Canı yananlar size bi sorum var?

Benim hesabım ötede.
Hep diyorum bu dünyada ne kadar acı çekseler de yeterli değil, ben öte dünyada görüşmek istiyorum.

canim seni anliyorum bende cok buyuk skintilar yasadim ve bunu yapanlar her turlu pisligi yapip inkar edip karsimda benimle alay etmis insanlar
psikolojim bozulmustu ,bir kadina bir anneye yapilabilicek en buyuk kotulukleri yaptilar
ama benim dunyam yikildi,yandigimla kaldim onlar mutlu devam ediyor
ahirette cezalarini cekicekler demesin kimse lutfen
ahirette herkes kendi derdine dusucek ben onlarimi arastiricam orda ne halldeler diye
kizginim,inancim bitti,icim ofke dolu,hic bir seyin tadi onemi yok artik benim icin
onlarin yandigini gormeden benim icim sogumuycak
icim yanarken bir bardak suya ihtiyac duyuyorum icimin yangini yana yana kule donucek sonra gelen suyu napayim ben
kusura bakma minik sercem bugun canim cok skkin ya gozyaslarimla yaziyorum
senide umutsuzluga koymak istemiyorum
insalah seni uzenlein uzuldugunu bari sen gorursun
ben umidimi yitirdim artik
Bu konuda ayni dusuncedeyiz ben obur tarafta kendi derdime dusmusken napayim onlar yaniomu sonuyomu banane.

Onlarinda bana cektirdiklerinin aynisini yasadiklarini gorup oyle ölmek istiyorum. Ahirette herkes kendi derdine dusecek ana evladini evlat anayi gormicek. Ben bu dunyada gormek istiyorum son nefesime kadar dua edicem aynisini yasamalari icin

Bu konuda ayni dusuncedeyiz ben obur tarafta kendi derdime dusmusken napayim onlar yaniomu sonuyomu banane.

Onlarinda bana cektirdiklerinin aynisini yasadiklarini gorup oyle ölmek istiyorum. Ahirette herkes kendi derdine dusecek ana evladini evlat anayi gormicek. Ben bu dunyada gormek istiyorum son nefesime kadar dua edicem aynisini yasamalari icin
Evet bana hep diyorlar obur tarafta cekerler diye
Ama bu beni teselli etmiyor ben burda gormek istiyorum diger tarafa kalmasin
Bir de onlarîn pesînemi dusucem orda
Bana ettikleri oyunlar hepsi bir bir ayakkarîna dolansin rezil perisan olsunlar bende goreyim duyayim acim bitsin artik
Kotumu olmak lazim mutlu olmak icin?
Birilerinin dunyasinimi Yikmak lazim?
Adaletsiz hersey ,anlamsiz benim icin

Evet bana hep diyorlar obur tarafta cekerler diye
Ama bu beni teselli etmiyor ben burda gormek istiyorum diger tarafa kalmasin
Bir de onlarîn pesînemi dusucem orda
Bana ettikleri oyunlar hepsi bir bir ayakkarîna dolansin rezil perisan olsunlar bende goreyim duyayim acim bitsin artik
Kotumu olmak lazim mutlu olmak icin?
Birilerinin dunyasinimi Yikmak lazim?
Adaletsiz hersey ,anlamsiz benim icin
Kötü degil vicdansiz olmak lazim Vicdan bende sukurler olsun olan bisey ama hep vicdanimiz yuzunden baskalarina aciyoruz sonra onlar bizi acinacak hale getiriolar.

Merhaba kizlar benim zamaninda cok canimi yaktilar. Her insanin mutlaka canini yakan birileri olmustur su hayatta. Beddua etmedim kimseye sadece Allaha havale ettim. Hakkimi helal ettigim ve etmedigim insanlarda var.

Ben kendime soruyorum Allaha havale ettin ama onlar rahat rahat hayatlarini sürerken sen üzülüyorsun. Evet üzülüyorum Rabbim ben sana havale ettim ama onlar suanda benden bile iyi durumdalar. Ne zaman gorecegim onlarin pismanliklarini diyorum kendi kendime. Canimi yakan 2 kisi hakkinda dedimki insallah Rabbim sana havale ediyorum ben gormesemde mutlaka kulagima gelsin pisman olduklari. minikserceye kotuluk yapmistim zamaninda onun cezasini cekiyorum diyecegi gunleri merak ediyorum.

Ama neden? Ya neden onlar keyfinde rahatinda tmm kimsenin kotulugunu istemiyorum ama bana yapilanda yanlarina kalmasi zoruma gidio. Onlar huzur ve mutluluk icindeyken ben zorluk cekiyorum bin bir turlu dert gelio dert ustune bitmek bilmio resmen.

Size sorum hic gozunuzle gordugunuz yada kulaginiza gelen oldumu caninizi yakan kisinin pismanliklar icersinde oldugunu zor duruma dustugunu. Allaha havale ettiginiz kisinin cezasini buldugunu goren isiten oldumu aranizda? Bende gorup isitmek isterim ama tek gordugum isittigim mutlu olduklari.

Zoruma gidio hayatimda en cok sevdigim uzerine titredigim kisilerden darbe yedigimi gormek. En sevdigim tarafindan kirilmak paramparca edilmek.

Neden kotuler kazaniyor? Benim yuzumun gulmeye hakki yokmu?

