Canım çok acıyor...lütfen okuyun yardımcı olursanız sevinirim...

canım gitgide bu bende dahada ulaşaılmaz bir hal alıyor.beni merak etsin istiyorum ama kendimi de hiç ağırdan satamıyorum:gitme:..okadar cahilce hareket ediyorumkii yaşım 27 (83lüyüm)..hiç olgun davranıp kesip atamıyorum canım ya.(..yüzyüze görüşünce bi karara varcaz muhakkaak dio bunla ne demek istio anlamadım.bi sonuca bağlıcaz dio.umutlanmalıyım umudumu kaybetmelimiyim bilmiyorum ya(
bıçak gibi kesip atan insanlara hayran oluyorum çünkü mantıklı olan o ozaman da acı çekcen şimdi de çakiyosun ama şimdi boşboşuna.ozaman hiç değilse dahada gelmicek diye ayrılık acısı çekiyosun bi gün bitecek.o beni başkalarıyla düşününce pişman olurmu bilmiyorum canım ama ben çok bağlanan bi insanım yani 27-28 den sonra kimi sevecem hangi aralık unutcam beni buakadar üzen insanı..:gitme:

amin canım öyle güzel tercüman olmuşsun ki canım duygularıma..beni istemiyosan bırakk ayrıl bende yoluma bakim umudum tükensin..bi arıyo umut verici konuşuyo bi bakıysun 3-4 gün aramıyo.zaten bu böle biterse ona en büyük vereceğim ceza Allah herkesde beni aratsın kimle çıksa o olsaydı böle yapmazdı dedirtsin.içi öle bi yansınkii ben nasıll yanıyosam ona basit geliosa bu yaşadıklarım ben abartıyo oluyosam oda çeksin aşk hayatında huzursuz olsun hep...

aynı yaşdayız canım gönül ne acılar unutuyor buda unutulup gider. başka şeylere odaklan eğer onun sana döneceğini onusuz yapamayacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. O yokken nasıl hayatına devam ediyordun o yokkende devam edebilrisin.

Şu platformda başka şeylerle meşgul ol bak nasıl azalıyor acın
sen benim gülücükler saçtığıma bakma içimde burukluk olmasına rağmen gülebiliyorum...

insanların acılarına ortak olunca kendi sıkıntından uzaklaşıyorsun. Biraz uzak kalınca da zamnala unutuyorsun. Sonra hiç birşey hissetmiyorsun...

o aklıan ne zaman gelse oratm değiştir mesala korku filmi seyret... sana sevgi cümleleri uzak olsun. bence 2 ay türkçe duygusal müzik dinleme. hareketli şeyler dinle hareketli polisiye film izle...
o zamn onu düşünmeyeceksin :))))

Son düzenleme:

canım inan çok üüzüldüm:gitme:benim yaşadığım şeyleri bir başkasının yaşabilme ihtimali bile çok üüzcü..anlıyorum hemde çok iyi anlıyorum canımız yanıyor..birimiz biten ilşki ardından,birimizde belirsiz sürünen bi ilşki ardından..ama çektiğimiz acılar okadar aynı kii..hep bizmi üzülcez yüreğimiz yancakk onlar rahatında olcaklar...
işyerinden arkadaşım var oda diyo uyandırma sabahları görsün gününü çeksin cezasını diye ama bende ona diyorum belki herşey düzelir onu çok çok seviyorum ardıma baktığımda vicdanım rahat olsun diyorum..
bunlar mum yakıp arıcaklar böle sevenleri ama belkide yani umarım biz atlatmış olcaz..başkalrında bulamıcaklar bu sevgiyi sadakati.bulamasınlar da zaten tek dileğim bu.
canım sende kppsye çalış muhakkak belkide bu durum dahada hırslandırır seni..atanırsın şehir değişikliği mekan değişikliği iyi gelir..çünküü yaşadığın yerdede nereye baksan onu hatırlarsın onu görürsün..mesela biz bu ilçede değilde başka yerlerde görüşürdük genelde(laf olur diye)..düşün burda fazla bi anımız yok ama nereye baksam yine o gelio aklıma şurda otururken onla telefonda konuşuyorduk, şurada onu düşünüyordumm vs..o yüzden bu ilçeden de biran evvel gitmek istiyorum sende öyle yap canım çalış kazan kpssyi ve uuzaklaş oradana.sumarım hepimiz için en hayırlsıı olurr....

