Canım acıyor yüregim sızlıyor yoruldum artık bitti herşey

inanın psikolojik yardıma ihtiyacım olabilecegini bende düşündüm ama kendi başıma halletmem gerekiyor.çünkü güçlü olmak zorundayım tek inandıgım şey annesiz bir insana bu kadar şeyi yaptılar asla düzelemeyecekler rabbime sıgınıyorum

tabikide güçlüsün en başta sen bir bayansın benim gözümde bütün bayanlar güçlüdür.tek başına halletmek demek sinirlerinin yıpranması demek ama bi yardım alırsan kendinide tanıyıp daha rahat karar verirsin hemde kendini kaybetmezsin.ben en ufak birşeyde bile gider psikoloğa anlatır ağlar rahatlarım bence sende böyle yap emin ol kaybetmez hatta kazanan sen olursun hayata daha başka gözle bakmana sebep olur..bu arada hakkaten annesiz bir insana yapılmaması gerek birşey Allahım onlara nasıl bir ceza verecek tahmin bile edemiyorum

Son düzenleme:
aileler istemiyorsa
belli bi zorlamadan sonrada olmuyorsa
vazgeçmek en iyisi
ne zaman aileler bişey karşı çıkıyorsa
sonunda hep haklı çıkar büyükler
ben size sevdigin adamı ter et diyemem ama fikrim bu

Aileler istemeden zor. En azından bir aile destek olsa neyse derdim de... Evlenseniz de rahat bırakmazlar, evliliğinizden de birşey anlamazsınız.

Istenmeyen gelin olmak cok zor olur ilerde senin icin.
Insan sadece sevdigiyle evlenmiyor , Ayni zamanda Ailesiylede evleniyor ..
ilerde sana rahat yuzu gostermezlerdi ...

Ayrica yaslariniz evlilik icin cok kucuk , Helle ki bir erkek icin
cok erken ..
Ayrilmayin mucadele edin demek isterdim ama , Aileler anlasmadan nasil olur bilemedim..

Olaya bu saatten sonra manevi yönünden davran derim canım...Bu saatten sonra hiç bir şey için zorlama siz elinizden geleni yapmışsınız onay almadan bir evlilik yaparsanız belki kendiniz için en büyük hatayı yapacaksınız.. Şimdi sabredip bekleme zamanı k.ç..nıda yırtsan herşey olacağına varır nasılsa o yüzden "Allah de Ötesini Bırak" o adam senin nasibine yazılmışsa şimdi değilse 10 sene sonra olur olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir... Merak etme aşkı için kimse ölmemiştir sanada bir şey olmaz sadece sükunetle sabret ve bekle canım...

Bak CNm akilı olmalisin sen kendini istenmeyen bi aileye kurban gidersen sen kaybedersin biricik sevdigin herzaman ailesini
Secer seni sevse bile. Sen en iyisini yapmisin Vallah tabikide aci cekiceksin sizlicaksin AMA alisip Kabul ediceksin ondan sonra sukreticeksin. Sen sadece kendini uzak tut ondan ve onu hatirliyan seyleri at ve ayni ark varsa ayri gorussun veya hic gorussme. Dunyan hayat bitmis gibi olabilirsin onsuz hayat yok gibi hissetiyosundur AMA hayat DEVAM ediyor ve sende DEVAM ediceksin. Her gun agla istersen. Ama sakin kurban Gitme istenmeyen bi aile sevgi hic bise degil saygi olmadigi surece

aynen hayırlısı canım
zamanla bir bakmışsın her şey düzelmiş olur
canını sıkma
her şerde bir hayır var dedikleri çok doğru

sen ailesiyle ne sıfatla hangi ara tanıştın da bütün bu anlattıkların yaşandı? olması gereken şuydu. sevgilin ailesine bir kız var tanışmaya gidicez diyecekti, onun ailesi de seni ilk kez kendi aile ortamında göreceklerdi. normali budur, tabi belki toplum normali değişmiştir bu yeni modern!!! nesil ile onu bilemem. ama ne geliyorsa başlarına bu modernlik yüzünden geliyor zaten, konu sahibi sen dahil. sen söz nişan hiçbir bağ olmadan aileyle bu kadar yüz göz olursan, kendi aranda kimsenin haberi olmadan çocuk gibi yüzük takmaca oyunları oynarsan eh ailede elbette sana saygı duymaz. şahsen ben olsam bende duymam. ne diyim hakkında hayırlısı olur inşallah bundan sonra. umarım bundan sonraki erkek arkadaşlarında aynı hataları yapmazsın. sağlıcakla kal..

