- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
-
bu bir çeşit kumar ama başka türlü kurtulamazsın. Facenin varsa dondur. yokluğunu derinden hissetsin. varlığını değil. bıçak gibi kes görüşmeyi. msn de sil. telefonunu kendinden uzaklaştır.
yani son olarak ...be benim yaptığım birşey eğer hiç birşey hissetmezse o artık senin değildir. ben de şöyle yaptım "umarım beni bir gün evli veya çocuklu gördüğünde pişman olmazsın" dedim yanıt gelmedi. belki ona değil ortaya yazarsın bu kime dedi der merak eder. ama etmez aramaz sormazsa gayet açık seni istemediği. o yüzden kapıyı kapat ve git derim...
artık o yok benim hayatımda. pişman olup geri dönme ihtimalı yok. olsa bile artık ben ipleri kopardım. benim beklediğim anda bana cevap vermedi artık onun yoluda açık benim yolumda açık.
seni başkasıyla hayal edince hiç bir tepki veremezse sende dön arkanı ve git.
seni istemeyen insanı kendini şimdiye kadar sevdirememişsen bundan sonrada bu kadar fedakarlığına karşı sevgisi yoksa artık bundan sonrada sevmesin...
işte böyle erkeklerden nefret ediyorum adi adam madem öyle bir b..k yiyeceksin o kızı orda ne diye üzüyorsun erkek gibi ayrıl s....tir git ondan sonra kimle ne yapıyorsan yap.biz kızlar böyle salağız işte adam aramaz sormaz ilgilenmez bizde saf saf acaba başına bi iş mi geldi bi sorunu mu var.bilmem ne deriz ama kötülük yapacağı hiç aklımıza gelmez.rabbim böyle erkek müsveddelerini,seviyormuş gibi yapıp insanın kalbiyle oynayanları yalan söyleyenleri iflah etmesin..
canım gitgide bu bende dahada ulaşaılmaz bir hal alıyor.beni merak etsin istiyorum ama kendimi de hiç ağırdan satamıyorum:gitme:..okadar cahilce hareket ediyorumkii yaşım 27 (83lüyüm)..hiç olgun davranıp kesip atamıyorum canım ya.(..yüzyüze görüşünce bi karara varcaz muhakkaak dio bunla ne demek istio anlamadım.bi sonuca bağlıcaz dio.umutlanmalıyım umudumu kaybetmelimiyim bilmiyorum ya (
bıçak gibi kesip atan insanlara hayran oluyorum çünkü mantıklı olan o ozaman da acı çekcen şimdi de çakiyosun ama şimdi boşboşuna.ozaman hiç değilse dahada gelmicek diye ayrılık acısı çekiyosun bi gün bitecek.o beni başkalarıyla düşününce pişman olurmu bilmiyorum canım ama ben çok bağlanan bi insanım yani 27-28 den sonra kimi sevecem hangi aralık unutcam beni buakadar üzen insanı..:gitme:
allah korusun canım sakın öyle düşünme bende 4 yıllık sevgilimden ayrıldım ilgisizlikleri kırmaları herşeyine rağmen sevdim devam ettim.bana evlilik bekleme benden dedi sürekli mesaj atan adam soran adam son aylarda sormaz oldu ben sormasam ayrılalım demiştim ta geçen sene ayaklarımı öptü beni bırakma diye yalvardı kıyamadım bırakamadım.ne oldu bu yıl oldu yine aynı daha beter hatta sanki bana ayrılalım dedirtmek için uğraştı ben ayrılalım deyincede en doğrusu bu zaten anlaşamıyorduk kavga ediyorduk farklı düşünüyorduk mezhep meseleleri vardı dedi.lan dedim 1 yıl önce aklın nerdeydi ben ayrılmak istediğimde neden bırakmadın tek kelimesine bile cevap veremedi şimdi bende kendimi harap ediyorum o beni çok seven özleyen adam nasıl böyle yapar beni bırakır diye kendimi hırpalıyorum geceleri ağlıyorum ama kendime yapıyorum biliyorum.beyefendi facebook açmış 2 tane artık ne bok