Canım çok acıyor...lütfen okuyun yardımcı olursanız sevinirim...

hakkaten canım
eger bana yakın bır yerdeyse caktırmadan gozlem yapabılırım sanaguclubacismile

ahh canım ya oda ilçede çalışıyo konyanın ilçesinde ama ankaralı:)
ankarada olsaydı ne güzel olurdu, gözlerdik
düşünmemeye çalışıyorum biliomusun..herşeyde muhakkak bi hayır vardır demeye çalışıyorum:)vardır dimi..:)

anladım canım
ankarada olsa
ucamazdıda kacamazdıda
hallederdık beybi
neyse canım sen sıkma canını
bak burada bızler varızzz

evt canım ya iyiki varsınızda bişeyleri anlatabiliyorum,paylaşabiliyorum..
yoksa halim nicedir..:)
canımı sıkmamaya çalışıyorum.
ben ona farklı bi ton atamıştım bu soğukluk girdiğinden beri..hani başkası arayınca heycanlanmıyım diye.bu akşam konuşurken sen beni sevmiyosun saplantı olmuş insan aç dururmu dedi ya.bende bak dedim ben gece sen arıyomuşcasına o melodiyi duyuyorum onu hayalliyorum dedim.bunun adı aşşkkk dedim...
yani canım ne kadar seversen okadar az değer görüyosun..

sen onun üzerine ne kdr düsersen
o senden o kadar cok uzaklasicak
bu ilginden rahatsiz oldugunu dile getirmis zaten,
benim icin deger mi gibi sacma sapan cümleler kurmus.

acik konusmak gerekirse söyledikleri pek inandirici gelmedi,
ve seni sevdigini düsünmüyorum

seven hic bi insan sevdigine 3 ay boyunca böylesine bi eziyet yasatmaz...

iyi düsün, tart... seni yaninda bile istemeyen bi adami daha ne kdr yücelteceksin böyle iyi düsün....

canım bak oncelıkle
kucuk adımlarla baslıcas
kucuk odevler verelım sana
bak cocuk sana guclu ol dıye soyluyor cunku erkekler guclu kadınlara saygı duyuyorlar

bak oncelıkle bır sonrakı konusmada yemek yedım ıyıyım oturuorumn
tv ızlıyorum modu yapacaksın
senın yuzunden acımdan olecegım modu yok
ılk bır hafta ıcınde hıc ben senı sevıyorum, benı sevmıyorsun, aşk gıbı sozcuklerı ve cumlelerı konusmalarında kullanmadan arkadasca konusup kapatacaksın oldu mu
madem bır anda ustesınden gelemıyorsun guclenerek yavasca gelırsın ustesınden o zaman

insanlar neden böyle ki canım ya yani sen onu seviyosun üzerine düşüyosun ama o değer bilmiyor ve uzaklaşıyor.
ben artık ona olan aşkımı(onun gözünde saplantı yemeden içmeden kesildiğim için) ona belli etmemeliyim.bunu biliyorum.
söyledikleri bana da inandırıcı gelmiyor pek aslında ama işte kötü bişeyleri düşünmekten okadar yoruldumki canım.yeteri kadar kötü düşündüm.öyle olmamasını umut ediyroum.
bu ona verdiğim zaman kendim için de belki daha iyi olacaktır.daha fazla düşünme şansı yakalarım belki.mantıklı düşünmem lazım.
''seven insan sevdiğine 3 ay bu eziyeti yaşatmaz,beni yanında bile istemeyen adam.....''
.............. istemiyor beni :çok üzgünüm:belkide içinden gülüyordur bile..onun egolarını daha ne kadar tatmin edicem kendimden ödünn vererek...köpeklik benimkisi..

tamam canım güçlü olucamm yani kendi içimde olamasamda ona öle yansıtcam.( benn aslında bilinçaltı olarak böyle güçlü göründüüğüm zaman onu tamamen kaybedeceğimden korkuyorum bütün sorunda burdan çıkıyor zaten.yani beni güçlü gördüğü zaman bak bu kız artık ayrılığı kaldırabilcek güce gelmiş ayrılim artık ben bundan moduna geçecek diye korkuyorum..)
bakalım ilk ne zaman arıcak.bugün arıcakmı..ona göre güçlü davranmam gerekio dimi canım.aşk konuları açmıcam:)
yavaş yavaş da olsa bundan kurtulmak istiyorum çünkü onun hayatında hiç bişey altüst değil ama ben işime bile tam manasıyla adapte olamıyorum..
bu durumda zamanında bana çok güzel şeyler yaşatması ve verdiği sözlerden kaynaklanıyor.bu benim hayal kırıklığım yoksa ben kendimi bu kadar paspas
edip ayaklar altına almazdım:)oda bunu bilioda ondan ikide bir ben seni güçlü tanıdım diyor ya..

