Hayırlı günler.
Bu konuya ben de bir yorum yapayım konu sahibesinin izniyle.
Istenmeyen gelin olmak çok zordur,bunu yaşayan birisi olarak,baştan söyleyeyim. Ben hele annesi tarafından istenmeyen gelindim,bakmayarakki,babası ve eşim tarafından kabullenmiş ve sevilmiş bir gelindim. Üzerinden 20 küsür yıl geçmesine rağmen,bir türlü sevdiremedim kendimi. Çünkü eşimin önceden annesinin seçtiği bir gelin adayı varmış,hatta nişanlamıştı bile onları. Ortaya ben çıkınca,ailede dengeyi bozmuşum,anlıcağınız,bu kız geldi,benim lafım kesildi gibi birşey
anlarsınız işte.
Sizin durum daha da ağır,babası tarafından da kabullenemşyorsanız eğer,bence bu ailede çok sıkıntı yaşayacaksınız. Beni kınayanlar olur şimdi. Ama gene diyorum,burada bir tecrübe konuşuyor.sonucta,bizim gelenekselde tek gencler evlenmiyor,aileler de evleniyor gibi durum var ortada. Bunca yıl içinde,gözümün yağını yedirdim,gene de sevdiremedim kendimi kayınvalideme.
Ama gene de Allah bilir,Allah büyüktür,bizlerin tavsiyesi doğru olmaz elbette bu konuda,ama düşünmenizde yardımcı olacaktır.
Allah yardımcınız olsun.