- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
-
canım ne yaptın?
Allah yardımcın olsun
ya canım çok seviyorsunda sen kendini üzdükçe yırattıkça o geri gelicek mi her şey eskisi gibi olucak mı.ilişki iki kişilik olduğu için iki tarafında fedakarlık yapması gerekir.tek taraf olunca o taraf sadece kendini üzüğüyle kalır...inan canın değmiyor bu erkek milletine sanada yazık unut bırak onu demicem unutulmuyor biliyorum.ama hiç olmazsa bırak onu uzak dur ondan bu zaman ne kadar olur bilemem.sölemesi kolay dersin belki ama inan doğru olan bu bende yaşıyorum bu durumu çok seviyorum ama ne yapıyım olmuyor artık uzak duruyorum hiç bir şey yapmıyorum.hiç aklımdan çıkmıyor.bizde ayrı şehirlerdeyiz ayrıldık istesemde ulaşmam ya ona neyse.inş kendini toparlasın.ama unutma her şey senin elinde sende bitiyor...
valla canım ne dıyım bılmıyorum madem kı sevıyor
sana bır yandan ayrılabılmen ıcın acık kapı bırakıyor orasını anlamadım acıkcası
ay canım yanı Allah yardımcın olsun
sehırlerınızın arasında ne kadar uzaklık var
gıdıp gızlıce takıp etsen kendını bellı etmeden nereye gıdıyo
gercekten onemlı bı ıs mı yapıyo yoksa bırıyle mı bulusacak felan
ay ne bılıyım bırak ayrıl desek yapabılecek gucte degılsın su an yaralısın ama bence elını bır an once ondan cekmen gerekıyor
canım neden vicdanı bir ömür boyu susmmasın ki bırakan o olunca öyle mi oluyor...
bende çok sevdim ne hayallerimiz vardı ikimizde ciddiydik aradığım o kişi dedim hayatımın aşkı hala seviyorum..ama ayrıldık ben BİTTİ dedim ne yani illa ondan mı beklemem lazım eğer ilşkide insanın canı çok yanıyorsa acı çekiyorsa neden hala illişki o sürüyor ki acı çekerken birlikte olmak daha kötü değilmi.o BİTTİ kelimesi evet çokzor söylenen insanın içini çok acıtan bir kelime ama tüm her şey yapılmış am ayarılmaktan başka çağre kalmayınca neden bitmesin ilşki.?
şimdi anlatsın madem bu kadar onemlı
evde msn felan yokmu canım
onun evinde net var fakat laptopunu sattı..o yüzden böle bişey diyemem.telde de anlatılcak gibi değil yüzyüze anlatcam dio.ben dedim beni aldattın yada başka bişeyde bana sölemeye ondanmı yüzün yok dedim.sana olan sevgimlee karıştırma bunu dio..Allahım ya bu ne canım yaaa valla bilmecelerden yoruldum artık ya yoruldum..kaybetmek hiç istemiyorum..ayrılcak olsam direk söleerim ben seni yine seviyorum diyor.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım benim yabenim ki konu çok komik bir sebep yüzünden başladı büyüdü büyüdü tam görüşücektik iki tarafta hazırlığınıda yapmıştı sırf birbirimizi mutlu etmek için iki taraf diyorum ben yaptım biliyorum ki oda yaptı sonra çok sopuk davranmaya başladı bana dayanamadım bende affedilmicek bir şey yapmadım.affederim ama eskisi gibi olmam diyince donup kaldım.düşünsene canım o kadar ayrısın ayrı şehirlerde yani.sırf onu görmek için hazırlık yapıyorsun.doğum günüde gelmişti.sırf o mutlu olsun diye uzakta olduğumuz için 365 tane kalp kesip içine güzel sözler yazdım parfümümü sıktım nazar boncuklarıyla süsledim güzel bir kutuya koydum tişört almıştım birde kalem çizimlerinde kullanır diye kendisi iç mimar düşün yani ben bunları yaparken araya tartışma girip büyüyünce olan oldu dayanamadım bitti dedim o bitti demem son konu için değildi bazı olaylar olmuştu onları düşünerekte yazdım.hala çok özlüyorum 36 gün oldu ayrıyız ilk günler çok zor geliyordu ama şimdi unutmasamda alıştım onsuz yaşamaya......
canım allah yardım etsin inşallah aranız düzelir dua et canım çok dua et
demekki gerçektende önemli yaa çok merak ettim inşallah güzel olur ya
canım benim yaişte biz böyle değer veririz karşımızdakine hediyeler hazırlarız.sırf mutlu olsun diye.onlar da sonrasını düşünmeden konuşurlar eskisii gibi olamam derler. birazda olsa atlattıysan ne mutlu canım sana.seni,acını çok iyi anlıyorum.belki yeniden barışırsınız canım ya ben hiç dayanamıyorumm sevenler hep birleşsin hiç ayrılmasınlar.
ama işte bişeyelere sabrı taşınca insanın bitmesi kaçınılmaz oluyo.ben mesela sabrettim sabrettim bu gün bi msj attı.ayrıldıkmı onu bile bilmiyorum.ben seni seviyorum dio.hiç bişey anlamadım.
36 gün :a015: mutsuzluk...Allah yardımcımız olsun..
canım sureklı dua et
canım hep hayırlsını istemek gelio içimden fakat insanız ya onu çok istiyorum ya onla olsun diye çok içimden geçiriyorum yalvarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?