- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.721
Esinde sen toparlarken dagitmamali ya cocuk neyse dersin de.. evde cok esyan olmayacak ev dediginde geniss olacak her zaman toplu gozukur :):) senin durumun farkli tabi cocuk olunca is degisir tamamennnGircem gircem canim valla aklim hep temizlikte camlar perdeler perisan .Dolaplar bnimde oyle kullanmadiklarimi attim bi sekilde degerlendirdim nefret ediyorum dagikliktan ama cocuk olunca bide koca pis ve dagiksa is hic bitmiyo bazen bos veriyorum cunki hic bisey fark etmiyo canim cikiyo topliycam diye 1 saat sonra yine ayni bazen koyveriyorum hepten savas alanina donuyoartik herseyi atasim geliyo
Hafif kakaolu kahveli tarcinli biskuvitli muhallebi yaptim yanina da oyle findik fistik kyucam isteNe tatli yaptin canim onuda sorayimyeni yarisma borekmis gordunmu
Hiii gordum de.hic takib etmiyorum ya girsekmiki aceepppNe tatli yaptin canim onuda sorayimyeni yarisma borekmis gordunmu
Ahh en buyuk sorunlarimdan birisi oyle dagitiyo pisletiyoki anlatamam lafda anlamiyo malesefEsinde sen toparlarken dagitmamali ya cocuk neyse dersin de.. evde cok esyan olmayacak ev dediginde geniss olacak her zaman toplu gozukur :):) senin durumun farkli tabi cocuk olunca is degisir tamamennn
Ohh mis daha ne olsun cok guzel .ogun gitmedigin arkadasmi yoksa gelcek olanHafif kakaolu kahveli tarcinli biskuvitli muhallebi yaptim yanina da oyle findik fistik kyucam iste
Takip ediyorum yarismalari oy da veriyorum baya guzel seyler yapiliyo ama hic cesaret edemedim .Girsek zaten birinci blliHiii gordum de.hic takib etmiyorum ya girsekmiki aceepppiyi seyler cikartiriiiz yaa da en fazla ney olacakki :)) ne dersin
Yok onu da cagirdim disarisi kar ya riskli olur dedi gelmem hamileliginden dolayi.. onunla 2 arkadas ta gelicekti 3 kisi. Kar eriyince gelirim ya da sen gel dedi bende diger arkadslarda gelcegi icin gelmezlerse gelirim dedim kaldi oyle. Burda kar da 2 3 haftaya anca erir oyle cokta sey degildi ama smdi sebeb olmayayim dedmOhh mis daha ne olsun cok guzel .ogun gitmedigin arkadasmi yoksa gelcek olan
Tabikisiiii sondan 1 olmayakTakip ediyorum yarismalari oy da veriyorum baya guzel seyler yapiliyo ama hic cesaret edemedim .Girsek zaten birinci blli
Yaa bi ara baktim goremedim mamalari sora da bakmadimTakip ediyorum yarismalari oy da veriyorum baya guzel seyler yapiliyo ama hic cesaret edemedim .Girsek zaten birinci blli
Bisey olmaz Allahin izniylede tabi kendisi bilir canim.oo kiz kiza sohbet muhabbet dur bnde geliyomYok onu da cagirdim disarisi kar ya riskli olur dedi gelmem hamileliginden dolayi.. onunla 2 arkadas ta gelicekti 3 kisi. Kar eriyince gelirim ya da sen gel dedi bende diger arkadslarda gelcegi icin gelmezlerse gelirim dedim kaldi oyle. Burda kar da 2 3 haftaya anca erir oyle cokta sey degildi ama smdi sebeb olmayayim dedm
Bende konulara bakarken gorup bakiuorum canim denk geliyoYaa bi ara baktim goremedim mamalari sora da bakmadim
Gell gelll muhabbetli arkadaslarBisey olmaz Allahin izniylede tabi kendisi bilir canim.oo kiz kiza sohbet muhabbet dur bnde geliyom
Oda olabiliTabikisiiii sondan 1 olmayak
Kandirma kendini gulum yandanOda olabilioda bi birincilik ama
Tmm bu hizla 5 dkikaya ordayim ac kapiyi ruzgarli geldim soguk havaGell gelll muhabbetli arkadaslar
Gel ya beklerim mavisim de. Bana uyku basti anamTmm bu hizla 5 dkikaya ordayim ac kapiyi ruzgarli geldim soguk hava
Eyvah yanlarinda uyuklama bideGel ya beklerim mavisim de. Bana uyku basti anamcayi demliyim en iyisimu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?