- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi deryafatih
-
Konunuzun başını yazmayı unuttunuz sanırım.
Eşiniz sizi gözden çıkarmış anladığım kadarıyla,peki sizin bundan sonraki planınız nedir?
Hem ne yapıcam diyorsun hem de üyelerin yazdıklarına yorum yapmıyorun, cevap vermiyorsun. Bu şekilde anlaşamayız ki?
Ne demek en çalışamam ayrıca,çalışanlar nasıl çalılıyor? Evlatlarına nasıl bakacaksın?
ben hiç bir iş yapmadım ki..31 yaşındayım tecrübem yok.ne yapabilirim ki
Çok üzüldüm yemn ediyorum allah kmseye böyle birşey yaşatmasın
Sanırım eşiniz düşünmeden konuşan ve uygulayan birisi.
Ailemden bir örnek vermek istiyorum müsadenle
Teyzem 38 yasında 2 çocuk annesi bir bayan .Eşinden ayrılalı yaklaşık 5 yıl felan oldu .
Eşinden ayrılmasının nedeni ise eşi çok içki içiyordu her gece sarhoş gece geç saatlere kadar eve ugramıyor ( nere gittiği belli diil)
sonra bir gün öğrendiki teyzemi aldatıyormuş ve teyzemden bosanmak istedi.. Bosandılardaa.
Sonra teyzemin eski kocası teyzemi aldattıgı kadınla evlendi..
Teyzemde kendine bir düzen kurdu.. Yıllar sonraa yeniden aşık olduu adam teyzemi çok seviyor ve teyzemin 2. kızıyla(yası 8) beraber aynı evde kalıyorlar
Çok mutlu hayatının ikinci baharında diebilirim..
İlk eşine gelinceee çok pişmann ! Keske diyor ! Keskeee böyle bir hata yapmasaydım ! ayrılmasaydımm ! Bunları ilk kızına söylüor
Annene çok haksızlık ettm.. Şmdi bunların cezasını tek tek allah bana soruyor..O gittiğinden beri hiçbirşey eskisi gibi değil..
Hiç mutlu olamadım fln dior o evlendiği kadına gelinceee. 2 ay sürmüş evlilikleri.. ! Teyzemden gördüğü ilgiyi göremeynce adam neye ugradıgına şaşırmış...
----
Demek istedgm o kii eşin çook pşman olucak. Senden ayrılınca herseyin süper, harika olucağını sanıyor ama yanılıyor !! Bunu zamanla anlıcak ama geç olucak ablacımm :) Bırak herşey olucağına varır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?