Lutfen cani yananlar caninizi yakanlarin cezalarini bulduklarini goren varsa yazsin.
Biraz tesseliye ihtiyacim
canimiz yaninca hep hakli oldugumuzu dusunuruzde gercekten haksizlik kötülük varmi ona allah karar veriyor .benim inancim hep boyledir haketmediysem mutlaka gun bitmeden bulur allahindan ama benimde hatam varsa beklemem bosuna .hata cogu zaman tek tarafli degildir.gercekten hicbi sucumuz yoksa o allahtan gelen bsydir ve caresinide allah verir

Cok merak ettim ozel olmazsa ve istersen biraz anlatirmisin

Fazla detaya giremem forumda tanidiklarim var.
Kisaca üzerime oynanan oyunlar, hakkimda söylenen yalanlar, kimse bana inanmadi ailem bile ,sevdigim adam bu yüzden terketti beni..
2sene cektim
tam umudumu kesmisken , bunca sene sonra artik olmaz derken
bundan 1yil önce gercek ortaya cikti
hersey tersine döndü simdi el üstünde tutuluyorum etrafim beni seven insanlarla dolu
Bana iftirayi atanlar beni vurduklari yerden vuruldular tamda ayni sekilde ve yapayalnizlar vaktinde beni biraktiklari gibi..
Sen Allah'a havale et cok agladim cok isyan ettim ama anladimki vaktinden önce yaprak düsmezmis.
Bugün agladiklarin yarin seni daha güclü yapicak vede daha mutlu

Ben ikikez yaşadım bir tanıdık ogluna beni istemişti yok deyince bana kendi evinden kovmuştu laf sokmuştu iki yıl sonra tekrar evine gittim yine aynı davranışta bulunmuştu bu arada oglunun düğün hazırlıkları vardi ve resmi nikah yapılmıştı evinden yine kibarca kovmustu ve o akşam öyle

Eden bulur benim tek bildiğim bu. Er ya da gec hepimiz yasıyoruz boyle seyler. Biz üzülürken, bizim paramız yokken onlar lüks bir hayat yaşarken mesela. Basımıza onlar yuzunden bu kötülükler gelmişken.. Oluyor ama yapabilecek bisey yok. Benim de tek istediğim kötülük yapandan çıksın bunun ahı. Çoluğundan çocuğundan degil.

Ikikez yaşadım biri iki gün sonra boşandı diğeri de eltimdi onun yüzünden stresten dış gebelik yaşadım ve düşük yaptım bir aksam ablamla konuşurken Rabbime havale ettim onun sabahi oda bebeğini karnında kaybetti her iki olayda da sevinmedim ama uzulmedimde ben Rabbime havale ettim şu eşimide havale ettim canımı çok yaktı iki yıldır bedduada ettim rabbimede havale ettim ama bir şey olmadı vardır Rabbimin düşündüğü bir şey ama su gözüm görsün istiyorum eşimin hak ettiği cezayı cekmesini

Konunu okurken anlamsızca ağladım. Canımı çok yaktıklarından ve seni anladığımdan belki. Canımı yakan herkes hayatına güllük gülistanlık devam etti. Herkesin yaptığı yanına kar kaldı. Kimse demesin dışarıdan öyle görünüyordur, yok arkadaşım yok. Hepsi çok mutlu..

Ben bu dünyada adalet olduğuna artık inanmıyorum. Sınavımın insanlar tarafından yıpratılıp sabretmek olduğuna neredeyse %100 eminim. İnşallah gerçekten ahirette hesap sorma fırsatım olur.. İnancım olmasa.....

Bende bitmek bilmio. Kimi tanidiysam uzerine titredim korudum cok saygi duydum hatta kaybetmekten korktum. Yetti artik uzerine titredigim insanlarin beni acimadan kirmalari.

Ve bana oyle bakiolarki sanki bana aciolar. Basimin ustunde tac diye gezdirdigim cancazlarim simdi bana yukardan bakiolar. Ezikmiyim cok mu fazla enayi yerine koyuldum verdigim deger bi yerlerini fazladan kaldirmis olmali.

Banada hep boyleleri geliyor arkadas menfaatci insanlar. Bigünde biri benim ona verdigim degeri bana versin. Cokmu zor insan olmak. Illa insanin bi menfaatimi olmasi lazim

Bende bitmek bilmio. Kimi tanidiysam uzerine titredim korudum cok saygi duydum hatta kaybetmekten korktum. Yetti artik uzerine titredigim insanlarin beni acimadan kirmalari.

Ve bana oyle bakiolarki sanki bana aciolar. Basimin ustunde tac diye gezdirdigim cancazlarim simdi bana yukardan bakiolar. Ezikmiyim cok mu fazla enayi yerine koyuldum verdigim deger bi yerlerini fazladan kaldirmis olmali.

Banada hep boyleleri geliyor arkadas menfaatci insanlar. Bigünde biri benim ona verdigim degeri bana versin. Cokmu zor insan olmak. Illa insanin bi menfaatimi olmasi lazim

çok nankör insan çok. sevilmek kıymet görmek şımartıyor insanları.

İntikam, kin, nefret bunlar kötü duygular. Ve bildiğim kadarıyla da en çok kişinin kendisine zarar veriyor. Allah'a havale et, etme demiyorum ama bu kadar da kafayı takma mesela. Edeceksen d sadece havale et ve geç, kendi hayatına bak. "Halen daha mutlular, neden mutlular, ben niye mutsuzum" diye düşündükçe kendine zarar verirsin. Kin duyan, intikam duygularını içinde barındırıp da mutlu mesut yaşayabilen birine hiç rastlamadım.

Bende istiyorum beni uzen kisinin bana yaptigini aynen yasamasini senin dedigin gibi ben ben uzgunken o mutlu gununu gun ediyor insanin gercekten cok agarina gidiyor
Yani o sinirle insanin icinden kotu sozler geciyor ama sonra sen isini bilirsin allahim diyorum
Ben inaniyorumki bi sekilde cikacak o ahlar
Boyle bi olay yasadim mi bi kac kez gordum evet ama bazilarinin gerceklesmesi 15-20 yil surdu :KK57:

Back
X