- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
-
Bende benzer bir durum yaşamıştım seneler önce.. Lise aşkıydı bizimkisi lisede başlamıştı üniversitedede devam ediyordu ama sonra üniversite bitti ve ailesinin aşıınmış olduğu farklı bir şehre gitti bende kendi ailemin yanına döndüm.. 8 yıllık ilişki.. Herşey güzeldi ama ne olduysa sıkıntılar başladı ilk önce askerliği bahane etti sonrasında ise onu sıktığımdan dem vurmaya başladı ilişkimizle ilgili bi sorun yoktu sözde o sıkılmıştı biraz kafasını dinlemeye ihtiyacı vardı aramalar azaldı hatta bitti ben aramasam aranmamaya başladım gel dedim yanıma param yok dedi ben geleyim dedim ailesiyle yaşıyordu zordu.. İkimizde çalışıyorduk sonra izin sorunumuzda vardı bir gün artık son noktama geldim ve ben geliyorum diye resti çektim gelme tamam ben geliyorum dedi ve günü birlik geldi bakışları uzaklaşmıştı benden dalıp gidiyordu uzaklara sarıldık ağladık uzun bi süre.. Başkası varsa söyle dedim hayır yok dedi sadece çok bunaldım herşeyden dedi senle ilgisi yok dedi.. Aylar geçti bu şekilde vardı kopukluk ama yediremiyordum ben işte yok demişti bişey hala seviyorum seni demişti işte sıkılmıştı sadece bi sorun yoktu.. Ama sonra öğrendimki gerçek öyle değildi başkaısna aşık olmuştu ve ikimizide bir arada idare ediyordu.. Umarım yaşadığımı yaşamazsın git ve gözünle gör en iyisi ben gittim ve öğrendim.. Uzun oldu biraz ama elimden geldiği kadar özetlemeye çalıştım ..
naptın canım neye karar verdın
yaa canım bilmiyorum söledikleri doğrumu değilmi yanii gerçekten bilmiyorum aklım çok karıştı yaa...ooffff oofffff napacamm bu cuma geliimmi diye sordum yine sonra oda sen bilirsin canım dedi sonrada bana biraz zaman ver dedi.işte konuşma yarım kaldı....
soyledıklerı dogruysa yada yalansa da Allah cıkarır canım
yalansa yanı
ınsallah hakkında hayırlısı olur guzelı olur tatlım
Hayır anlayamadığım o parayı nasıl bulup oynadı ki iddayı? Yani bildiğim kadarıyla kredi kartı yada bankamatik kartıyla oynanıyor internet üzerinden bu kadar birikimi var mıydı? Gerçi ortaya çıkablecek bir yalanıda söylemez heralde.. Ne olursa olsun git derim ben gözünle gör eğer bir sıoğukluk varsa bunıu kendi gözünle gör gerçekten soğuduysa bunu anlarsın bakışlarından o kadar boş ve donuk bakıyorlarki anlamaman imkansız..
soyledıklerı dogruysa yada yalansa da Allah cıkarır canım
yalansa yanı
ınsallah hakkında hayırlısı olur guzelı olur tatlım
Evet çıkıyor geçte olsa yalanlar ortaya.. Sürüne sürüne dönüyorlar sonrada bin pişman bir halde..
canım sen ankarada mısın
ılcesınde kazasında mısın
canım seninkinin yalanları sen yakaladın da çıktı ortaya dimi.biizm nasıl çıkar bilmiyorum ben öle bişeyim ki inanmak istiyorum fazla iyi niyetliyim.o pişmanlık içinde geri geldi mi?sen nasıl atlattın bu durumu canım..
Benim olayı ortaya çıkarmam iki yılımı aldı o kadar leylaymışımkiAslında yalan söylediğini anlıyordum ama öyle çok inanıyordumki ona inanılmayacak yalanlara kanıyordum.Bana bunu ortak arkadaşımızın kardeşi söyledi duymuş yani herkesin haberi varmış ama benim haberim yokmuş oda halime üzülmüş ve bir anda pat diye söyledi tabi şok oldum inanamadım ağladım bağırdım sonra beni aldattığı kızı bile buldum telefon numaraısndan çünkü kıza hat almış kendi adıyla kızın benden haberi yok sadece ayrıldığımızı söylemiş benimse onun peşini bırakmadığımı hala aradığımı vs... Duyduklarıma öyle şaşırdımki ben kendi kafamda yarattığım adamı seviyormuşum meğer.. Şimdi gülüyorum yaşadıklarıma olayın üzerinden 2 yıl geçti tabiki yediremedim aklıma geldi ara ara ama nefretle birlikte.. ama hiç aramaıdm bitirdim attım bana ulaşmaısnı engelledim telefon numaramı kapattım msn adresimi ve diğer internette kullandığım hesapları tüm ortak arkadaşlarımızla irtibatı kestim hatta yurt dışına gidip yüksek lisans yaptım ve ne oldu biliyo musun deli gibi bana ulaşmaya çalıştı aileme bile yalvardı lise arkadaşlarıma mesajlar attı ama ben ona hiç dönmedim çünkü harika bir insanlaydım hayatımda şuan o var haziranda nişanlandık.. O olmasaydı belkide bu kadar kolay olmayacaktı atlatmam..
