Canım çok acıyor...lütfen okuyun yardımcı olursanız sevinirim...

kızlar çok ama çok morelim bozuk deli gibi ağlıyorum şuan nefesim kesilio artık ağlamaya bile halim yok..bu hafta sonu görüşelim demişti dün akşam sonra sabah mesaj atmış mesaj aynnen şöyle:
''kuzu binlerce kez özür diliyorum senden,sebebini sorma, ama ben gelemiyorum.seninde gelmemen gerekiyo çünkü halletmem gereken bi mesele vardı dün hallolur diye düşündüm ama olmadı olmuyoda.biliyorum bigün halledicem ama zamanını bilmiyorum.ve artık sana bekle diyemiyorum yüzüm yok artık.hiç bişey sorma beklemek yada beklememek senin elinde.ne dersen saygı duyarım çünkü sana bişey söleyecek yüzüm yok artık,utanıyorum.

mesaj aynen böyle bunu okudum elim ayağım nasıl titriyo neyse aradım ben bunu..bu nedemek ben böyle bırakılcak insan mıyım diye bi çıkış çıktım sebep ne söliceksin çıkar yolu yok beni aldattın yada aldatıyomuısun bumu sebep söle bırakcam herşeyin senin istediğin gibi olcak,bu ne ya sürekli gelgitler ben de insanım dedim.bu alttann alıyo ''canım inan bana başkası yok sana olan sevgimden asla şüphe etme,ben seni yine çok seviyorum,sadece halletmem gereken bi durum var eğer bana bi aydaha süre verirsen herşey yoluna girecek halledicem,ve o bir ayın sonunda ben gelicem yada sen gelirsin'' dedi.ben seninle çok mutlu olacam sanmıştım sana baştan söledim ben yaralıyım zaten bidaha acıyı kaldıramam eğer böle olcaksa başlamayalım demedimmi dedim buna.sonra zaten çok mutlu olcaz dedi..:SSS fisfisfisfisfisfissenağlama
napim ben şimdi yaa Allahım seviyorum bide bu nedemek ya..seni çok seviyorum ama halletmem gereken bi mesele var..

valla canım ne dıyım bılmıyorum madem kı sevıyor
sana bır yandan ayrılabılmen ıcın acık kapı bırakıyor orasını anlamadım acıkcası
ay canım yanı Allah yardımcın olsun
sehırlerınızın arasında ne kadar uzaklık var
gıdıp gızlıce takıp etsen kendını bellı etmeden nereye gıdıyo
gercekten onemlı bı ıs mı yapıyo yoksa bırıyle mı bulusacak felan
ay ne bılıyım bırak ayrıl desek yapabılecek gucte degılsın su an yaralısın ama bence elını bır an once ondan cekmen gerekıyor

canım çok saol.ama inan bana güçlü olmayı deniyorum oda diyo zaten ben seni böle tanımadım güçlü ol biraz diye..sanki bu ilişkinin bütün yükünü ben sırtlamışım gibi ya:Stabi artık ortada ilişki varsa.senin içinde çok üüzldüm canım ya nekadar zor çok iyi biliyorum.evt benim elimde biliorum ondan neden bu kadar medet umuyorum ki sanki diyorum ama öle bişeyki onla konuşursam herşeyim çok düzgün oluyor yani morelim çevreye bakışım falan ama onla olmadığım zamann herşey batıyo sürekli dolu gözler..belkide şuan bana öle gelio:a015:

:çok üzgünüm:
canım ilçeler arasında uzun mesefe var yani nerden baksan 8-9 saat :çok üzgünüm:
aslında gidip gizlice takip etmek gelio içimden ama bu sefer diyorum küçük yer hemen göze batarım..aklım almıo canım ya n eoolabilirki neeeee...şimdi ben buna bak ayrılmak istiyosan bunu kesin bi dille söle yani ayrılalım kelimesini bana söletmeye çalışıyosan buna hiç gerek yok benim bu şekilde daha fazla yara alabilceğimi bil, ben ayrılık konuşması yapmaya başladım oda bu sefer niye ayrılık konuşması yapıyosun dedi..ben seni bırakmıyorumki bekle diyemiyorumm derken gelmemi bekleme olarak kastetmiştim dedi.1 ay sonra herşeyi anlatcam sana bi ay daha süre ver olmazmı dedi..ööfff ya bu neçelişki valla yoruldum ya...