valla erkekler kendilerini seven kızı değilde sevmeyen istemeyen kızı istiyorlar. sen ona yaklaştıkça o senden uzaklaşacak. bu vicdan değil senin yaptığın. sen sadece onun sana dönmesi için bir şekilde ona gönderme yapıyorsun ben halen seni düşünüyorum diye.

ama o gün gelicek bir kıza kapılacak onunla hiç ilgelenmeyeen bir kıza aşık olup gidecek. peki sen daha çok üzülmeyecekmisin? .. bunları düşün boşuna emek harcıyorsun...

ancak biz bayanlar kendimzi kandırıyoruz. bizi seven erkek mücadele eder
bir gün yada arada değil sürekli arar ...

senin yaptıklarını yapar eğer yapmıyorsa istemediği iiçin yapmıyor...

mücadele yer almıyorsa ben bu insanı hayatımda istemiyorum akannehir

Son düzenleme:

canım benim ya çok teşekkürler..için ağlasada derdime ortak olduğun için çok saol.inşallah sende en kısa zamannda tamamen içinde söküp atabilirsin..bu mümkünmü tam olarak bilmiyorum ama bu kadarını başarabildiysen onu hayatından çıkarmayı göze alabildiysen o bile çok çok büyük bi adım.bence sen güçlüsün ama ben değilim.onu kaybetmeyi göze alıp bişeylere resti çekmem gerekio ama yapamıyorumçok üzgünüm:
bigün bende başarabilcemmi onu düşünmemeyi ama içten içe dua ediyorum allahım nolur bizii ayırma diye:1no2:sonra duruyorumm kızıyorum kendime ya gerçekten hayırsızsa benim için diye..
film izlemek iyi fikir aslında canım özlelikle korku filmia.sinşalah hakkımzda hayırlsıı olur:gitme:

belkide haklsın canım onunla tek irtibatım bu sabah uyandırma işi kaldığı için ona gönderme yapıyorum galiba hala heran onu düşündüğümü bilsin diye..düşünsene sabahı zor ediyroum saat 8 olcak da onu uyandırcam diye:1no2 anı bekliyorum öle..çok küçük düşürücü bneim açımdan ama öle(..o birine kapılıp gidecek belkide kapıldı bile...beni ilk başlardaki ilgiisne çok ama çok alıştırdı.yani ozamanlar ben onu istemiyodum o deli gibi arıyodu soruyodu..hatta bi zaman intikammı alıyo ki diye düşündüm..acı ama gerçekk beni istemediği için mücadele etmiyor benim salakk beynim bunu göremeyecekk kadar daha doğruusu görüp anlamayacak kadar çaresiz..:çok üzgünüm:

ders çalışasım gelmiyor ki hiç tek dileğim pişman olup beni mumla arasın yani barışmak devam etmek istemiyorum artık canım çünkü çok yıprandım :gitme:

canım nerdeyse aynı gibi ilk zamanki bunaltan ilgileri ve son zamanki halleri ama malesef kabul etmek zorundayız onlar ilk zamanlardı..