ailesinin sizi neden istemediğini anlamadım.sizde bilmiyorsunuz sanırım
ama erkek arkadaşınız biliyordur sanırım.size bir açıklama yapmıyor mu?

konuşma tarzınız ve yaklaşımınız çok yanlış AŞK VE SEVGİ Rabbimin insanlara bahşettigi en büyük degerlerdendir.Sevdigin insandan gelen her şeye razı olursun anneni babanı kardeşini karşılıksız seversin dostlarını ve sevgilini de karşılıksız seversin.Karşılıklı sevenler varsa bir şey diyemem.Sevdiklerinden gelen her şeye razı olursun çünkü seviyorsundur.Atamazsın...sevgili tabiki farklıdır ama bundan sonraki erkek arkadaş demişsiniz.İnsan bir kere aşık olur sanırım siz daha önce aşık olmadınız.Benim yada onun yüzük takmaları falan çoçukca degildir sevgililer arasında aşıklar arasında anlam ifade eden bir söz verilen degerli bir yüzüktür.Bakış açısı insandan insana degişir tabi.Herşeyin hayırlısı olsun

valla gülüm benim lise zamanımda kendi aralarında yüzük takan birsürü çoluk çocuk vardı. aileden gizli takılan yüzüklerin bi anlamı olaydı herkes yüzüklerin efendisi olurdu. bence şimdiki sevgilinin ailesi sana zerre saygı duymuyor. ki toplumumuzun adetlerine, değer yargılarına bakılacak olursa duymamakta da haklılar. şahsen benim bir oğlum olsa, bi kız evimize girip çıksa, parmağında yüzükle !!! sonra oğlum anne bu kızı istemeye gidelim dese, tokadı suratının ortasına öyle bir yapıştırırdım ki, bidaha değil karşımda böyle bir edepsizlik yapmak, değil bir kıza gizli saklı yüzük takmak; birdaha elini tutamazdı kızların.
benim kızım da karşıma geçse dese ki; anne bak ben yüzük takdım sizlerden habersiz oldu ama eh napalım moda böyle şimdi sevdiğim çocuğun ailesi de beni istemeye gelceklerdi ama offff pöfff sanırım istemiyorlar beni yaaaeee neden kiiiii

o kızı öyle bir hale getiririm ki, bundan böyle değil parmağında milletten habersiz yüzükle dolanmak, bir daha kapıdan dışarı adımını atamaz, bacaklarını kırarım

Bence bu kadar katı fikirli olmanız doğru değil.Toplumumuzun adetleri,gelenekleri çoğu zaman saçmalıyor bana bunlar yüzünden saygı duymayacak olan duymasın ben hiç saygı duymam olur biter.Ne var yani 2 çocuk birbirini sevmiş,heveslenmiş yüzük takmışlar( ki ben böyle şeyleri antipatik bulmam kendi aralarında sevgilerini temsil ediyorlar saçma veya değil o an o onları mutlu hissettiriyor ve onu yapmak istiyorlar ) ne gerek var zorluk çıkarmaya? Başlarım böyle toplumun adetlerine.2 genç mutsuz oluyorsa adet,büyük,küçük,gelenek,anane,norm vs. hepsi yerin dibine batsın.Bu kız kötü bir şey mi yapmış saygı duymuyorlar?Aslolan her zaman toplum değildir.İfrat ve tefrit kavramları var kabul her şey normalleştirilemez, ama işte sen yüzük taktın,sen evlenmeden ailesiyle tanıştın bilmem ne gibi şeylerle bu insanları mutsuz etmek ne demek.Bu kızı onun bunun yatağından mı toplamışlar da saygı duymamakta haklılarmış? Konu sahibi Allah yardımcın olsun.Nasip diye bir şey var döner dolaşır seni bulur.Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez derler.Sabret.Mutlaka güzel günler gelecek.

