23 yaşındayım canım o da 23 yaşında 2 yıldır görüşüyoruz kendi aramızda yüzük taktık aileler istemiyordu ben ailemi ikna ettim o edemedi dün babasıyla konuşmasında biz istemiyoruz kendiniz çalın kendiniz oynayın demiş ben de yoruldum artık bitti dedim bütün umutlarım bitti tükendi artık ailesi olmadan gelmesi demek benimde verilmemem demek ben sadece istedim ki güzellikle olsun herşey
ailesi neden istemiyor ki sizi ?
çok üzüldüm canım severek ayrılmışsınız
bence biraz daha mücadele edin hemen pes etmeyin
ortada sevgi aşk var. Yazık etmeyin kendinize
Günaydın hanımlar,
evet herşey bitti sevdigim adamla çok acı çekiyorum daha fazla gücüm kalmadı diyerek bitirdim dün akşam babasıyla konuşmuş seviyorum diye gidin kendiniz yapın dügünü biz yokuz demiş benim ailemde ailesi yoksa bizde yokuz diyorlar bulunmaz hint kumaşımı diyorlar...hani derler ya severek ayrılmak diye seve seve ayrılıyoruz bitiriyoruz.nasıl geçer günler artık nasıl biter bilmiyorum kabullenemediler beni,istemediler allaha havale ediyorum onları ama artık acımasın yüregim dayanamıyorum ben artık
23 bir erkeğin evlilik sorumluluğu alması çok erken bir yaş bence. Gerçekten seviyorsanız kesip atmak yerine 2-3 sene oluruna bırakamaz mısınız? Hayır, ikinizde evlenecek kadar olgun, bir ev geçinderebilecek kadar iş-güç sahibi değilseniz zaten evlenilmez. Işiniz gücünüz birbirinize sonsuz güveniniz varsa da olay bir nikaha bakar. Düğün falan şart değil.
ahhh ben bir bilsem neden istemediklerini sevdigim adam askerdeyseen bana neler yaptılar hep sessiz kaldım sırf sevdigim adama saygımdan aşkıma saygımdan inşallah iyi olacak diye düşünerek,arkamdan denilmeeyen laf kalmadı,yüzüme söylenmeyen laf kalmadı,sevdigim adam evden ayrılıyordu ben engel oldum onlar senin ailen diye çoçuga askerdeyken para göndermediler aklı başına gelsin diye gürya aç kaldı yeri geldi gıkını çıkarttırmadım ki laf etmeinler diye,iftira bile attılar sesimi çıkarmadım beni bilen biliyor diye ama artık sabrım kalmadı dayanamıyorum bu son konuşma beni daha çok öldürdü çok seviyorum ölürüm ben onun için ama ben ne babamın ne kardeşimin canını sıkmalarına izin vermem onları üzemem bu yüzden ayrıldık benim ailemede yazık banada yazık
ahhh ben bir bilsem neden istemediklerini sevdigim adam askerdeyseen bana neler yaptılar hep sessiz kaldım sırf sevdigim adama saygımdan aşkıma saygımdan inşallah iyi olacak diye düşünerek,arkamdan denilmeeyen laf kalmadı,yüzüme söylenmeyen laf kalmadı,sevdigim adam evden ayrılıyordu ben engel oldum onlar senin ailen diye çoçuga askerdeyken para göndermediler aklı başına gelsin diye gürya aç kaldı yeri geldi gıkını çıkarttırmadım ki laf etmeinler diye,iftira bile attılar sesimi çıkarmadım beni bilen biliyor diye ama artık sabrım kalmadı dayanamıyorum bu son konuşma beni daha çok öldürdü çok seviyorum ölürüm ben onun için ama ben ne babamın ne kardeşimin canını sıkmalarına izin vermem onları üzemem bu yüzden ayrıldık benim ailemede yazık banada yazık
madem seviyor seni ya resti çekecek arkadaş ben seviyorum kabul edeceksiniz diyecek yada onlarsız bir hayat kuracaksınız ailesini bırakacak...bırakamıyorum ailem amcalarım teyzemler özelliklede kardeşim yetmedimi abla 2 yıldır konuşuyorsun bari nişanı yapalım öle devam edin konuşuyorsanız da diyor.seven erkek ne olursa olsun ben yapıcam derse yapar diyor bişi diyemiyorum.ne diyeyim ailesinde sıkıntı var.yoksa bize kalsa nnişanı yapar 2-3 yıl da para biriktirir kendimiz evlenirdik.aglıyor acı çekiyor aglıyorum acı çekiyorum ama ben ne yapayım artık ya bıktım ailesinden allaha havale ediyorum onları rabbim her şeyin en iyisini bilir.
bırakamıyorum ailem amcalarım teyzemler özelliklede kardeşim yetmedimi abla 2 yıldır konuşuyorsun bari nişanı yapalım öle devam edin konuşuyorsanız da diyor.seven erkek ne olursa olsun ben yapıcam derse yapar diyor bişi diyemiyorum.ne diyeyim ailesinde sıkıntı var.yoksa bize kalsa nnişanı yapar 2-3 yıl da para biriktirir kendimiz evlenirdik.aglıyor acı çekiyor aglıyorum acı çekiyorum ama ben ne yapayım artık ya bıktım ailesinden allaha havale ediyorum onları rabbim her şeyin en iyisini bilir.
Günaydın hanımlar,
evet herşey bitti sevdigim adamla çok acı çekiyorum daha fazla gücüm kalmadı diyerek bitirdim dün akşam babasıyla konuşmuş seviyorum diye gidin kendiniz yapın dügünü biz yokuz demiş benim ailemde ailesi yoksa bizde yokuz diyorlar bulunmaz hint kumaşımı diyorlar...hani derler ya severek ayrılmak diye seve seve ayrılıyoruz bitiriyoruz.nasıl geçer günler artık nasıl biter bilmiyorum kabullenemediler beni,istemediler allaha havale ediyorum onları ama artık acımasın yüregim dayanamıyorum ben artık
madem seviyor seni ya resti çekecek arkadaş ben seviyorum kabul edeceksiniz diyecek yada onlarsız bir hayat kuracaksınız ailesini bırakacak...
23 yaşındayım canım o da 23 yaşında 2 yıldır görüşüyoruz kendi aramızda yüzük taktık aileler istemiyordu ben ailemi ikna ettim o edemedi dün babasıyla konuşmasında biz istemiyoruz kendiniz çalın kendiniz oynayın demiş ben de yoruldum artık bitti dedim bütün umutlarım bitti tükendi artık ailesi olmadan gelmesi demek benimde verilmemem demek ben sadece istedim ki güzellikle olsun herşey
canım çok zor bi dönem bnde severek ayrıldım bnm ailem biliyordu onun aileside biliyordu 3 yıllık bir birlikteliğimiz oldu ha ikna etcek ha edecek die beklerken sonunda ayrıldık....onun ailesi onay vermiyordu yok mesafe uzak falan die hepsi bahane aslında çok zorr yaaa ama sonra karşıma eşim çıktı iyiki tanımışım eksileri artıları koyunca bn ne yapmışım bunca yılımı boşa harcamışım dedimmm....rabbim bir kötüyü gösterip sonra iyisiyle karşılaştrısın...herşeyin zamana ihtiyacı varr....
ben ona kötü diyemem ki çok merhametli cebince 1 lirası varken bile ben yanındaysam mutlu ben de öyle para mal mülk bizim umrumuzda bile degildi.sadece sevdik ya sevdik sevgiye aşka insana hörmeeti olmayan merhameti vicdanı olmayan insanları allaha havale ediyorum o en iyisini bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?