Canım çok acıyor çok çok çok

aysun28

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2007
15
0
286
40
Almanya
arkadaslar erkek arkdasimdan ayrildim cok aci cekiyorum kalbimin atisi degisti basim hep arioyr halsizim hep ne yapacahimi bilmiyorum eriyorum göz göre göre ne yapmam lazim lütfen yardim edin yaniyorum aci cekiyorum 3 ay oldu ölüyorum

Aysun daha 3 ay yeni sayilir ben seni çok iyi anliyorum geçen sene ayni duygulari yasamistim ama inan geçiyo zamanla o çok sevdigim adami unuttum bile aslinda tamamen unutamiyorsun zaman zaman aklina geliyo ama aci çekmiyorsun artik alisiyorsun bu duruma. Biraz daha zamana ihtiyacin var

Tek çare zaman.
Hiçbir acı yerinde saymıyor.
Zamanla azalacaktır, hatta bitecektir inş.

Kendini bırakmışsın dibe vurmuşsun artık çıkmak için ne bekliyorsun. Hep bu şekilde kalamazsın o kendi hayatına akıp gitmiştir. Sen kendini harap ettiğinle kalıyorsun. Öncelikli olarak sana onu hatırlatan şeylerden uzaklaş yeni şeyler dene. Yeni bir yerlere git zihnini dağıtacak şeyler bul.

insallah atlatirsin canim önce kendin degerlisin baskalari degil bizim hatamiz onlara deger verip hep hayatimizda kalcaklarini sanmak ama öle olmuyor iste
en iyisi ne biliyomusun kendine baska ugraslar bulmak ve baska konulara yönelmek en iyi care bu baska bisi deil ve sevdigin insanlarla daha fazla beraber olmak

Back
X