- Konu Sahibi deryafatih
-
depresyona girmiş olmasın eşinizdediğim gibi konu açmak aklıma gelmedi. ilk bulduğum yere yazdım.zaten forumu kullanmayı pek bilmiyorum. eşim 12 yıl mutsuzmuş.hayatını yaşayacakmış.askeri personel şırnakın dağına gitti.izne gelmesini dört gözle bekliyordum. ama o heyecanlanmıyormuş bile.ne olduysa zaten şubat ayında kayak turnuvalarına gittiğinde oldu.bizi almadı.bize verecek parası yokmuş
dediğim gibi konu açmak aklıma gelmedi. ilk bulduğum yere yazdım.zaten forumu kullanmayı pek bilmiyorum. eşim 12 yıl mutsuzmuş.hayatını yaşayacakmış.askeri personel şırnakın dağına gitti.izne gelmesini dört gözle bekliyordum. ama o heyecanlanmıyormuş bile.ne olduysa zaten şubat ayında kayak turnuvalarına gittiğinde oldu.bizi almadı.bize verecek parası yokmuş
,dediğim gibi konu açmak aklıma gelmedi. ilk bulduğum yere yazdım.zaten forumu kullanmayı pek bilmiyorum. eşim 12 yıl mutsuzmuş.hayatını yaşayacakmış.askeri personel şırnakın dağına gitti.izne gelmesini dört gözle bekliyordum. ama o heyecanlanmıyormuş bile.ne olduysa zaten şubat ayında kayak turnuvalarına gittiğinde oldu.bizi almadı.bize verecek parası yokmuş
ben ilgisizliğinden yakındıkça git boşan beğenmiyorsan diyordu.bu izne geldiğinde de .hazırlıklar yaptım yemekler hediyeler..o elini kolunu sallıyarak geldi.hergece içip içip kokmaya başladı.eve kalmaya arkadaşlarımız geldi.onların yanında bağırıp azarlamalar.millet kalktı gitti.onun huzursuzluğunumu çekecek.annemlere gidelim oradan tatile gideriz dedi.ama adam bana dokunmuyor.seninde karşında kokudan dokunacak bir adam yok. ailesi sevmez beni istemezde.çünkü istenmeden alındım.benim kocam gecce 1 ekadar içiyor.sonra babamla balığa gidiyoz diye gidip sabah geliyor.3 gece geçti böyle.o gecede içme artık yeter ben seni istiyorum.beraber olalım bişeyler yapalım dedim.annesi ah oğlum ye oğlum iç oğlum dedi.gece balığa gitmeye kalktı.ne balıkmışbe ...gidersen bende giderim dedim.defol dedi
arabanın anahtarını vermedim.peşinden gittim.meher babası büfede gece çalışmaya başlamış.babasıyla falan balığa gittiği yok bunun.arabaya bindi.biraları sıralamış yanına.neden dedim.bir yandanda ağlıyorum ..sen ağladığın için konuşamıyorum dedi.sustum.seni sevmiyorum.mutlu değilim.bitssin istemiyorum.dedi.yalvardım ne yaptım ben diye.dokunma bana ben hayatımı yaşayacağım.tatile çıkıyorum dedi.sabah 1 saat uyumuşum.hadi dedi gidiyoruz.ben beraber eve dönücez zannettim.meher ben ve iloş otobüse bindiriliyormuşum.anası babası ağzını açmadı.git mahkemeye ver dedi.son ana kadar yapma dedim.kafanı dik tut.üzülme sonra benim ne kötü bir insan olduğumu anlayınca yalvardığına pişman olucaksın dedi.
çok yalnızım.mutsuzum.edirneye geldim.sabah avukata gittim.vekalet verdim.şimdi avukat onu arıyor.iş yerine dönmemiş......... ben burada yanarken o tatilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?