canım benim ya çok sevindim onu atlatıp hayatında güzel bir sayfa açtığına.insan onunlayken kendini başkası sevemez sanıyor dimi yani bne öleyim beni başka biri bu kadar sevemez halbuki adamın davranışları herşeyi ortada.sen çok güçlü,dimdik durmuşsun canım ki mükafatını da almışsın.yerimsenibenkeşke bende bu kadar sağlam basabilsem yere.o bile dedi bana acizlik bu yaptığın kendine eziyet diye.
bende de aynı senin durumunda olduğu gibi inanılmayacak şeylere inanıyorum.bunun farkındayım beni ne kadar avucunun içine aldığının.
zaten bitersede Allah dayanma gücü verio dimi karşısına sende olduğu gibi iyi bir insan çıkarıyo..ama canım ben şuanda buna inabilcek güçte değilim ya kendime çok kızıyorum onun için değmiyor biliyorum.
kaçan kovalanmış canım sizdede, hep böyle değilmi zaten..bide ben kaçsam:)
mutluluklar diliyorum canım..umarım bidaha hiç üzülmezsin...a.s
Bende zamanında acizlik yaptım aldattığını öğrenmeden önce çünkü asla inanamazdım beni sevmeme ihtimalinin bile olmasına hiç düşünmedim onsuz bi hayat sanki yaşayamam sanıyordum hayatımın odak noktası yaşamamdaki sebep oymuş gibiydi.. Aramaları azaldığında hatta aramadığında hep ben aradım noluyor dedim neyin var ağlaıdm yalvardım bırakma sakın beni bile dedm zamanında çünkü ben seviyordum ya hani, aşıktım ya deli gibi, sanıyordumki oda öyle.. Sorunumıuz sadece uzaklık sorunumuz sadece parasızlık vs.. Çok acı öğrendim o zamanlar yaptığım büyük hataları ama kalkttım yerden benim onsuz yapamayacağımı sanırdı onun göznde güçsüzdüm ben öyle ya hemen ağlardım herşeye.. Evet aslında o kadar güçlü değilim ama tuttum kendimi sonunda çünkü tutmasaydım dahada batacaktım diibe.. Kaçan kovalanır evet gördüm bunu ama bizim gibiler kaçarsa gerçekten istemediği içinmiş bunuda anladımKaçtım çünkü artık istemiyordum.. Umarım snein yaşadıklarının sonu benimki gibi ıolmaz canım inşallah sadece sorun paradır ve inşallah hakettiğin gibi davranmaya başlar artık..
inşallah canım benim ya sorun para olsa hep yanında olurum ben onun hatta bu akşamki konuşmamızdada söledim ben parada pulda değilim sen benimle ol başka bişey istemem diye.okadar paspas ettimki kendimi..gurur namına bişey kalmadı:)Bende zamanında acizlik yaptım aldattığını öğrenmeden önce çünkü asla inanamazdım beni sevmeme ihtimalinin bile olmasına hiç düşünmedim onsuz bi hayat sanki yaşayamam sanıyordum hayatımın odak noktası yaşamamdaki sebep oymuş gibiydi.. Aramaları azaldığında hatta aramadığında hep ben aradım noluyor dedim neyin var ağlaıdm yalvardım bırakma sakın beni bile dedm zamanında çünkü ben seviyordum ya hani, aşıktım ya deli gibi, sanıyordumki oda öyle.. Sorunumıuz sadece uzaklık sorunumuz sadece parasızlık vs.. Çok acı öğrendim o zamanlar yaptığım büyük hataları ama kalkttım yerden benim onsuz yapamayacağımı sanırdı onun göznde güçsüzdüm ben öyle ya hemen ağlardım herşeye.. Evet aslında o kadar güçlü değilim ama tuttum kendimi sonunda çünkü tutmasaydım dahada batacaktım diibe.. Kaçan kovalanır evet gördüm bunu ama bizim gibiler kaçarsa gerçekten istemediği içinmiş bunuda anladımKaçtım çünkü artık istemiyordum.. Umarım snein yaşadıklarının sonu benimki gibi ıolmaz canım inşallah sadece sorun paradır ve inşallah hakettiğin gibi davranmaya başlar artık..
inşallah canım benim ya sorun para olsa hep yanında olurum ben onun hatta bu akşamki konuşmamızdada söledim ben parada pulda değilim sen benimle ol başka bişey istemem diye.okadar paspas ettimki kendimi..gurur namına bişey kalmadı:)
inşalah hayırlı olan olur da artık değerimi anlara.s
Sen içinden geçen herşeyi yap ilerde keşke şunuda deseydim diye pişmanlık duymazsın en azından. Bırak boşver gurursuz ol keşke demekten iyidir inan bana.. Pişmanlık duymuıyorum ben hiç herşeyimde iyiki var.. Zamanla herşey oturur yerine kendini üzdüğüyle ve sağlığından olduğuyla kalıyor insan.. Ben o dönemde aileme sarıldım ailem çok büyük destek veri bana.. Kendi kabuğuna çekilme sakın bu dönemde seni seven insanlara sarıl onların desteğini al.. Herşeyi sorabilirsin bana elimden gelen her konuda yardımcı olmaya çalışırım sana:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?