Canım çok acıyor...lütfen okuyun yardımcı olursanız sevinirim...

bak canım bence gıdecegın yerde
her ıhtıma var o yuzden
kalabılecegın bır ogretmenevı bılmem ne varmı onu bır arastır
gaz vermek ıstemem ama
artık kımseye guven olmuyor
bırı varsa zaten bı sekılde anlarsın
arkadaslarından anlayamazsın yanı

bak onun harıcınde kalabılecegın bır alternatıfın olsun
kapıyı cekıp gıtmen gerekırse bır yer bulunur
yanı salı carsamba gıtme ısıne bısı dıyemıorum

ben olsam acaba carsamba gıdecegımı solemeden
orada kalacagım yerı ayarlayıp bırden ben geldım suprız dıye bı anda mı gıderdım
telas oluo mu olmuo mu bakardım belkıde

canım orda öğretmen evi var yani yer ayırtabilirim.olmadı ayırtim yeri. eğer bana yapılan bi yanlış varsa yüznden suratından anlaşılır dimi canım ya?kendimi en kötüye hazırladım ama yinede duyacaklarımdan korkuyorum ya saçma sapan bisürü şey anlatırda karar senin ister ayrıl ister bekle derse...bide şey de gelio aklıma hani şimdi evlenemicez şu şu nedenlerden dolayı ama seni de bekletmek istemiyrom gibsinden bişi derse....kafamda sürekli kuruyorum canım.
aslında habersiz gidesim gelio da bu yine bi şekilde üste çıkar diye sölerim sanırım canım ama yinede kararsızım. Bak bugün hiç aramadı en son dün sabah konuştuk bende aramadım.bekliyorum bakalım ne olacak..:1no2::çok üzgünüm:

walla canım bugun dusun tasın ne zaman gıtceksen nasıl gıtceksen bır sekılde ayrıntıları ogrenmıs olursun

ya yanından bırısı yanlıs numara dıye baska no dan arasın
bak bakalım nerde nasıl sesler gelıyor

ne dıyım canım Allah yardımcın olsun
cozersın ınsallah sorunu

çok teşşekür ederim canım ya iyiki varsınız..gerçekten burayada yazamasaydım hepten nolurdu halim bilmiyorum.
artık bu hafta öğrenirim heralde herşeyi de umarım herşey iyi olur buna çok ama çok ihtiyacım var..

bence ona istediği süreyi ver bakalım altından ne çıkacak zaten seviyosun ayrılmak istemiyosun ozaman bekliceksin canım inşallah ihanet gibi bişey çıkmaz altındanama seni seviyo burası açık öyle olmasa ayrılalım derdi sonra canı isteyincede seni arar barışalım derdi ama baksana senden ayrılmak seni kaybetmek istemiyor keşke biraz aramadan durabilsen canımya ama olmuyo bilirim dayanamazsın seviyosun çünkü

canım yaaa ne kadar iyi anlamışsın beni, öyle iyi okumuşsunki içimi..çok teşekkür ederim.onu çok seviyorum bi yandan da çok kzıgınım.çünkü bnei çok ama çok üzüo.ben senden ayrılmak istemiyorumki bi şekilde bi sonuca bağlıcaz diyo.bu hafta sonu için sen gelsen dedi.gidecem galiba canım ya..bi yandan korkuyorum yüzleşmekten bi yandan da korkunun ecele faydası yok diyorum..eğer gidersem haftaya bu zamanlar ya tatlıya bağlancak yada sonsuza dek kaybetcem onu...:1no2::çok üzgünümraya gidince nasıl ayakta durcam onuda bilmiyorum nasıl güçlü görüncem ne dicem....ağlama krizlerine girersem yine..kendimi yeteri kadar alçalttım zaten..ona da dedim zaten bihter gibiyim,bihterin sonu intihar oldu bakalım benimki nolcak dedim.oda sinir oldu böle dememe bihter aciz bi karakter sen öle değilsin sen çok güçlüsün dedi.bende güçlü falan değilim bana bunu aşılayıp bnei bişeylere hazırlamaya çalışma,bitirceksen bıçak gibi kestirip at dedim.oda bitirmek niyetinde değilim dedi.ooooyy oyyyyy öle işte canım.sürekli dua ediyorum..Allah hayırslını nasip eder inşalahh ama benim içim hiç ayrılmak istemio.nasıl dayanıcam..

