- 28 Haziran 2011
- 511
- 161
- 123
- Konu Sahibi miniksercem000
Ya yine mi senBenim ahimi alanlarin hepsi ters geldi valla
Sadece bi tanesi ne halde tam bilmiyom onun da haberini alirsam seri tamamlanacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yine mi senBenim ahimi alanlarin hepsi ters geldi valla
Sadece bi tanesi ne halde tam bilmiyom onun da haberini alirsam seri tamamlanacak![]()
Noldu beYa yine mi sen![]()
![]()
![]()
Gec geldigi icin bu gönül sızım. Senelerce beklemekmi gerek illa karsidakini cani aciyor gormek bana yattiklarinin aynisini yasiyor gormek icin. Daha kac sene....Gercekci olmak gerek bosuna bekleme
Yapanin yanina kar kaliyor Malesef
Otesi berisi yok
Ben bana yapilan haksizligi canimi yakanlari tabiki aynisini yasasinlar isterim
Ama bekle éden bulur,yanina kalmaz , yada oteki tarafa kalir diyorlar ya bunlar daha cok canimi acitiyor
Hayatlarini laylaylom yasiycaklar neymis herkes ettigini cekermis yok oyle bir sey
Benim canim yanarken onlarkide yatsin isterim ben unuttuktan sonra neye yarar
Gec gelen adalet adalet degildir
Ne kadar affetim desemde cezasını çekmesini beklediğim var. Hiç bişey yok gayet mutlu hayatına devam ediyor. Affettim diyorum ama içimden onla ilgili kötü senaryolar başına gelmesi için bekliyorum engellemeye calısıyorum kendimi böyle kötü biri degilim ben ama ne bileyim işte aklıma geliyor![]()
Benim hayat felsefem beni üzeni allah da uzsun. Çok sukur ki genellikle görüyorum. Gormediklerimden de eminim allah vermiştir belasını.
canim seni anliyorum bende cok buyuk skintilar yasadim ve bunu yapanlar her turlu pisligi yapip inkar edip karsimda benimle alay etmis insanlarGec geldigi icin bu gönül sızım. Senelerce beklemekmi gerek illa karsidakini cani aciyor gormek bana yattiklarinin aynisini yasiyor gormek icin. Daha kac sene....