- Konu Sahibi terelelli18
-
daha simdiden kendi anneme alirsam kayinvalidemede almak zorundayiz diye dusunmeyin.Boyle sacma birsey yok.Calisiyorsan ne istiyorsan rahatca al annisine..
2 tane yüzük fazla gibiyse ikisinede farklı tarihlerde yüzük alın. olmaz mı? birinin doğum günü birinin anneler günü, yada ikisininde doğum günlerinde gibi
2 tane yüzük fazla gibiyse ikisinede farklı tarihlerde yüzük alın. Olmaz mı? Birinin doğum günü birinin anneler günü, yada ikisininde doğum günlerinde gibi
2 tane yüzük fazla gibiyse ikisinede farklı tarihlerde yüzük alın. olmaz mı? birinin doğum günü birinin anneler günü, yada ikisininde doğum günlerinde gibi
şimdi bizde mi bir gariplik var bilemedim, annemin doğum günüydü ve süpürge aldım, güle güle kullansın. anneler gününde de hediye alırım anneme, hatta bazen eşimin kredi kartından alırım, ama annesi bir şey almadım şimdiye kadar. ne doğum gününde ne de anneler gününde. gerçi benim böyle yapma sebebim belli, kendim bir şey görmediğim için ben de yapmıyorum. sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama alıştırmayın derim. eşini alıştırmayın yani. kendi annenize ne alırsanız aynısından almak zorunda değilsiniz, bunu 1 kere yaparsanız eğer gerisi de beklenir.
ben hiç öyle yapmadığım için problem çıkmıyor çok şükür. ne eşim lafını eder ne de benim aklıma gelir.
orası öyle ama eşim annesine almış olsaydı ben kırılırdım neden gidip kendi annesine aldı diye bilmiyorum belkide sadece ben böle düşünüypoerum eşime sölesem al tamam bile der ama ben kalp kırmak istemiyorum kayınvalidemin hiç bi kötülüğünü görmedm şükür o yüzden kararsız kaldım
annene altın, kaynana altın görünmlü sahte bir yüzük al
şaka şaka biraz incesinden alırsanız belki ikisinide alabilirsiniz, yoksada ona yakın değerde bişi alıp diğerini taksit yaptırın derim altının taksit olması biraz sıkıntılı çünkü
en mantıklısı farklı özel günlerde alarak dengeyi sağlamak.
ya da 22 ayar alacağınıza 14 ayar 2 tane almak.
tabi ne pahada bir yüzük almaya söz verdiniz bunada bağlı.
kayınvalidemin bi kötülüğünü görmedim düğün zamanı bile hiç bişeye karışmadı kırmak istemediğim için ki eşim bana böle bi teklifle gelse ben üzülürdüm niye kendi annesine aldı da benim anneme alınmadı diye ki çok pahalı bişeyde değil zaten almak istediğim yeni düğün yaptık bide araba aldık onların borcu olmasa zaten ikisinede seve seve alırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?