canım bencede git kendi gözünle gör umarım başkası yoktur hayatında ama insan sevdiği için
kabul etmiyor o yüzden her şeyi birebir görmen ya çok üzülceksin ya da sevinceksin ama bunu gidip görmeden kimse bilemez.....

evt canım ya konduramıyorum biri vardır diye..ya aslında yaptığı şeyler bunu gösterio ama söyledikleri de bir okadar farklı.
yani bi aksilik olmazda gidebilirsem 1 hafta sonra herşey netleşir artık.yaa daha fena dibe çökerim yada sevinirim.Allahımm nolur 2. olsun...

canım ya sen naptın?hiç irtibata geçebilidinmi onunla,hepimiz için hayırlısı olur inşallah canım..

canım ya sen naptın?hiç irtibata geçebilidinmi onunla,hepimiz için hayırlısı olur inşallah canım..

geçtim canım geçtim:)

o benle geçti ilk mesaj attı msne gir diye ama müsait değildim sonra msne karşılaştık bir kaç gün içinde oturup her şeyi konuşucaz kesin bir sonuca varıcaz ama ne olur bilemiyorum...fisfisfis

canım bu aşk öyle bir şey ki umarım ihanet gibi bir şey olmazda ALHIM kimsenin başına vermesin..
ama insan aldatma gibi bir şey olsada gözünle görünce inanıyor o zaman daha kötü oluyor ama ama görmeden inanmıyor toz konduramıyor ona hep senin içinde ve aklında iyi niyetli düşünceler oluyor ama gördükten sonra zaten ne sevgi ne ne bi şey kalıyor...

a.s
ay canım benim ya çok sevindim gerçekten umarım tatlıya bağlanır da artık hiç üzülmezsin:)belkide aynı günlerde çözcez problemlerimzii:)inşallah herşey çok güzel olur..
zaten canım arada başkası yoksa çözülemeyecek problem yok gibi gelio bana heleki aşıksak dimi:)bu aşk zaten bize herşeyi yaptıran saçma sapan şeyler yaptırıyo.bizdede umarım başkası yoktur canım ama aklıma inan başka bişeyde gelmio bu yüzden çok korkuyorum...:çok üzgünüm:

korkma canım ya iyi düşün iyi olsun ben artık kötü düşünmekten yoruldum....

Bende benzer bir durum yaşamıştım seneler önce.. Lise aşkıydı bizimkisi lisede başlamıştı üniversitedede devam ediyordu ama sonra üniversite bitti ve ailesinin olduğu farklı bir şehre gitti bende kendi ailemin yanına döndüm.. 8 yıllık ilişki.. Herşey güzeldi ama ne olduysa sıkıntılar başladı, ilk önce askerliği bahane etti sonrasında ise onu sıktığımdan dem vurmaya başladı, ilişkimizle ilgili bi sorun yoktu sözde, o sıkılmıştı, biraz kafasını dinlemeye ihtiyacı vardı, aramalar azaldı hatta bitti ben aramasam aranmamaya başladı. gel dedim yanıma, param yok dedi, ben geleyim dedim ailesiyle yaşıyordu zordu.. İkimizde çalışıyorduk sonra izin sorunumuzda vardı. bir gün artık son noktama geldim ve ben geliyorum diye resti çektim gelme tamam ben geliyorum dedi ve günü birlik geldi bakışları uzaklaşmıştı benden, dalıp gidiyordu uzaklara sarıldık ağladık uzun bi süre.. Başkası varsa söyle dedim hayır yok dedi sadece çok bunaldım herşeyden dedi senle ilgisi yok, seni hala çok seviyorum dedi.. O konuştu o her konuştukça ben inandım.. Aşıktım hala ne dese inanırdım gücüm yoktu onsuzluğa.. Aylar geçti bu şekilde, vardı kopukluk ama yediremiyordum ben, işte yok demişti bişey, hala seviyorum seni demişti işte, sıkılmıştı sadece bi sorun yoktu.. Ama sonra öğrendimki gerçek öyle değildi başkaısna aşık olmuştu ve ikimizide bir arada idare ediyordu.. Umarım yaşadığımı yaşamazsın git ve gözünle gör en iyisi ben gittim ve öğrendim.. Uzun oldu biraz ama elimden geldiği kadar özetlemeye çalıştım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…