cani yananin ahi tutar mi :(

Eski konuymus baya noldu acaba evlenip cocuklari bile olmustur belki konu sahibinin

Ben böyle konulara çok kızıyorum. Evet 4 sene çok ciddi bir zaman. Ve bu zaman dilimindeki demekki biriniz değişmişsiniz ve bu da aranızdaki sevgiyi etkilemiş. Siz yaptığınız fedakarlıklar, sevginiz vs için yanınızda kalmasını bekliyorsunuz fakat o iş öyle olmuyor malesef. İnsanların kaç senelik evlilikleri bitiyor öyle düşünün. Zamanla sevgisi bitmiş ve sizinle bir ömür geçirmek istememiş muhtemelen. İlişkinin ömrü sevmediğin bir insanlar ömür geçirmeye sebep değil.
Ayrıca kendinizi çok küçük düşürmüşsünüz. Yalvarıp yakararak elinin altında olduğuna da iyice hissettirmişsiniz. İkili ilişkilerde özellikle erkekler bu kadar elinin altında olan kişilere değer vermiyor genelde. Çünkü ne yaparsa yapsın susmuşsunuz, kaybetme korkusu kalmamış. O yüzden sizi kaybetmek de ona hiçbir şey ifade etmemiş.
Bir de ne ilginçtir ki uzun süreli ilişkiyi bitiren insanlar, kısa zamanda yeni birini bulup kısa sürede de evleniyorlar. Neden böyle bilmiyorum ama çok sık gördüğüm bir tablo.
Siz kendinize odaklanın. Yaralarınızı sarmaya çalışın. Gerekirse destek alın ama bu durumu kabullenip hayatınıza devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…