlar yoktu hepsi mutlaka kullandklarimdir askılık raflar bunlara dikkat ederm o yuzdende daglmaz pek.. mutfak beyaz heryer ondan biraz tikim var okadar yani.. sende gir bi ara iyilssn de iyi geliyo temizlik kiz :))

Gircem gircem canim valla aklim hep temizlikte camlar perdeler perisan .Dolaplar bnimde oyle kullanmadiklarimi attim bi sekilde degerlendirdim nefret ediyorum dagikliktan ama cocuk olunca bide koca pis ve dagiksa is hic bitmiyo bazen bos veriyorum cunki hic bisey fark etmiyo canim cikiyo topliycam diye 1 saat sonra yine ayni bazen koyveriyorum hepten savas alanina donuyoartik herseyi atasim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…