- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.901
Nasip hersey karsina cikacaklarda oyle..Ahahah aynen ole kzum abi deme lazım olur hesabı abi derdim eşime abilerim arkadaşıydı çocukluğunu bilir iki günde evlenme karari aldik 1 ayda evlendik sevgili bile olmadan birbirimize taniyoz diye yıldırım aşkı bizimki
Aynen ole kiz bi keresinde evlenirken bile abi demistim bin kac kere toplumda bile lafi zor kiviriyordim annesine bile Teyze derdim ortaya karışır alıştık: )Nasip hersey karsina cikacaklarda oyle..
Insallah hakkinizda hayirlisi olmustur canim
Abi desende abin degilmis demekki canim :))Aynen ole kiz bi keresinde evlenirken bile abi demistim bin kac kere toplumda bile lafi zor kiviriyordim annesine bile Teyze derdim ortaya karışır alıştık: )
Aynen Kuzm çok şükür iyiyiz iyi kotusude yuruyor yuvamizAbi desende abin degilmis demekki canim :))
Geldiiiiim.. oje sürüyorumeee kimsecik yazmamış hepiniz temizlikten yorgun mu düştünüz@tatlianne N nur mawish Gul-i zar H M @Sifayildizi 1var2yok
Oo 1000tane 2 defa elimden geçiyo 3günde bitiyoo tamamıgünlük kaç çanta yapıyon?
Takiliyom buralarda uyusam olacak daa yok gelmiyor uyku.Geldiiiiim.. oje sürüyorum
Naber napıosun¿
Ooov becerikli hatunOo 1000tane 2 defa elimden geçiyo 3günde bitiyoo tamamı
Tahmin ettimde girmeden olmaz dimi amaHosgeldin canim nabiyosun bizde uyumaya gidiyoduk
Eee yatmadinmiii.. cocuk nasil oldu ya pekiOkudum kizlar okumazsam icim rahat etmiyo.Hic dinlenmedim yemekten sonra yatayim dedim biraz da olsa ,dayanamadim basim agriyo gozler gidiyo gittim uzandim benim herif yatirmadi kalk sunu bunu yap diye neyse cok sinirliyim yazmiyim
Diyettendir canimYa bende bi kac gundur mide agrisidir gidiyor.. pis.pis agriyor.. hayrolsun yaaa aksamlari ozellikle nedenki.
Olmaz tabi kuzum iyi ettin. Benim gozlerim uykudan şas beş olduTahmin ettimde girmeden olmaz dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?