Canı yananlar size bi sorum var?

miniksercem000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
948
425
33
34
Merhaba kizlar benim zamaninda cok canimi yaktilar. Her insanin mutlaka canini yakan birileri olmustur su hayatta. Beddua etmedim kimseye sadece Allaha havale ettim. Hakkimi helal ettigim ve etmedigim insanlarda var.

Ben kendime soruyorum Allaha havale ettin ama onlar rahat rahat hayatlarini sürerken sen üzülüyorsun. Evet üzülüyorum Rabbim ben sana havale ettim ama onlar suanda benden bile iyi durumdalar. Ne zaman gorecegim onlarin pismanliklarini diyorum kendi kendime. Canimi yakan 2 kisi hakkinda dedimki insallah Rabbim sana havale ediyorum ben gormesemde mutlaka kulagima gelsin pisman olduklari. minikserceye kotuluk yapmistim zamaninda onun cezasini cekiyorum diyecegi gunleri merak ediyorum.

Ama neden? Ya neden onlar keyfinde rahatinda tmm kimsenin kotulugunu istemiyorum ama bana yapilanda yanlarina kalmasi zoruma gidio. Onlar huzur ve mutluluk icindeyken ben zorluk cekiyorum bin bir turlu dert gelio dert ustune bitmek bilmio resmen.

Size sorum hic gozunuzle gordugunuz yada kulaginiza gelen oldumu caninizi yakan kisinin pismanliklar icersinde oldugunu zor duruma dustugunu. Allaha havale ettiginiz kisinin cezasini buldugunu goren isiten oldumu aranizda? Bende gorup isitmek isterim ama tek gordugum isittigim mutlu olduklari.

Zoruma gidio hayatimda en cok sevdigim uzerine titredigim kisilerden darbe yedigimi gormek. En sevdigim tarafindan kirilmak paramparca edilmek.

Neden kotuler kazaniyor? Benim yuzumun gulmeye hakki yokmu?

Lutfen cani yananlar caninizi yakanlarin cezalarini bulduklarini goren varsa yazsin.
Biraz tesseliye ihtiyacim var.

Merhaba kizlar benim zamaninda cok canimi yaktilar. Her insanin mutlaka canini yakan birileri olmustur su hayatta. Beddua etmedim kimseye sadece Allaha havale ettim. Hakkimi helal ettigim ve etmedigim insanlarda var.

Ben kendime soruyorum Allaha havale ettin ama onlar rahat rahat hayatlarini sürerken sen üzülüyorsun. Evet üzülüyorum Rabbim ben sana havale ettim ama onlar suanda benden bile iyi durumdalar. Ne zaman gorecegim onlarin pismanliklarini diyorum kendi kendime. Canimi yakan 2 kisi hakkinda dedimki insallah Rabbim sana havale ediyorum ben gormesemde mutlaka kulagima gelsin pisman olduklari. minikserceye kotuluk yapmistim zamaninda onun cezasini cekiyorum diyecegi gunleri merak ediyorum.

Ama neden? Ya neden onlar keyfinde rahatinda tmm kimsenin kotulugunu istemiyorum ama bana yapilanda yanlarina kalmasi zoruma gidio. Onlar huzur ve mutluluk icindeyken ben zorluk cekiyorum bin bir turlu dert gelio dert ustune bitmek bilmio resmen.

Size sorum hic gozunuzle gordugunuz yada kulaginiza gelen oldumu caninizi yakan kisinin pismanliklar icersinde oldugunu zor duruma dustugunu. Allaha havale ettiginiz kisinin cezasini buldugunu goren isiten oldumu aranizda? Bende gorup isitmek isterim ama tek gordugum isittigim mutlu olduklari.

Zoruma gidio hayatimda en cok sevdigim uzerine titredigim kisilerden darbe yedigimi gormek. En sevdigim tarafindan kirilmak paramparca edilmek.

Lutfen cani yananlar caninizi yakanlarin cezalarini bulduklarini goren varsa yazsin.
istisnasız bugüne kadar kim canımı yaktıysa sonunda pişman oldu
ben canım yanarken allaha yalvardım dua ettim. sana havale ediyorum dedim. beddua etmeden, ben suçluysam ben çekeyim razıyım dedim.
kalp kırmak, acı çektirmek kul hakkına girdiği için allah mutlaka hesabını sorar
allah gözyaşlarını sayar ona göre muamele eder.
kimi erken, kimi geç ama mutlaka ilahi adalet birgün tecelli eder.
kalpten inanırsan mutlaka görürsün

Sen onlarin canlarinin yanmasini bekledikce senin canin acisi hic gitmiyecek.birak bu dunyada olmasada obur dunyada mutlaka cezalarini cekecekler.

image.webp

Beddua etmeyin tabiki ama aci cekmelerini beklemekte bir nevi kotu niyet zaten sizin Rabbime havale etmenize gerek yok o her seyi gorur ve bilir yeri ve zamani gelince herkes hakkini yasiyacak ama bu dunyada ama ahirette o yuzden birakin unutun kendi hayatiniza bakin derim ...

