- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
-
canım inşallah yeniden barışırsınız (hiç ayrılmamak üzere).ama şöyle de bişey varki kendi başımdan biliyorum bu arada kalma durumu yani belirsizlik insanı en fazla yıpratan şey.umudun olmasa beklemiyosun yada umudunn olduğunda herşey gerçekleşse oda en güzeli zaten ama arada kalma durumu insanı yiyip bitirio..bak sen yine olumlu adımı atmışsın artık gelip gelmemek birazda onun sevgisine kalmış dimibelki yeniden barışır mıyız?bunu bende bilmiyorum canım ortak arkadaşımla konuşuyorum bana mail atmış görüşmek için ama bana gelmedi mail kutusu bozukmuş sanırım seni arasın dedim teleyle sen bana söyle bir söylesin geliyim dedim oturup konuşalım diye...ama hala bir tık yok hem bekliyorum hemde beklemiyorum nasıl bir iş bu bende bilmiyorum....
ah canım benım ınsallah senın odun akıllanır
eger bır yalan dolan cevırıyorsa Allah cıkarsın
a.s
canım inşallah yeniden barışırsınız (hiç ayrılmamak üzere).ama şöyle de bişey varki kendi başımdan biliyorum bu arada kalma durumu yani belirsizlik insanı en fazla yıpratan şey.umudun olmasa beklemiyosun yada umudunn olduğunda herşey gerçekleşse oda en güzeli zaten ama arada kalma durumu insanı yiyip bitirio..bak sen yine olumlu adımı atmışsın artık gelip gelmemek birazda onun sevgisine kalmış dimi
a.s
aynen öle neyse boşber her şeyin hayırlısı sende bence onu seviyorsun anlıyorum aam.bir kaç günde olsa arama sorma neden mi çünkü sen onun sesini duyunca daha kötü oluyorsun.konuşuncada yani mesajlaşıcanca o yüzden bir şey yapma be canım beyfendi zaman istiyormuş tabkii bu zamanı vermek ya da vermemek sana kalmış ama bence kendin için en doğru olan zaman vermek ........
canım zaten bugün ayrılık konuşması yapar gibi konuştuğumda ben nasıl ağlıyosam çekiyosam Allah da sana çektirsin çünkü ben 3 yıl boyunca sana hep sadık oldum dedim şu 2 ayda ben kaç kiloya düştüm biliomsun sen dedim oda bneim yüzümden artık üzülmeni istemiyroum bu dünyada isteyeceğim en son şey seni üzmek dedi.sonra ben benim için neden üüzülüyosun ki arkanı dönüp gidersin nolcak mutlu olursun dedim.oda bi gram mutlumuyum sanıyosun dedi.ayy canım ya yalan sölüosa Allah bi şeilde çıkarsın benim içimi bukadar acııtığı için..
canım bugün cuma..çok dua et bugün yapılan dualar kabul olurmuş
bu kadar üzülme bence. bak o da söylemiş seni sevdiğini. inanki erkekler hep böyle. ayrılmak isteyen erkek ayrılır ki sen onun karakterinden eminsen sana boş yere umut vermeyeceğini anlamıştırsın. bana ayrılmak isteyeceğini değilde başka bişey söylicekmiş gibi geldi. uzun süreli ilişkilerde bu tür dönemler oluyor. sabırla atlatacaksın bekle demiş bekle bakalım ne anlatacak. ama bunun ayrılık olduğunu zannetmiyorum. belki halledemediği sorunları işleri vardır ve evlenmek için onların hallolmasını bekliyordur. erkekler bizler gibi değil herşeyi anlatmıyorlar kendileri halletmeye çalışıyorlar. senide üzmemek için senin bekleyip beklememeni sana bırakmış. ayrılmak istese neden son konuşmanızda bile sevdiğini söyleyip umut versinki. şimdilik kendini ve onu yıpratma bana iyi şeyler olucakmış gibi geliyor. ve sen kendini bu kadar üzdüğün için pişman olucaksın.
canım öyle moral düzeltici olmuşki yazdıkların..beni sevdiğine beni bırakmak istemediğine bi inansam..ayrılsa direk ayrılırdı dimi ki okadar sölememe rağmen..ama işte fikir yürütemiyorum benden şimdilik gizlediği halletmek istediği şey ne diye anlamıyorum.. :çok üzgünüm:..umarım bugünler için pişman olacağım günler beni bekliyordur buna öyle ihtiyacım varki hiç bişeyin tadı yok..
canım ne yaptın var mı gelısme?
Allah hayırlısını versin.zor yaşayan sensin.en iyi kararıda sen verebilirsin
yok canımcım
tabıkı gıt
adamın gozunun ıcıne bak bı bakalım
neymıs sorunu
gozunden anlarsın
aslında gelemeyecegı bellı oldugu gun ben bu haftasonu gelıyım deseydın demek gıdebılcegın bı yermıs
canım
gözden uzak olan gönüldende uzak olurmuş zaman istediyse kafası krışık demektir başka birinin etkisinde olabilir .bence sende uzaklaş çünkü o aşk değil alışkanlık çivi çiviyi sköker demekki hayırlısı böle de ve yoluna devam et geçmiş geçti önemli olan gelecek ve yarınlar senin...........
canım gidebilceğim biyer hani 9 saat falan ama bana mesajda seninde gelmemen gerekiyo yazmıştıya hatta mesajı yazmıştım buraya.ondan ben bişey diyememedim.daha beter oluruz diye.yoksa ben bir günlüğüne bile gitmeye hazırdım.
okadar karışkki merak ediyorum bi yandan da korkuyorum bana yaptığı bişeyi sölicek sonrada karar senin falan mı dicek diyorum.
neyse bakalım bak ogrenmıs olcaksın
sana bu hafta ıcın gelmemen gerekıyor demıs
acaba sonrası ıcın gel dıyebılmesının gerekcesı ne
canım gıt ve herseyı ogren
emın ol bundada bır hayır vardoır
nerde kalacaksın ayarladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?