Canım acıyor

deryafatih

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
81
0
36
45
Edirne
dediğim gibi konu açmak aklıma gelmedi. ilk bulduğum yere yazdım.zaten forumu kullanmayı pek bilmiyorum. eşim 12 yıl mutsuzmuş.hayatını yaşayacakmış.askeri personel şırnakın dağına gitti.izne gelmesini dört gözle bekliyordum. ama o heyecanlanmıyormuş bile.ne olduysa zaten şubat ayında kayak turnuvalarına gittiğinde oldu.bizi almadı.bize verecek parası yokmuş

depresyona girmiş olmasın eşiniz

Konunuzun başını yazmayı unuttunuz sanırım.
Eşiniz sizi gözden çıkarmış anladığım kadarıyla,peki sizin bundan sonraki planınız nedir?

,

Nasıl bizi almadı, parası yokmuş? Dağdaki adam napıyo bu kadar parayı

ben ilgisizliğinden yakındıkça git boşan beğenmiyorsan diyordu.bu izne geldiğinde de .hazırlıklar yaptım yemekler hediyeler..o elini kolunu sallıyarak geldi.hergece içip içip kokmaya başladı.eve kalmaya arkadaşlarımız geldi.onların yanında bağırıp azarlamalar.millet kalktı gitti.onun huzursuzluğunumu çekecek.annemlere gidelim oradan tatile gideriz dedi.ama adam bana dokunmuyor.seninde karşında kokudan dokunacak bir adam yok. ailesi sevmez beni istemezde.çünkü istenmeden alındım.benim kocam gecce 1 ekadar içiyor.sonra babamla balığa gidiyoz diye gidip sabah geliyor.3 gece geçti böyle.o gecede içme artık yeter ben seni istiyorum.beraber olalım bişeyler yapalım dedim.annesi ah oğlum ye oğlum iç oğlum dedi.gece balığa gitmeye kalktı.ne balıkmışbe ...gidersen bende giderim dedim.defol dedi

Boşanmayı düşünmüyor musunuz?

arabanın anahtarını vermedim.peşinden gittim.meher babası büfede gece çalışmaya başlamış.babasıyla falan balığa gittiği yok bunun.arabaya bindi.biraları sıralamış yanına.neden dedim.bir yandanda ağlıyorum ..sen ağladığın için konuşamıyorum dedi.sustum.seni sevmiyorum.mutlu değilim.bitssin istemiyorum.dedi.yalvardım ne yaptım ben diye.dokunma bana ben hayatımı yaşayacağım.tatile çıkıyorum dedi.sabah 1 saat uyumuşum.hadi dedi gidiyoruz.ben beraber eve dönücez zannettim.meher ben ve iloş otobüse bindiriliyormuşum.anası babası ağzını açmadı.git mahkemeye ver dedi.son ana kadar yapma dedim.kafanı dik tut.üzülme sonra benim ne kötü bir insan olduğumu anlayınca yalvardığına pişman olucaksın dedi.

çok yalnızım.mutsuzum.edirneye geldim.sabah avukata gittim.vekalet verdim.şimdi avukat onu arıyor.iş yerine dönmemiş......... ben burada yanarken o tatilde

annesinin bilgisayarında oğullarına dosya oluşturmuş.bu oğlunun dosyasında kızım oğlu ve başka bir fotoda rütbeli bir kadın.ben salak kim dedim tanımıyorum dedi.ah kafam ah...heyecan istiyormuş. yaşayamasın umarım.

çok yalnızım.mutsuzum.edirneye geldim.sabah avukata gittim.vekalet verdim.şimdi avukat onu arıyor.iş yerine dönmemiş......... ben burada yanarken o tatilde

Sizi istemeyen adamın peşini bırakın zaten avukatınız da varmış.
Alırsınız nafakanızı,hayatınızı kurarsınız.

12 yıl boyunca yanlışları oldu.ama onun anlattığı gibi ona inandım.inanmak istedim.filmlerdeki gibi geçip karşıma bunları nasıl söyler.deli olucam.içmesinin sebebide nasıl söyliyecekmiş. başkasımı var dediğimde söylersem kendini balkondan atarsın diye söylemiyorum diyor.ahlaksız.ama aptallık bende balık dediğinde inandım kayak dediğinde inandım.kayak deyip ortadan 2 gün yok oldu.balık dedi zıpkınla vurulmamış balıklar geldi.tanımıyorum dedi.tamam dedim.oda bana diyordur illa söyletme kadın anla artık.en sonunda seni istemiyorum dedi.

evimizde kalan misafirler daha önce kıbrısta beni aldattığınıda biliyordu.evde bana kötü davrandığınıda.şahitlik için aradım.eşide onu aramış.derya mutsuz ağlıyor .oda beni aradı vicdan yaptım diyor.ağlamıyorum dedim avukat yarın seni arayacak.ii kızımı ver dedi.tv izliyor.cebinden ara dedim.ama aramadı.o arkadaşlada konuşurken umursamaz lakayıt konuşmuş.bugun tekrar aramış.arkadaş.başka telefonu kapalı demiş.oda başka hattım var demiş.hayırlısı olsun demiş ben mutlu olucam demiş.

ben ona ne yaptım.çevrede örnek aile.sürekli beraber olunmak insanlar.evde süprizler hazırlayan ii bir eş.ilgili bir anne.ben güzel bir kadınımda.

erkeklerı anlamak ne zor ya nasıl boyle degısebılıyorlar anlamıyorum
kesın pesınızden cok kosmustur zamanında
bayanlar boyle degısmıyor ıste
boyle seyler duya duya korku oluyor ınsanda hep
bigün benim eşimde böyle biri olablrmi hiç bilemiyorsun
Allah yardım etsın size cocugunuzda var sanırım..

biz kadınlar ne kadar verdikçe erkekler o kadar istiyor üzülme seni haketmiyormuş demekki hayırlısı olsun hakkında. bizim üzüldüğümüz şeyler bi süre sonra hayra çıkıyor bunu hiç unutma. herkes hakettiğini yaşar oda yuvasını dağıtmanın cezasını çekecek. sende hakettiğin mutluluğa ulaşcaksın inşallah. bu gece bol bol dua et canım

evin içine bomba düşmüş gibi.komşularım arkadaşlarım ne oldu diye geliyor.bende bilmiyorum ki anlamadım ki.avukatttanda yorum istedim.çok pişman olucak.ama dönersen 2 ay sonra aynısı oluyor dedi.

Sizi istemeyeni sizde istemeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…