Canı yananlar size bi sorum var?

Böyle takip ettiğinde Allah'a havale etmiş olmuyorsun ama. Allaha havale etmek demek gerçekten gönlünden aklından çıkartmak ve Allah'a güvenmek demek. Kimsenin hakkı kimsede kalmayacak emin olabilirsin. Kimse kimsenin hayatını da bilemez. Onlar herkese karşı mükemmel gözükebilirler ama noldugunu gerçekte bilemezsin. Belki bu dünyada hiç acı çekiyor gözükmezler belki çekmezlerde ama asla hiç bir kötülük kimsenin yanına kar kalmayacak.
Senin yapacagın en guzel sey yoluna devam etmek sanırım

ahını alanlar elbet bu dünyada görürler karşılığını ama anlarlar mı başlarına gelenin nedenini bilemem..
öte dünyaya kalan tek şey yalan yere edilen yeminler :KK66:

Gercekci olmak gerek bosuna bekleme
Yapanin yanina kar kaliyor Malesef
Otesi berisi yok
Ben bana yapilan haksizligi canimi yakanlari tabiki aynisini yasasinlar isterim
Ama bekle éden bulur,yanina kalmaz , yada oteki tarafa kalir diyorlar ya bunlar daha cok canimi acitiyor
Hayatlarini laylaylom yasiycaklar neymis herkes ettigini cekermis yok oyle bir sey
Benim canim yanarken onlarkide yatsin isterim ben unuttuktan sonra neye yarar
Gec gelen adalet adalet degildir

Malesef bi kere cok canim yandiginda beddua etmistim. Inanilmaz kirilmistim cunku. Ha tuttu mu tutmadi. Ama bilemem sonu ne olur yine de pismanim :( simdi tam anlamiyla onlari Allaha havalae ettim artik umrumda degil kimse. Bi anlik intikam dusuncesie pisman olacak seyler yapmayin.. Ilahi adalete guvenince iciniz daha rahat olacaktir..

Ne kadar affetim desemde cezasını çekmesini beklediğim var. Hiç bişey yok gayet mutlu hayatına devam ediyor. Affettim diyorum ama içimden onla ilgili kötü senaryolar başına gelmesi için bekliyorum engellemeye calısıyorum kendimi böyle kötü biri degilim ben ama ne bileyim işte aklıma geliyor :(

Benim hayat felsefem beni üzeni allah da uzsun. Çok sukur ki genellikle görüyorum. Gormediklerimden de eminim allah vermiştir belasını.

Sevgili serce ne biyorsunuz ya Allah cellecelaluhu korusun ahirete kalirsa hesabi? hem sizden helallik almak zorundalar dunyadaki uzuntu ne ki orada tir tir titrerler... hemen cikmasini beklemeyin biz aceleciyiz neyi.ne zaman kabul.edecegini bilir Allah azzevecelle... benim soyleyebilecegim var ornek yok.artik dedigim sasirmistim olanlara ancak beddua tuyar boyle diye dusunuyor insan ama soylemeyeyim kimligim belli olur ondan ,kalp kirmak bile ne kadar gunah kaldiki zulum ne demek El Adl Allah cellecelaluhu adildir bu kesindir.

Bu dünyada çekmeselerde, diğer dünyada çekecekler cezalarını merak etmeyin, boynuzsun hayvanın hakkını bile boynuzlu hayvandan alacak olan ALLAH kimsenin kul hakkını kimsede bırakmaz, buna sığınarak rahatlatıyorum bende kendimi mesela. Ama tabi insan bu dünyada da şahit olmak istiyor bazı şeylere, bende bazen sizin gibi düşünüp dua ediyorum bu dünya da bir an önce cezalarını çektiklerini görmek için. En doğrusunu ALLAH bilir, yarına kalsada yanına kalmaz kimsenin.

Gercekci olmak gerek bosuna bekleme
Yapanin yanina kar kaliyor Malesef
Otesi berisi yok
Ben bana yapilan haksizligi canimi yakanlari tabiki aynisini yasasinlar isterim
Ama bekle éden bulur,yanina kalmaz , yada oteki tarafa kalir diyorlar ya bunlar daha cok canimi acitiyor
Hayatlarini laylaylom yasiycaklar neymis herkes ettigini cekermis yok oyle bir sey
Benim canim yanarken onlarkide yatsin isterim ben unuttuktan sonra neye yarar
Gec gelen adalet adalet degildir
Gec geldigi icin bu gönül sızım. Senelerce beklemekmi gerek illa karsidakini cani aciyor gormek bana yattiklarinin aynisini yasiyor gormek icin. Daha kac sene....

Aynen banada boyle kötü seneryalor gelio gozumun önüne. Eden bulmuyo cezasini olan bana oluo
Ne kadar affetim desemde cezasını çekmesini beklediğim var. Hiç bişey yok gayet mutlu hayatına devam ediyor. Affettim diyorum ama içimden onla ilgili kötü senaryolar başına gelmesi için bekliyorum engellemeye calısıyorum kendimi böyle kötü biri degilim ben ama ne bileyim işte aklıma geliyor :KK43:

Gec geldigi icin bu gönül sızım. Senelerce beklemekmi gerek illa karsidakini cani aciyor gormek bana yattiklarinin aynisini yasiyor gormek icin. Daha kac sene....
canim seni anliyorum bende cok buyuk skintilar yasadim ve bunu yapanlar her turlu pisligi yapip inkar edip karsimda benimle alay etmis insanlar
psikolojim bozulmustu ,bir kadina bir anneye yapilabilicek en buyuk kotulukleri yaptilar
ama benim dunyam yikildi,yandigimla kaldim onlar mutlu devam ediyor
ahirette cezalarini cekicekler demesin kimse lutfen
ahirette herkes kendi derdine dusucek ben onlarimi arastiricam orda ne halldeler diye
kizginim,inancim bitti,icim ofke dolu,hic bir seyin tadi onemi yok artik benim icin
onlarin yandigini gormeden benim icim sogumuycak
icim yanarken bir bardak suya ihtiyac duyuyorum icimin yangini yana yana kule donucek sonra gelen suyu napayim ben
kusura bakma minik sercem bugun canim cok skkin ya gozyaslarimla yaziyorum
senide umutsuzluga koymak istemiyorum
insalah seni uzenlein uzuldugunu bari sen gorursun
ben umidimi yitirdim artik

Valla hiç de cezalarını falan buldukları yok hayatlarına çok güzel bi şekilde devam ediyorlar. Az önce öğrendim ki ilk sevgilimin nişanı varmış şuan. Ben hala onu görünce içim pır pır ederdi. Mutluluk dileyin geçmişte kalanlara, sonra da hayatınıza bakın. Ben beni aldattığı kızla nişanlanan herife bile mutluluklar dileyebiliyorum artık. Kötü günler yaşasınlar diye beklemenin gereği yok.

Eden bulur kendim yasadim gördüm.
Hic beklemedigi anda ,beklemedigi sekilde..
Herseyin vakti vardir , er yada gec eden mutlaka bulur.

Back
X