şimdi bu zamanı yaşıyoruz eminim sende benim gibi bu çocuk beni çok seviyordu çok peşime düştü onu kaybedemem o benim için zamanında çok emek verdi uğraştı bu günler geçince yine iyi oluruz onu bırakmamalıyım diye düşünüyorsundur ama yanlışmış canım çok nyanlış sen bırakmazsan o bırakıyor yada sana ayrılalım dedirtip kabul ediyor bende öyle oldu..
boshayallersmile

ders çalışasım gelmiyor ki hiç tek dileğim pişman olup beni mumla arasın yani barışmak devam etmek istemiyorum artık canım çünkü çok yıprandım :gitme:

canım seni çok ama çok iyi anlıyorum ders çalışmayı hiç istememen de doğal düşünsene ben yemek yemeyi bile istemiyorum.ama şöyle düşünmek lazım içinde bulunduğun durumdan kpssyi kazanarak kurtulman biraz da aolsa mümkün.çünkü yeni biryer yeni insanlar yeni ortam iş falan derken gerçekten ilaç gibi gelicek sana.mesela biz atanalı 3 yılı geçti(onla beraber başlamıştık işe) buraya gelmeden önce herşeyi arkama alıp da düştüm yollara..öle vaatlerde bulunmuştu ki bana herşey çok güzel olcaktı bu duruma beni inandırmıştı.ve ben buraya geldiğimde sevgilin varmı diye soranlara evt dedim yani hiç saklamadım.şimdi bu kişiler devamlı bana onu soruyorlar böylelikle canım daha fazla yanıyor.sonumun böle olduğunu bilseydim hayatıma hiç almazdım onu.demek istedğim şu ki canım herşeye yeni bi başlangıç yapma şansın var.
biteli nekadar oldu canım?zaten bi zaman sonra yani bittikten sen acını çektikten sonra o gelsede, barışmak istesede senin için istemiyorkii..bende şuanda aynı şekilde diliyorum benim gibisini bulmasın mumla arasın..kii bi laf vardır sap döner keser döner gün olur hesap döner diye..işte ben o hesap dönceği günü bekleyip sabrediyorum..
onların ardından çok gözyaşı döktük bunun hesabını kim vercek..insanlar kendi yaptıklarını yaşamadan can vermezlermiş...o yüzden için biraz daha rahat olsun..kii kendi hayatını kurmaya bakk..zaten şuanda gece gündüz ders çalışma istedği olmaz da yani azar azar günde 1-2 saatle bile başlasan kafi.verimli çalışmak zaten önemli olan.aklından onu çıkarmaya çalış olumsuzda olsa düşünme..şöyle yap kpss ne zamann mesela diyelim kasımda o tarihe kadar kendine süre ver ondan sonra bol bol düşüneyim de :)biliorum adapte olmak zor ama 1,5 - 2 ay :)sonra herşey çok ama çok güzel olabilir..

evet canım malesefkii onlar ilk zamanlardı..bizi kandırmaya çalıştıkları zamandı ozamanlar.ben bu 3 yıl içerisinde sadece ilk yıl mutlu oldum sorunsuz sonra hep benim üzerime yüklenmeler başladı..nasıl olsa artık aşık etmişti kendine.ilşkiler farklı ama erkekler hep aynı galiba.
bir yıldan sonra sürekli ben uğraştım bişeyler yoluna girsin diye.ama olmayınca olmuyor ya zorla güzellik olmuyor.
evt sen bırakmazsan o bırakıyor benim de zaten şuanda tamamen hayatımdan silmemenin nedeni bu o beni bıraksın ki vicdanı ömür boyu susmasın..bana ayrılmayı teklif ettirtmeye çalışıyor..nasıl sabrediyosam bende ama tükendim artık yaa kalmadı sabır falan ki okadar sabırlıyımdır..ama yok yani yok..herşeyde va bi hayır diyyerek teselli etmeliyiz kendimizii canım..yerimseniben

bizde üniversiteyi aynı yerlerde kazandı ve aynen seninki gibi vaatler hayaller..

bayram arefesi ayrıldık bu arada hattı değiştim msn den angelledim face den sildim aldığı herşeyi resimlerimizi yaktım..