yiyorsa yesin benim gibisini mumla arasında bulamasın inşallah adiler bunlar işte.bi insandan hem nefret etmek istemek hemde çok sevmek berbat birşey ama unutmaktan başka çarem yok kpss ye hazırlanmaya devam etmem lazım sakın seninkinide uyandırma merhametsiz ol biraz bak sen aylardır böylesin tahmin edemiyormu ne halde olduğunu zor olacak ama kapatmaya çalış telefonunu canım benimde başımdan aynıları geçti yavaş yavaş kendini hazırlamaya çalış çünkü ilişkiniz bitmiş gibi kabullenmesi imkansız geliyor biliyorum ama başka çaremiz yok ki mafoldumben
canım inan çok üüzüldüm:gitme:benim yaşadığım şeyleri bir başkasının yaşabilme ihtimali bile çok üüzcü..anlıyorum hemde çok iyi anlıyorum canımız yanıyor..birimiz biten ilşki ardından,birimizde belirsiz sürünen bi ilşki ardından..ama çektiğimiz acılar okadar aynı kii..hep bizmi üzülcez yüreğimiz yancakk onlar rahatında olcaklar...
işyerinden arkadaşım var oda diyo uyandırma sabahları görsün gününü çeksin cezasını diye ama bende ona diyorum belki herşey düzelir onu çok çok seviyorum ardıma baktığımda vicdanım rahat olsun diyorum..
bunlar mum yakıp arıcaklar böle sevenleri ama belkide yani umarım biz atlatmış olcaz..başkalrında bulamıcaklar bu sevgiyi sadakati.bulamasınlar da zaten tek dileğim bu.
canım sende kppsye çalış muhakkak belkide bu durum dahada hırslandırır seni..atanırsın şehir değişikliği mekan değişikliği iyi gelir..çünküü yaşadığın yerdede nereye baksan onu hatırlarsın onu görürsün..mesela biz bu ilçede değilde başka yerlerde görüşürdük genelde(laf olur diye)..düşün burda fazla bi anımız yok ama nereye baksam yine o gelio aklıma şurda otururken onla telefonda konuşuyorduk, şurada onu düşünüyordumm vs..o yüzden bu ilçeden de biran evvel gitmek istiyorum sende öyle yap canım çalış kazan kpssyi ve uuzaklaş oradana.sumarım hepimiz için en hayırlsıı olurr....
aynı yaşdayız canım gönül ne acılar unutuyor buda unutulup gider. başka şeylere odaklan eğer onun sana döneceğini onusuz yapamayacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. O yokken nasıl hayatına devam ediyordun o yokkende devam edebilrisin.
Şu platformda başka şeylerle meşgul ol bak nasıl azalıyor acın
sen benim gülücükler saçtığıma bakma içimde burukluk olmasına rağmen gülebiliyorum...
insanların acılarına ortak olunca kendi sıkıntından uzaklaşıyorsun. Biraz uzak kalınca da zamnala unutuyorsun. Sonra hiç birşey hissetmiyorsun...
o aklıan ne zaman gelse oratm değiştir mesala korku filmi seyret... sana sevgi cümleleri uzak olsun. bence 2 ay türkçe duygusal müzik dinleme. hareketli şeyler dinle hareketli polisiye film izle...
o zamn onu düşünmeyeceksin :))))
valla erkekler kendilerini seven kızı değilde sevmeyen istemeyen kızı istiyorlar. sen ona yaklaştıkça o senden uzaklaşacak. bu vicdan değil senin yaptığın. sen sadece onun sana dönmesi için bir şekilde ona gönderme yapıyorsun ben halen seni düşünüyorum diye.
ama o gün gelicek bir kıza kapılacak onunla hiç ilgelenmeyeen bir kıza aşık olup gidecek. peki sen daha çok üzülmeyecekmisin? .. bunları düşün boşuna emek harcıyorsun...
ancak biz bayanlar kendimzi kandırıyoruz. bizi seven erkek mücadele eder
bir gün yada arada değil sürekli arar ...