toplumumuzun yargılarına ve degerlerine göre de bir kadın şiddet görürse 'erkektir yapar ' veya ses çıkarmazlar...ama bir kadın öpülürse,sevilirse,aşık olursa,bir erkekle görüşürse ahlaksızdır,terbiyesizdir degil mi?toplumumuzun degerlerine terstir bu davranış!insanlara göre yaşamıyorum.başklarının davranışları hareketleri beni ilgilendirmez.insanların ne dedigini pek kaideye almam ben sadece sevdiklerimi düşünürüm.
En önemlisi sevdigimi daha çok yıpratmasınlar diye ayrıldım.bunun adına da aşk denir sevgili peluss89

işte o işler öyle olmuyor. bu kız ailesine resti çekip tek başına yollara düşseydi kendine sıfırdan bi yaşam kursaydı amenna, başımızla beraber. borusunu öttürürdü, kimseyi de kendine karıştırmazdı. bu kız sevdiği gençle evlenseydi, ikisi de milleti aileleri hiç umursamayan cinsten olsalardı amenna, hertürlü şeyi yaparlardı. amaaaaaa erkek arkadaşının ailesinin yapısını bilmeden, erkek arkadaşın onlara karşı durabilecek mi duramayacak mı bilmeden öyle gizli gizli yüzük takmalar, bi söz bi nişan olmadan ailenin içine girip hertürlü yüzgöz olmak, bunları bi kız daha evlenmeden yaparsa o aile o kıza niye saygı duysun? öz evlatları mı da ama iyi niyetli bu kız deyip bağırlarına bassınlar? vur tekmeyi diye düşünürler. eh bunu düşündürtmemek gençlerin elinde, ben bunu bilir bunu söylerim. mesafeli olmak her daim kazandırır.

şiddet görürsen hiçkimse erkektir yapar demez, diyene de bu toplum haklı gözle bakmaz. gelelim gizli gizli görüşmeye öpüşmeye koklaşmaya; vallahi iş ortaya çıkmayacaksa, toptan rezillik yaşamayacaklarsa, kendi başları ağrımayacaksa isterlerse ortalık yerde koklaşsınlar; yüzükleri takıp takıp çıkarsınlar vs. modernliği dibine kadar yaşasınlar. ama bak noldu öyle yaşayınca; ellerinde patladı. erkeğin ailesi istemiyo kızı. ne gerek var böyle yüz göz olunmasına.. yine kendi başlarını yakmışlar.

ben size ben öle yapıyorum yada yapıyoruz demedim toplumun kadınlara verdigi degeri gözle görülür biçimde örnekliyorum.siz toplum öyle degil demeye devam edin biz buralarda ne yazılar okuyoruz rabbim kimsenin başına vermesin şiddeti ,hakareti ama başlarına gelen kadınlar çogunluktadır.ben burda bayanları savunuyorum,ben burda iyiligi savunuyorum,magdur olanı savunuyorum,haksızları baş taccı etmiyorum sizin gibi

sevgili peluss,

yüzük taktım amenna sevdigim adam aldıgı için ama ailenin içerisine girip de yüz göz olmadım tanışmadım bile ama beni görmüşler biliyorlar.benim istedigimde istemeye yada bakmaya geldiklerinde görsünler olmuştu fakat kader kısmet öle olmadı sevdigim adam benim sevdigim var dedigi için beni uzaktan görmüşler ablası falan kuzenleri sosyal paylaşım sitesinden arkadaşlık gönderdiler ki kabul ettim ama tek kelime etmedim onlar yazmadıkça...beni bu şekilde tanıyorlar yani ben ailenin içerisine girmeden tanışmadan istenmeyen gelin oldum.istemedikleri için arkamdan iş çevirdiler,dedikodumu yaptılar,tabi isteyen de var ama istemeyen agırlıkta ne yapsalar haberleri bana geldi ama ben ses bile çıkarmadım.beni bagırlarına basmalarını istemiyorum zaten iyi insanmıyım kötümüyüm orasını allah bilir.onlarda iyi mi kötümü yine allah bilir kimin kalbinde ne varsa yoluna gelsin demekten başka bir lafımda yoktur kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…