Güçlü olmaya başla bırak gidecekse gitsin gittiğinde yaşadığın şu an yaşadığından daha kötü olmayacak emin ol ve güven bana hatta yaşadıkların yüzünden üzerinden bir yük kalkmış gibi olacak bir rahatlama gelecek yerimseniben zaten bi süre sonra kendisi sürünecek kapında ama bıu sefer sen almayacaksın içeri(tecrübeyle sabit) onsuzda yaşandığını göreceksin hemde daha iyi yaşandığını..
Hayallere gelince emin ol hepimiz yaşadık bunları hayal her ilişkide oluyor her ilişkiye ciddi diye bakmıyor muyuz bi zaten? Artık taktik değiştirme vakti geldi.. Belkide sana değer verdiği için gidemiyor çünkü düşünüyorki onsuz nefes bile alamazsın onu azat et ve onsuz nasıl yaşadığını göster..

canım evet bazen gercekten korkunun ecele faydası olmuyor
bende eskı ılıskımde bır yandan ayrılık ıstıyordum bı yandan ben kaldıramam su bu dıye ertelemsıtım aklımca
cunku cok gucsuzdum onsuz yapamam dıyordum
sonra ta aralıkta ılk ayrılık sınyallerı verıldı bızım
sonra ocak gıbı barıstık
ocakta gene ayrılık ortasında subat basında barıstık
sonra taa 16 subatta barıstık
ve 16 martta o benım artık asla erteleyemecegım son geldı
hemde o bana guya blof yaptıgı bır anda bu masada ölsem bile ondan ayrılacağım diyerek kalktım
o donem derslerımı verdım
o donemkı gırdıgım sınavla şu an işimdeyim
çok zordu ilk 15 gün
ama geçti yani

sen üstüne düstükce senden uzaklasiyor cünkü ona vicdan azabi cektiriyorsun, kendini suclu hissettiriyorsun.
o öyle hissetmiyor, senin kendine böyle eziyet cektirdigin icin kendini suclu hissediyor.
ve bu sucluluk duygusundan kacmak icin senden kaciyor...

50 bin liralik iddia borcu cok ucuk, cok sacma ve hic inandirici degil
hic bir akli dengesi yerinde olan insan bu kdr paralik iddia oynamaz.
hem o kdr limitli kredi karti var mi?
is adami mi bu?

Dediklerinin hepsine katılıyorum. sen üstüne düstükce senden uzaklasiyor cünkü ona vicdan azabi cektiriyorsun, kendini suclu hissettiriyorsun.
o öyle hissetmiyor, senin kendine böyle eziyet cektirdigin icin kendini suclu hissediyor.
ve bu sucluluk duygusundan kacmak icin senden kaciyor
Belkide duyguları tamamen bitti vede sırf bu vicdan azabıyla yaşamamak için diyemiyor sana elveda..

:1hug:canım sayenizde bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum.a.sşuan arasa mesafeli durabiliyorum diyorum.ne yaparsam yapayım bundan daha fazla ne yapabilirimki bi ayaklarına kapanmadığım kaldı.bigün tamamen çıkarıcam hayatımdan onu inşaşlah acı çeken taraf o olur.
onsuzda nefes alabildiğimi görecek toplucam kendimi.hep onu düşündüm kendimden çok ama sonunda saplantı seninki deyiverdi bana.tek istediğim bigün hesabın tam tersine dönmesi...

Belki zaman alacak anlaması ama merak etme anlayacak değerini ve emin ol tersine dönecek herşey neler kaybetiğini görmesine izin ver

amın canım ınsallah
bak burada
thırty four var
desperate andy var
hepımız sana destegız
bole dusun

evet evet ben burdayım her zaman üyeliğimi 2007 de aldım ama ilk mesaj atmam bu konuya oldu benzer bir durum yaşamış olmam belkide ve bilmeni istedim herşeyin zamanla değişeceğini..

bende sürekli erteliyorum canım korkunun ecele faydası olmucanı bile bile.(kendi aklımda yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum bi yandan da ona son şansı vermiş durumdayım..ama başarıcam her iki durumdada)
sende kaçınılmaz sonu ertelemişsin canım ama herşey olcağına varıyor değilmi yani ayrılık olacaksa oluyomuş..:çok üzgünüm:
ondan ayrılmakla sınavlar daha iyi geçmiş ve atanmışsın canım işte ne güzel.
bizim onunla herşeyimiz okadar aynıydıki.düşün aynı gün atandık aynı gün işe başladık ve kpssden anı puanları almıştık.daha neler neler....bisürü şey vardı böle aynı olan..bu yüzden de çok koştu peşimden ille sen benim kaderimsin diye..
sonrada böle ortada kalakaldım..

evet evet ben burdayım her zaman üyeliğimi 2007 de aldım ama ilk mesaj atmam bu konuya oldu benzer bir durum yaşamış olmam belkide ve bilmeni istedim herşeyin zamanla değişeceğini..

:)benzer şeyler yaşadığımız için ilk buraya yazmısşın canım.o güzel yüreğine sağlık.kabullenip beklemeyi bilmeliyim senin yaşadığın şeyler ve onun tekrardan sürünerek gelmesi ve senin hayatında herşeyin yoluna girmesi onsuz da olsa.ona bu istediği zamanı verirken aynı zamanda kendime de vermiş olacağım.düşünüp dinlemek için.hep diyorumm ya o nasıl isterse bu ilşki öyle yönlendrildi.
herşey zamanla değişsin ve benim çektiğim acıları çeksin, eğer bu para olayı yalansa bile ki büyük ihtimal yalan Allah çıkarsınn diyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…