Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım
evet basıt ılgısız bır ılıskı gıbı gozukmuyor
ama erkek mılletıne guvenılmıyor ıste
hangımızın garantısı var kı
yasıda kucuk bır yas degıl
ısı var mı pekı
bıde aılesınden evlılık baskısı goruyorsa felan
ayrı sehırler uzun surelı ılıskı felan aklı karısmıs olaıblır
ama yınede senı uzmemelıydı buda onun hatası
hemde o kadar çok şey götürüyor ki gitmek yapmak için delirdiğim şeyler çok itici keyifsiz hale gelebiliyordu. hatta millet niye mutlu diye sorgulamaya başlamıştım sorun bende mi niye niye diye ama her şerrde bi hayır var diyorum demekki onla mutlu olamayacakmışın birbirimize zararımız olacakmışız gibi bahanelerle avutuyorum kendimi sende öyle yap ve slowdan kaç babutsa falan dinle çok yararı oluyo gerçekten
sana ne oldu o bıraktı heralde oyle anlasılıyor:sinifsinif:
Güvenilir biri değil bence . İlk önce ; size İstanbuldayım diyor , sonra hoooop Balıkesirdeyim akannehir
Aslında sizi pek sewememiş gibi . Askerdeyken canı sıkılıyor sizi arıyor , sonra ayrılalım diyor .
Sizde haklısınız aslında . Ailesiyle tanıştırarak umutlandırmış sizi . Ama daha yolun başındayken duygularından emin olamayan biri , gelecekte de bu tutarsızlıkları sergiler .
Bir süre alışamayacaksınız , bunu sizde biliyorsunuz . Teselli kabul etmiyorsunuz ; çünkü gerçekleri görüyor ancak sevdiğinizi zannediyorsunuz . Zaman herşeyin ilacı . Hiç kimse unutulmaz değil .
Bir süre bir tatile çıkın , ya da bir arkadaşında , akrabanda vs . kal . Tebdili mekanda ferahlık vardır .a.s
Kimbilir , belki de seni gerçekten sewebilecek biri , seni bulmak için bir yerlerde bekliyordur .
Kendini olumsuz düşüncelerden sıyırıp hayatına kaldığın yerden dewam et .
Bence arkadaşın senin kadar kendini üzmüyordur . Kimbilir , belki de kimlerle görüşebilirim planları bile yapıyor olabilir CADIARZU
dısardan baktıgımda boyle bir olaya aynı bu sekilde yorum yapıyorum ama kendimde basaramıyorum duygularım butun mantıgımı ele gecirmis cok duygusal bir insanım..
onu aldım oyle bir yere koydumki sanki o olmasa yasayamayacagım gibi geliyor oda bunu biliyor ve gercekten cokda iyi kullanıyor bana karsı.. acı cektigimi sevdigimi ve geri donse kabul edecegimi biliyor umarım duzelirim bir an once
evet gerçekten en zor dönem.. Ben Bu ayrılık sürecinde doktor tavsiyesinde antidepresan kullandım.. hiç Bişey düşünümüyodum.. zaten Bu dönemde düşünmemek gerek.. yoksa hiç yapmayacağimiz şeyleri yapiyoruz..
uzun bir iliskiden sonra bunlar normal..zamanla ve sabirla gececektir..oldurmeyen aci guclendirir..
canım ıyısındır umarımm bugun
bıraz daha kendıne ıyı bakmaya calıs
su elındekı yarayı ve saglıgını kendını onemse lutfen
moon canım bu adamdan sana hayır gelmez..
çok dengesiz birisi baksana..
senin duygularını hiçe sayıyor resmen, seni oyuncağı zannediyor..
öyle olmadığını göster ona lütfen..
bi daha dönmeye kalkarsa hiç sallama..
sen onunla oyna görsün nasıl oluyor..
o şimdi zannediyor ki moon benim avcumun içinde istediğim zaman dönerim ona..
yanıldığını anlasın ama..
Zaman herseyin ilacı falan derler..yalan...zaman dahada acıtır canınızı
Zamanla özlemleriniz daha çok birikir,onsuzluk daha çok koyar,daha büyük boşluğa düşersin
Hele sen yine döner diye düşünüyosun,hep bir umut olacak içinde...işin çok zor ama bir yolu var??
O da Birini unutmak istiyorsan önce kafanda bitireceksin bunu bilir bunu söylerim!!
banada öyle geliyor canım öyle şeyler duydum ki ondan ama hla ilk günkü gibi özlüyorum ama o bitirdi beni kafasından birbirimize destek olarak azaltalım acımızı