çok doğru diyosun canım ama işte ben bi önceki ilşkimde kendim bitirdiğim için bunda bitirmim demiştim ama çok mantıksız kabul ediyorum..ki bu ilişki gerçekten acı verio artık hergünn ağlatan bi aşk olurmu işte...senin ki neden biti canım hayal kırıklığı çok kötü bşey

benim ki konu çok komik bir sebep yüzünden başladı büyüdü büyüdü tam görüşücektik iki tarafta hazırlığınıda yapmıştı sırf birbirimizi mutlu etmek için iki taraf diyorum ben yaptım biliyorum ki oda yaptı sonra çok sopuk davranmaya başladı bana dayanamadım bende affedilmicek bir şey yapmadım.affederim ama eskisi gibi olmam diyince donup kaldım.düşünsene canım o kadar ayrısın ayrı şehirlerde yani.sırf onu görmek için hazırlık yapıyorsun.doğum günüde gelmişti.sırf o mutlu olsun diye uzakta olduğumuz için 365 tane kalp kesip içine güzel sözler yazdım parfümümü sıktım nazar boncuklarıyla süsledim güzel bir kutuya koydum tişört almıştım birde kalem çizimlerinde kullanır diye kendisi iç mimar düşün yani ben bunları yaparken araya tartışma girip büyüyünce olan oldu dayanamadım bitti dedim o bitti demem son konu için değildi bazı olaylar olmuştu onları düşünerekte yazdım.hala çok özlüyorum 36 gün oldu ayrıyız ilk günler çok zor geliyordu ama şimdi unutmasamda alıştım onsuz yaşamaya......

şimdi anlatsın madem bu kadar onemlı
evde msn felan yokmu canım

onun evinde net var fakat laptopunu sattı..o yüzden böle bişey diyemem.telde de anlatılcak gibi değil yüzyüze anlatcam dio.ben dedim beni aldattın yada başka bişeyde bana sölemeye ondanmı yüzün yok dedim.sana olan sevgimlee karıştırma bunu dio..Allahım ya bu ne canım yaaa valla bilmecelerden yoruldum artık ya yoruldum..kaybetmek hiç istemiyorum..ayrılcak olsam direk söleerim ben seni yine seviyorum diyor.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

demekki gerçektende önemli yaa çok merak ettim inşallah güzel olur ya

canım benim yaişte biz böyle değer veririz karşımızdakine hediyeler hazırlarız.sırf mutlu olsun diye.onlar da sonrasını düşünmeden konuşurlar eskisii gibi olamam derler.birazda olsa atlattıysan ne mutlu canım sana.seni,acını çok iyi anlıyorum.belki yeniden barışırsınız canım ya ben hiç dayanamıyorumm sevenler hep birleşsin hiç ayrılmasınlar.
ama işte bişeyelere sabrı taşınca insanın bitmesi kaçınılmaz oluyo.ben mesela sabrettim sabrettim bu gün bi msj attı.ayrıldıkmı onu bile bilmiyorum.ben seni seviyorum dio.hiç bişey anlamadım.
36 gün :a015: mutsuzluk...Allah yardımcımız olsun..

canım allah yardım etsin inşallah aranız düzelir dua et canım çok dua et

canım çok saol umarım düzelir herşey..kaç kere sordum öle başka biri yok dio..Allahıma yalvarıyorumm hep hayırlıysak nolur biizi ayırma diye..ama ben gerçekten çok ama çok yoruldum canım psikoloji kalmadı..bedenim de iflas etmiş durumda..
herşeyde bi hayır varmıdır bilmiyorum ama onu kaybetmeyi gerçekten hiç istemiyroum(

demekki gerçektende önemli yaa çok merak ettim inşallah güzel olur ya

öçok saol canım önemlimi gerçekten bilmiyorum canım aklıma bişey gelmio tahmin yürütemiyorum..benden daha iyi birini bulursıun işte dedim ben buna oda öle biri yok zaten ben aramıyorum dedi.çok merak ediyorum fikir yürütemiyorum canım ya(.

belki yeniden barışır mıyız?bunu bende bilmiyorum canım ortak arkadaşımla konuşuyorum bana mail atmış görüşmek için ama bana gelmedi mail kutusu bozukmuş sanırım seni arasın dedim teleyle sen bana söyle bir söylesin geliyim dedim oturup konuşalım diye...ama hala bir tık yok hem bekliyorum hemde beklemiyorum nasıl bir iş bu bende bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…