Canım çok dar..

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
İyi akşamlar,yine ben utanıyorum artık yazmaktan.. ama anlatacak kimsem de yok...

Eşimle meseleleri genel olarak biliyorsunuz..
Ne zaman tartışsak,sessizliğe gömülür.. hiçbir şekilde sorunu çözmek için çabalamaz.. ben konuşmaya kalkınca da istediği gibi konuşmadığım İçin “sus,konuşma” tarzı karşılık verir bana...
Uzun zamandır bu böyle...

Bugünkü meseleye gelirsek dünden aramız bozuktu...
Bugün “bir daha bana sus vs tarzı yaklaşımda bulunma” dedim.. bana dediği şey “ bu evliliğin kayışı çocuk mevzusundan dolayı kopacak”... “ben 40 yaşına mı gelince baba olacağım” diyor... yaşı 26 bu arada..
Ama bunları normal konuşarak değil bağırmaya yakın bir ses tonuyla söylüyor.. beni hep böyle bastırmaya çalışıyor zaten... oturup normal insanlar gibi asla konuşamıyoruZ.. bağırır,çağırır,sağa sola vurur,bir şeyi yere atar... ve alt katımda dedemler oturuyor.. 87 yaşında insan... utanması arlanması yok, onları üzmeye ne hakkım var diyemiyor..

Neyse konuya geleyim, evliliğin kayışı kopacak. Ben senin keyfini bekleyemem vs dedi... bilmiyor ki Benin sebeplerimi... bilmiyor ki aramızdaki iletişim iyi olsa,benim zaten çocuk istediğimi..
Bilmiyor ki onun ilerisini düşünmeden yaptığı seçimlerden dolayı benim bir çocuğa maddi anlamda yetemeyeceğimi...
Bunları kendisine söyle diyeceksiniz .. SÖYLEYEMİYORUM..
Yukarıda dediğim gibi avazı çıkarcasına bağırıyor,sağı solu yumrukluyor.. alta üste rezil ediyor beni..

Ben de çocuk olmadı diye benden ayrılacaksan git ayrıl dedim.. olmayacaksa ayrılacağım dedi ve ciddiydi..
İlerde çocuğu olduğunda annesi benim olmamı istemeyen,sebeplerimi önemsemeden ayrılığı seçen biri için kılımı kıpırdatmam...

Daha sonra hiç konuşmadık,annemlere gidecektik..
Gittik,orda da babam bir iki konuda eşimin yanında beni tersledi.. normalde kendisiyle hiçbir zaman çok iyi anlaşamazdık,atışırdık hep zaten.. ama eşimin yanında terslemesi çok zoruma gitti..
Benim arkamda olduğunu hissettirmesi gerekirdi hep.. çok ağladım akşamdan beri,gözlerim şişti...
İçimi dökmek için yazdım... ne yapacağım bilmiyorum..

Deli danalar gibi tepinecegine aynaya bak da sen kendinden çocuk yapar miydin bir düşün, demeniz lazım. Bağırdıkca çıkın evden ya da oda değiştirin ağlayıp istediğini vermeyin. Öfke kontrolü olmayan adamdan çocuk olmaz. Çocuk olunca meleğe dönmeyecek çünkü. Çocuk büyütmek çok sağlam sinirler ve sabır istiyor bu haliyle mi baba olacakmış?

İyi akşamlar,yine ben utanıyorum artık yazmaktan.. ama anlatacak kimsem de yok...

Ne zaman tartışsak,sessizliğe gömülür.. hiçbir şekilde sorunu çözmek için çabalamaz.. ben konuşmaya kalkınca da istediği gibi konuşmadığım İçin “sus,konuşma” tarzı karşılık verir bana...

Bugün “bir daha bana sus vs tarzı yaklaşımda bulunma” dedim.. bana dediği şey “ bu evliliğin kayışı çocuk mevzusundan dolayı kopacak”... “ben 40 yaşına mı gelince baba olacağım” diyor... yaşı 26 bu arada..
Ama bunları normal konuşarak değil bağırmaya yakın bir ses tonuyla söylüyor.. beni hep böyle bastırmaya çalışıyor zaten... oturup normal insanlar gibi asla konuşamıyoruZ.. bağırır,çağırır,sağa sola vurur,bir şeyi yere atar... ve alt katımda dedemler oturuyor.. 87 yaşında insan... utanması arlanması yok, onları üzmeye ne hakkım var diyemiyor..

