canım annemi üzmek istemiyorum ama.....

terelelli18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
49
4
86
Konya
kızlar mrb. bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var. ben yeni evliyim evlenmeden önce anneme bi söz vermiştim ama maddi imkanlarım elvermediği için yapamamıştım. verdiğim söz anneme bi anneler gününde altın yüzük almak. şu an evliyim ve yakında anneler günü var verdiğim sözü tutmak istiyorum ama bu sefer eşim kırılabilir onun annesinede almak gerekir 2 tane almak da bütçemizi sarsabilir....sizce ne yapıyım bi fikir verin

daha simdiden kendi anneme alirsam kayinvalidemede almak zorundayiz diye dusunmeyin.Boyle sacma birsey yok.Calisiyorsan ne istiyorsan rahatca al annisine..

daha simdiden kendi anneme alirsam kayinvalidemede almak zorundayiz diye dusunmeyin.Boyle sacma birsey yok.Calisiyorsan ne istiyorsan rahatca al annisine..

orası öyle ama eşim annesine almış olsaydı ben kırılırdım neden gidip kendi annesine aldı diye bilmiyorum belkide sadece ben böle düşünüypoerum eşime sölesem al tamam bile der ama ben kalp kırmak istemiyorum kayınvalidemin hiç bi kötülüğünü görmedm şükür o yüzden kararsız kaldım

2 tane yüzük fazla gibiyse ikisinede farklı tarihlerde yüzük alın. olmaz mı? birinin doğum günü birinin anneler günü, yada ikisininde doğum günlerinde gibi

2 tane yüzük fazla gibiyse ikisinede farklı tarihlerde yüzük alın. Olmaz mı? Birinin doğum günü birinin anneler günü, yada ikisininde doğum günlerinde gibi

eger sen kendın calısıyosan sen kendı annene al esınde kendı annesıne alsın eger butcemız yetmez dıyosanda bıraz sadece bu aylık kendınıze ayrıdıgınız butceden ıkınzde ayırın annelerınız ıcın hem alamasanda bence annen sana gönül koymaz evlenınce farklı sorumlulukların oldugunun bılıncındedır zaten oda bukadar takma kafana.

farkli zamanlarda almak iyi bir cozum...kaldiki...ikisinede illa aynisindan mi almak gerekiyor :44: bugun bunu alirsin kendi annene yarin kaynanana baska bir sekilde faydan dokunur. hersey maddiyat degil

en mantıklısı farklı özel günlerde alarak dengeyi sağlamak.
ya da 22 ayar alacağınıza 14 ayar 2 tane almak.
tabi ne pahada bir yüzük almaya söz verdiniz bunada bağlı.

annene altın, kaynana altın görünmlü sahte bir yüzük al

şaka şaka biraz incesinden alırsanız belki ikisinide alabilirsiniz, yoksada ona yakın değerde bişi alıp diğerini taksit yaptırın derim altının taksit olması biraz sıkıntılı çünkü

2 tane yüzük fazla gibiyse ikisinede farklı tarihlerde yüzük alın. olmaz mı? birinin doğum günü birinin anneler günü, yada ikisininde doğum günlerinde gibi

bak bu mantıklı eşine söylemen de daha kolay olur , anneme sözüm vardı ona alalım borcu bitince de annene alalım demek kimseyi de kırmaz

şimdi bizde mi bir gariplik var bilemedim, annemin doğum günüydü ve süpürge aldım, güle güle kullansın. anneler gününde de hediye alırım anneme, hatta bazen eşimin kredi kartından alırım, ama annesi bir şey almadım şimdiye kadar. ne doğum gününde ne de anneler gününde. gerçi benim böyle yapma sebebim belli, kendim bir şey görmediğim için ben de yapmıyorum. sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama alıştırmayın derim. eşini alıştırmayın yani. kendi annenize ne alırsanız aynısından almak zorunda değilsiniz, bunu 1 kere yaparsanız eğer gerisi de beklenir.

ben hiç öyle yapmadığım için problem çıkmıyor çok şükür. ne eşim lafını eder ne de benim aklıma gelir.

kayınvalidemin bi kötülüğünü görmedim düğün zamanı bile hiç bişeye karışmadı kırmak istemediğim için ki eşim bana böle bi teklifle gelse ben üzülürdüm niye kendi annesine aldı da benim anneme alınmadı diye ki çok pahalı bişeyde değil zaten almak istediğim yeni düğün yaptık bide araba aldık onların borcu olmasa zaten ikisinede seve seve alırımm

Cok sacma.niye kiriliyorsun ki.Bu anneler günü.adi üstünde.kendi annesine alacak tabii...ayni sekilde sen de kendi annene alacaksin.yani bu anneler günü.herkesin bir annesi var caniiiim..birakin bütceniz biraz sarsilsin..ama aldiginiz kalpler bütcnizden daha büyük olacaktir.

altın görünümlü sahte ha bak bu hiç aklıma gelmemişti:) bi kaç tane alırım onlardan:)

o kırılma kısmına bir dalarsanız, zor çıkarsınız, kendinizi de eşinizi de evliliğinizi de yıpratırsınız. herkesin annesi kendine kıymetli. isterse dünyanın ennnn iyi insanı olsun karşı taraf, kendi annesinin yerini tutmaz kimsenin.

siz hiç darılmayın, kırılmayın. bu düşüncenizi bastırmaya çalışın. yoksa küçücük bir şey bile üzer insanı.

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…