sevgine layık olamadım filan yazmış bana terslesem çok acı çekiyorum filan diyor bitmemesi için uğraşmadın ayrılığı isteyen sen oldun desem sonu yoktu zaten bitecekti diyor sen çok yiysin değerlisin diyor filan

canım sen ayrıl acımasız ol bitti de o bitirirse emin ol çok daha acır canın düşün bizde ben ayrıldım gibi görünüyor ama halen can yakıyo..

ya canım çok seviyorsunda sen kendini üzdükçe yırattıkça o geri gelicek mi her şey eskisi gibi olucak mı.ilişki iki kişilik olduğu için iki tarafında fedakarlık yapması gerekir.tek taraf olunca o taraf sadece kendini üzüğüyle kalır...inan canın değmiyor bu erkek milletine sanada yazık unut bırak onu demicem unutulmuyor biliyorum.ama hiç olmazsa bırak onu uzak dur ondan bu zaman ne kadar olur bilemem.sölemesi kolay dersin belki ama inan doğru olan bu bende yaşıyorum bu durumu çok seviyorum ama ne yapıyım olmuyor artık uzak duruyorum hiç bir şey yapmıyorum.hiç aklımdan çıkmıyor.bizde ayrı şehirlerdeyiz ayrıldık istesemde ulaşmam ya ona neyse.inş kendini toparlasın.ama unutma her şey senin elinde sende bitiyor...

canım neden vicdanı bir ömür boyu susmmasın ki bırakan o olunca öyle mi oluyor...
bende çok sevdim ne hayallerimiz vardı ikimizde ciddiydik aradığım o kişi dedim hayatımın aşkı hala seviyorum..ama ayrıldık ben BİTTİ dedim ne yani illa ondan mı beklemem lazım eğer ilşkide insanın canı çok yanıyorsa acı çekiyorsa neden hala illişki o sürüyor ki acı çekerken birlikte olmak daha kötü değilmi.o BİTTİ kelimesi evet çokzor söylenen insanın içini çok acıtan bir kelime ama tüm her şey yapılmış am ayarılmaktan başka çağre kalmayınca neden bitmesin ilşki.?

tamam canım sen böyle düşünmeye devam et acı çek belki o sana üzülüpte geri gelir.bak canım bunu hepimiz biliyoruz ki erkeklere güçlü kadınlar hoşlanır sen böyle ağladıkça üzüldükçe o bunları görüyorsa ya da duruyorsa emin ol egosunu tatmin etmekten başka bir şey yapmıyorsun...işte o beni hala seviyor çantada keklik olarak görüyor seni.Eğer sen güçlü olursan o hayatında olmadığı halde mutluymuş gibi olursan bu sefer o dicek ki ne oldu buna neden böyle hiç mi beni sevmedi dicek bu kadar mutlu..senin içinde yangınlar yanıcak ama inan tecrübeyle sabit ben böyle yaptım ve iyikide yapmışım diyorum...ben ssevmiyormuyum seviyorum duygusuzmuyum değilim ama üzülüp kahrolucamda o geri dönücek mi tabikide HAYIR.eğer bu saatten sonra ufacıkta bir adım atmasını istiyorsan o kişin GÜÇLÜ oll.bir söz vardır.BİRİNE VAZÇEÇİLMEZ OLDUĞUNU HİSSETTİRMİCEKSİN İLK VAZGEÇTİĞİ KİŞİ SEN OLURSUN.......

akıl vermek gibi olmasın denedin mi bilmiyorum ama ben tam tersini söyleyeceğim arkadaşların söylediklerinin. Bir süre çok ilgili davran günde 2 kere ara sesin yumuşacık gitsin karşı tarafa. Alıştır ilgiye. daha sonra tamamen kes ilgini. O aradığında da sitem etme herşey yolundaymış gibi konuş ama arama. Kendisine aynı şey yapıldığında neler hissettiğini anlasın.Kaybetme korkusunu yaşasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…