senin yaptıklarını yapar eğer yapmıyorsa istemediği iiçin yapmıyor...
mücadele yer almıyorsa ben bu insanı hayatımda istemiyorum akannehir
ders çalışasım gelmiyor ki hiç tek dileğim pişman olup beni mumla arasın yani barışmak devam etmek istemiyorum artık canım çünkü çok yıprandım :gitme:
canım nerdeyse aynı gibi ilk zamanki bunaltan ilgileri ve son zamanki halleri ama malesef kabul etmek zorundayız onlar ilk zamanlardı..
şimdi bu zamanı yaşıyoruz eminim sende benim gibi bu çocuk beni çok seviyordu çok peşime düştü onu kaybedemem o benim için zamanında çok emek verdi uğraştı bu günler geçince yine iyi oluruz onu bırakmamalıyım diye düşünüyorsundur ama yanlışmış canım çok nyanlış sen bırakmazsan o bırakıyor yada sana ayrılalım dedirtip kabul ediyor bende öyle oldu.. boshayallersmile
Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) (Uğur Arslan)
evet canım malesefkii onlar ilk zamanlardı..bizi kandırmaya çalıştıkları zamandı ozamanlar.ben bu 3 yıl içerisinde sadece ilk yıl mutlu oldum sorunsuz sonra hep benim üzerime yüklenmeler başladı..nasıl olsa artık aşık etmişti kendine.ilşkiler farklı ama erkekler hep aynı galiba.
bir yıldan sonra sürekli ben uğraştım bişeyler yoluna girsin diye.ama olmayınca olmuyor ya zorla güzellik olmuyor.
evt sen bırakmazsan o bırakıyor benim de zaten şuanda tamamen hayatımdan silmemenin nedeni bu o beni bıraksın ki vicdanı ömür boyu susmasın..bana ayrılmayı teklif ettirtmeye çalışıyor..nasıl sabrediyosam bende ama tükendim artık yaa kalmadı sabır falan ki okadar sabırlıyımdır..ama yok yani yok..herşeyde va bi hayır diyyerek teselli etmeliyiz kendimizii canım..yerimseniben
canım gitgide bu bende dahada ulaşaılmaz bir hal alıyor.beni merak etsin istiyorum ama kendimi de hiç ağırdan satamıyorum:gitme:..okadar cahilce hareket ediyorumkii yaşım 27 (83lüyüm)..hiç olgun davranıp kesip atamıyorum canım ya.(..yüzyüze görüşünce bi karara varcaz muhakkaak dio bunla ne demek istio anlamadım.bi sonuca bağlıcaz dio.umutlanmalıyım umudumu kaybetmelimiyim bilmiyorum ya (
bıçak gibi kesip atan insanlara hayran oluyorum çünkü mantıklı olan o ozaman da acı çekcen şimdi de çakiyosun ama şimdi boşboşuna.ozaman hiç değilse dahada gelmicek diye ayrılık acısı çekiyosun bi gün bitecek.o beni başkalarıyla düşününce pişman olurmu bilmiyorum canım ama ben çok bağlanan bi insanım yani 27-28 den sonra kimi sevecem hangi aralık unutcam beni buakadar üzen insanı..:gitme:
canım bugün 3.gün oldu aramıyo en son cuma konuştuk..oda 3-4 daka..ben böle sizinde dediğiniz gibi herşey yolundaymış gibi iyi konuştum onla oda iyi gibiydi..ama bugün oldu bikere bile aramadı..ikimizde aynı saatte işe gittiğimizden 3 yıldır telefonla ben uyandırıyodum onu..hala da öle bu sabah uyandırdım gene(napim vicdanım rahat etmedi bi dedim kaç gündür aramıyo bırak uyandırma sonrada dedim ben üstüme düşeni yapimde varsın o vicdansız olsun deim. gitme:[/QUOTE
sen devam et canım böyle yapmaya çok beklersin o zaman kendine gel artk...GÜÇLÜ OL!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?