- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
-
bak canım bence gıdecegın yerde
her ıhtıma var o yuzden
kalabılecegın bır ogretmenevı bılmem ne varmı onu bır arastır
gaz vermek ıstemem ama
artık kımseye guven olmuyor
bırı varsa zaten bı sekılde anlarsın
arkadaslarından anlayamazsın yanı
bak onun harıcınde kalabılecegın bır alternatıfın olsun
kapıyı cekıp gıtmen gerekırse bır yer bulunur
yanı salı carsamba gıtme ısıne bısı dıyemıorum
ben olsam acaba carsamba gıdecegımı solemeden
orada kalacagım yerı ayarlayıp bırden ben geldım suprız dıye bı anda mı gıderdım
telas oluo mu olmuo mu bakardım belkıde
walla canım bugun dusun tasın ne zaman gıtceksen nasıl gıtceksen bır sekılde ayrıntıları ogrenmıs olursun
ya yanından bırısı yanlıs numara dıye baska no dan arasın
bak bakalım nerde nasıl sesler gelıyor
ne dıyım canım Allah yardımcın olsun
cozersın ınsallah sorunu
bence ona istediği süreyi ver bakalım altından ne çıkacak zaten seviyosun ayrılmak istemiyosun ozaman bekliceksin canım inşallah ihanet gibi bişey çıkmaz altındanama seni seviyo burası açık öyle olmasa ayrılalım derdi sonra canı isteyincede seni arar barışalım derdi ama baksana senden ayrılmak seni kaybetmek istemiyor keşke biraz aramadan durabilsen canımya ama olmuyo bilirim dayanamazsın seviyosun çünkü
başkası vardır hayatında. neden gidiyorsun anlamadım yanına.
canım başkası olmadığını sölüo yani benimde içim içimi yiyo hiç deilse bi netleşir diye gidiyorum.Allah kimsenin başına vermesin çok zor bi durum.
bizzat görünce daha kötü olucaksın ama.
canım bencede git kendi gözünle gör umarım başkası yoktur hayatında ama insan sevdiği için
kabul etmiyor o yüzden her şeyi birebir görmen ya çok üzülceksin ya da sevinceksin ama bunu gidip görmeden kimse bilemez.....
canım bencede git kendi gözünle gör umarım başkası yoktur hayatında ama insan sevdiği için
kabul etmiyor o yüzden her şeyi birebir görmen ya çok üzülceksin ya da sevinceksin ama bunu gidip görmeden kimse bilemez.....
canım ya sen naptın?hiç irtibata geçebilidinmi onunla,hepimiz için hayırlısı olur inşallah canım..
evt canım ya konduramıyorum biri vardır diye..ya aslında yaptığı şeyler bunu gösterio ama söyledikleri de bir okadar farklı.
yani bi aksilik olmazda gidebilirsem 1 hafta sonra herşey netleşir artık.yaa daha fena dibe çökerim yada sevinirim.Allahımm nolur 2. olsun...
geçtim canım geçtim:)
o benle geçti ilk mesaj attı msne gir diye ama müsait değildim sonra msne karşılaştık bir kaç gün içinde oturup her şeyi konuşucaz kesin bir sonuca varıcaz ama ne olur bilemiyorum...fisfisfis
a.s
ay canım benim ya çok sevindim gerçekten umarım tatlıya bağlanır da artık hiç üzülmezsin:)belkide aynı günlerde çözcez problemlerimzii:)inşallah herşey çok güzel olur..
zaten canım arada başkası yoksa çözülemeyecek problem yok gibi gelio bana heleki aşıksak dimi:)bu aşk zaten bize herşeyi yaptıran saçma sapan şeyler yaptırıyo.bizdede umarım başkası yoktur canım ama aklıma inan başka bişeyde gelmio bu yüzden çok korkuyorum...:çok üzgünüm:
hayırlısı olsun hakkında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?