İlahi adalet diye bir şey var mutlaka yalnız,
Sen eğer yaptığın işin iyi olduğunu savunuyorsan vicdan azabı çeker misin,hayır,dolayısıyla acı da çekmezsin.
Sana yapılanlar yanlarına kalmaz ama gerçekten haklı olduklarını düşünüyor ve inanıyorlarsa onlara hiiiçbişeycik olmayacak emin ol.Başkaları yüzünden çektikleri acıyı da hiç kendine mal edip sevinme.
Etme bulma dünyası ama başlarına kötü şeyler geldiklerinde asla ve kata ''ben minikserce'ye kötülük yaptığım için oldu demeyecekler''

Pişman olmadan kastınız nedir?
Belki pişman oldular tövbe ettiler nerden bilebilirsiniz ki?
Siz o insanlarin başina kötü birşey gelmesini bekliyorsunuz sanırım.

İlahi adalet diye bir şey var mutlaka yalnız,
Sen eğer yaptığın işin iyi olduğunu savunuyorsan vicdan azabı çeker misin,hayır,dolayısıyla acı da çekmezsin.
Sana yapılanlar yanlarına kalmaz ama gerçekten haklı olduklarını düşünüyor ve inanıyorlarsa onlara hiiiçbişeycik olmayacak emin ol.Başkaları yüzünden çektikleri acıyı da hiç kendine mal edip sevinme.
Etme bulma dünyası ama başlarına kötü şeyler geldiklerinde asla ve kata ''ben minikserce'ye kötülük yaptığım için oldu demeyecekler''
Hic böyle düsünmemistim saol

Babaannem anneme ve babama çok cektirmisti biz herseylerine koşarken onlar oralı olmadı . ben kaza geçirdim ölümden döndüm öz babaannem gelmedi görmedi 1 ay yuruyememistim . şimdi ise babamı kendine küstürdü . şimdi ise yapayalnız .

Pişman olmadan kastınız nedir?
Belki pişman oldular tövbe ettiler nerden bilebilirsiniz ki?
Siz o insanlarin başina kötü birşey gelmesini bekliyorsunuz sanırım.
Kötü bis3y gelmesi degil daha dogrusu bana yaptiklarinin aynisini baskalari onlara yapsin isterim. Bakalim nasil aci veriomus.

Hic böyle düsünmemistim saol
Tatlım ben fazla gerçekçiyim,kusura bakma.
Tecrübe diyelim.
Milyonları hortumlayan,bankaları boşaltan adamlar ceza bile almıyor bazıları ,hadi onu geç ömürlerinin sonuna kadar miss gibi yaşıyorlar.Ne bir sıkıntı ne bir hastalık, niye, vicdan azabı duymuyorlar.Ama ben yanlışlıkla 1 lira hakkını yesem başkasının 100 liram kaybolur vs.İş tamamen fikir ve vicdanla alakalı.
Bunları düşündükçe ben de deli oluyorum ama işin özü bu.

Tatlım ben fazla gerçekçiyim,kusura bakma.
Tecrübe diyelim.
Milyonları hortumlayan,bankaları boşaltan adamlar ceza bile almıyor bazıları ,hadi onu geç ömürlerinin sonuna kadar miss gibi yaşıyorlar.Ne bir sıkıntı ne bir hastalık, niye, vicdan azabı duymuyorlar.Ama ben yanlışlıkla 1 lira hakkını yesem başkasının 100 liram kaybolur vs.İş tamamen fikir ve vicdanla alakalı.
Bunları düşündükçe ben de deli oluyorum ama işin özü bu.
İs vicdan azabı cekip cekmemekle bitiyo daha iyi anladim. Ama Rabbim bana vicdan vermis istesemde istemesemde bazi seylerde vicdan azabi cekiyorum. Vicdan cok onemli bu dunyada. Vicdani olmayanlar aslinda acinasi durumda

Back
X