• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım cayır cayır yanıyor..

agustos_böcegi senin durumuda biliyorum allah sanada sabır versin..

greeneyes3543 umarım atlatırıs biraz zor mutlaka izi kalıcak ama yapcak birsey yok:sinifsinif:

her zaman sölerim eger bişi olmuyosa zorlamıcaksın cünkü rabbim yardımcımız oluyo ve gercekten bişi olmuyosa özelliklede böle gönül işlerinde vardır bi hayır diyip yoluna devam ediceksin canım.......
bi kere affetmişsin hata etmiş anladık ama ikinci kez yaptıysa bu hata olmaz .....
demekki seni ve sevgini hakedecek baska biri var ........
rabbim yar ve yardımcın olsun canım.........

Moon canım:teselli:
Şu an seni o kadar iyi anlıyorum ki,dayanılmaz bi acı bu insanın içini kavuruyo yakıyo
Ama geçecek bitecek zaman neleri unutturmuyor ki
Bana kalırsa seni üzmesine ne yaparsam yapim dönerim demesine izin verme
Hayatına bak bu ilişkiden adam olmaz artık
Ne yazık ki benim ilişkim gibimafoldumben

keske olsa :gitme: bunları hic yapmamıs olsaydıda gusel gusel yasasaydık iliskimizi bi haber bile almıyorum ondan arkadaslarıyla konusmuyorum acaba birsey olmusmusur ona diye hala merak ediyorum aman ya:sinifsinif:

oyle yapıyom zaten icimden gelmiyor konusmak bile arkadaslarıyla falan

öncelikle allah yardımcın olsun canım
acın geçecektir elbet unutmayacaksın ama alışacaksın
tavsiyem kendini harap etmeden yaşamaya çalış bu acını
nolur üzme kendini
aşk acısı ne menem bişeydri ya !
çok yıpratır çok üzer
inşallah tez zamanda geçer canım bu acın
belkide hayırlısı buydu
bu kadar dengesiz ne yaptığı ne istediği belli olmayan biriyle
zaten ne kadar mutlu olabilirdin ki ?
onunlaykende üzülüyomuşsun zaten
allah yar ve yardımcın olsun inşallah...

onunlayken uzulmuyordum aslında.. ama o hep olumsuz olmasına buna uzuluyordum isteseydi gusel bir iliski yasayabilirdik ama istemedi elden gelmiyor birsey kendi mahfetti herseyi..tesekkur ederim dusuncelerin icin amin..

Son düzenleyen: Moderatör:
onunlayken uzulmuyordum aslında.. ama o hep olumsuz olmasına buna uzuluyordum isteseydi gusel bir iliski yasayabilirdik ama istemedi elden gelmiyor birsey kendi mahfetti herseyi..tesekkur ederim dusuncelerin icin amin..

aynen canım olumsuzdu herşeyde..
kendine takacak bişey bulurdu..
derslerim derdi onu hallederdi başka bişey..
hayattan keyif almasını bilemedi hiç bi zaman üzülmek kaderi gibi davrandı
..

iyi sayılır canım saati hep 10:10,17:17,22:22,15:15 gorup acaba benimi dusunuyordur demekten kafayı yemezsem iyi olurum heralde bilmemki

zor... Allah sabır versin. benimde canım sıkkın aslında. ikilemdeyim...

evet öyle. dün söylememesi gereken bişey söyledi. üzüldüm.
sorarsan burda anlatmıyim :)

ayyyy bu erkeklerın bı tarafını ınankı bız bayanlat kaldırıyoruz aynı esımde boyleydı cok ıyıydık cıkarken hop bırden olmuyor der ayrılırdı cocuk oyuncagına cevırmıstı bızım sevgımızden emın oldukları ıcın elınde oynatıyolar tabı hem bıtırır hem arardı ben dengesızlesmıstım artık en sonunda sevsem bıle restı cektım artık benı arama arkadas olarakta ıstemıyorum senı yolun acık olsun dedım ve tlf msjlarına cvp vermedım aılemı hatta babama kadar aradı karsımda aglattım ve sart koydum ya benı ıstersın yada bu ıs olmaz ve bız hemen evlendık 6 yıl cıktık evlenelıde 4 yıl bıttı cok mutluyuz sımdı ben kacıyorum esım kovalıyor az cektırmemıstı bana

iyi sayılır canım saati hep 10:10,17:17,22:22,15:15 gorup acaba benimi dusunuyordur demekten kafayı yemezsem iyi olurum heralde bilmemki

Bunu ben de hep düşünürüm. :delphin: Ve doğru olduğuna inanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
gusel ornek oldun valla sevindim sizin adınıza umarım boyle olur diycem ama umudum kalmadı:gitme:

hayırlısı ıse nekadar ıstemesende olur cnm yasadıklarının en kotulerını yasadım ben ama bak evlıyım sımdı

Back
X