- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
- Konu Sahibi deryafatih
-
yanlış anlamadıysam eşiniz asker. elinizde deliller de var üstelik rütbeli bir bayanla. bu durumda ikisinide ordudan attırabilirsiniz. amirlerine durumu derhal iletin. delillerinizle birlikte, çalıştığı yerin en üst amirine gidin. askerlik mesleği vakarına yakışmayan davranış sebebiyle eşiniz ve o bayan zorunlu olarak rütbeleri alınarak er olarak emekli edilecekler ve size de nafaka bağlanacaktır. üstelik alkolik olduğunu yazmışsınız. avukat bunları da kullanırsa eşinizin hiç şansı yok. iyi bir avukat bulmanızı tavsiye ederim.
Çok üzüldüm yemn ediyorum allah kmseye böyle birşey yaşatmasın
Sanırım eşiniz düşünmeden konuşan ve uygulayan birisi.
Ailemden bir örnek vermek istiyorum müsadenle
Teyzem 38 yasında 2 çocuk annesi bir bayan .Eşinden ayrılalı yaklaşık 5 yıl felan oldu .
Eşinden ayrılmasının nedeni ise eşi çok içki içiyordu her gece sarhoş gece geç saatlere kadar eve ugramıyor ( nere gittiği belli diil)
sonra bir gün öğrendiki teyzemi aldatıyormuş ve teyzemden bosanmak istedi.. Bosandılardaa.
Sonra teyzemin eski kocası teyzemi aldattıgı kadınla evlendi..
Teyzemde kendine bir düzen kurdu.. Yıllar sonraa yeniden aşık olduu adam teyzemi çok seviyor ve teyzemin 2. kızıyla(yası 8) beraber aynı evde kalıyorlar
Çok mutlu hayatının ikinci baharında diebilirim..
İlk eşine gelinceee çok pişmann ! Keske diyor ! Keskeee böyle bir hata yapmasaydım ! ayrılmasaydımm ! Bunları ilk kızına söylüor
Annene çok haksızlık ettm.. Şmdi bunların cezasını tek tek allah bana soruyor..O gittiğinden beri hiçbirşey eskisi gibi değil..
Hiç mutlu olamadım fln dior o evlendiği kadına gelinceee. 2 ay sürmüş evlilikleri.. ! Teyzemden gördüğü ilgiyi göremeynce adam neye ugradıgına şaşırmış...
----
Demek istedgm o kii eşin çook pşman olucak. Senden ayrılınca herseyin süper, harika olucağını sanıyor ama yanılıyor !! Bunu zamanla anlıcak ama geç olucak ablacımm :) Bırak herşey olucağına varır
zaten sonuc genelde hep aynıdır dıkkat ettınızmı bılmıyorum ama aldatan erkekler 2. bir birliktelik yasayanlar ve o kısılerde evlenenler özelliklede sonunda ya kötu bır hastalıga yakalanırlar ya iflas ederler ya 2. kadın aldatır yada kötu biri oldugunuu iş işten geçince farkeder..elden ayakktan düşerler ve sonra cok cooook pişman olurlar ama iş işten geçmiştirr
arkadaşımıza gelince su anda sokta bence ve bı sure bunları dusunemeyecek gıbı gorunuyor
ve bi yardım alması gerektıgını dusunuyorum taa burdan hissettim suanda iyi olmadıgını :S
çabuk toparlamışsın tebrik ederim seni .. umarım istediğin gibi olur herşey ..
güzel bir mesleğin var kpss ye falan hazırlan ciddi ciddi ve artık çalışma hayatına gir barışsanız da barışmasanız da .. amaçlar edin kendine kendin için ama ..
birde kendini suçlama hiç birşey için sen doğrsun o yanlış bunu unutma hemen de yelkenleri indirme canım biraz cool gözük,ağlama karşısında ..
herşey gönlünce olsun yazdıkça yanındayız
Canım atlatmana sevindim, dün okuduğum da senin adına çok üzülmüştüm,işaalah herşey yoluna girer ilk gündeden toparlandıysan devamında fişek gibi olursun
işallah canım ya...işallah.umarım deli gibi pişman olur.hatta delefonda buraya gelmek istediğini söylediğinde hayatını yaşamaya gitmiştin ne oldu dedim.sensiz yaşanmıyor dedi.bende bitti..ona yalvarırken elimi tutmadı beni itti.şimdi sıra bende.herkes yoluna .....içim buz gibi bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?