Neyse konuya geleyim, evliliğin kayışı kopacak. Ben senin keyfini bekleyemem vs dedi... bilmiyor ki Benin sebeplerimi... bilmiyor ki aramızdaki iletişim iyi olsa,benim zaten çocuk istediğimi..
Bilmiyor ki onun ilerisini düşünmeden yaptığı seçimlerden dolayı benim bir çocuğa maddi anlamda yetemeyeceğimi...
Yukarıda dediğim gibi avazı çıkarcasına bağırıyor,sağı solu yumrukluyor.. alta üste rezil ediyor beni..

Ben de çocuk olmadı diye benden ayrılacaksan git ayrıl dedim.. olmayacaksa ayrılacağım dedi ve ciddiydi..
İlerde çocuğu olduğunda annesi benim olmamı istemeyen,sebeplerimi önemsemeden ayrılığı seçen biri için kılımı kıpırdatmam...

Gittik,orda da babam bir iki konuda eşimin yanında beni tersledi.. normalde kendisiyle hiçbir zaman çok iyi anlaşamazdık,atışırdık hep zaten.. ama eşimin yanında terslemesi çok zoruma gitti..
Benim arkamda olduğunu hissettirmesi gerekirdi hep.. çok ağladım akşamdan beri,gözlerim şişti...
İşte kendi ailen bile elin oğlunun yanında kızını yücelteceğine gömerse elin oğlu da kendi anan baban bile seni yetersiz görüyor moduna geçer.Kendi evladın kötü bile olsa elin yanında iyilik meleğim diyeceksin.

Hepsi pislik bunların..
Valla çekmeye değmez.
Yalnızlık mis..
Bu aralar onu anladım..
Ağladığına yazık.

Çok ağladım..
Sabah işe gideceğim gözlerim öyle yanıyor ki..
O kadar karamsarım ki yarınlarım İçin.. mutlu uyandığım sabahlarım yok.. her fırsatta anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdin diyen biri ...

Kolay kolay boşanma demem bu forumda kimseye ama bu adam seni sevmiyor ne yazikki..ömrümü heba etmene değmez..Allah yardımcın olsun

Ben kendisini önceden üzdüm.. ben de çok haklı değilim .. ama şuan hiçbir şey yaptığım yok... beni mutlu etmeden Güler yüz bekliyor... suratım asıksa da senin beş karış suratını çekiyorum ben oluyor...

İşte kendi ailen bile elin oğlunun yanında kızını yücelteceğine gömerse elin oğlu da kendi anan baban bile seni yetersiz görüyor moduna geçer.Kendi evladın kötü bile olsa elin yanında iyilik meleğim diyeceksin.

O kadar ağladım ki mutfakta sessiz sessiz annem de ağladı benimle birlikte...
Zaten benim de üzüldüğüm nokta o ya... onun yanında beni rencide etti... ben haksız da olsam,onun yanında beni kırmayıp daha sonra söyleyebilir demek istediğini... eminim içten içe öyle sevinmiştir ki

Çok ağladım..
Sabah işe gideceğim gözlerim öyle yanıyor ki..
O kadar karamsarım ki yarınlarım İçin.. mutlu uyandığım sabahlarım yok.. her fırsatta anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdin diyen biri ...
Senin bu ağlamalarina kayıtsız mi kaliyor?cidden üzüldüm adına..annen biliyormu durumları.. bı sure ayrı kalın eşinizle..belli ki umursamiyor sizi..dahada kötüye gidecek böyle giderse

Benim en çok tuhafıma giden de var sayalım çocuk olmuyor. Belki sizden değil eşinizden dolayı olmuyor. Kararlı bir şekilde olmayacaksa ayrılalım demek nedir ? Bence yine de son kez derdinizi anlatmayı deneyin. Bu sebeplerden dolayı çocuk meselesi beni düşündürüyor diye. Eğer hala bu çocuksu tepkilerinde devam edecekse böyle bir adam baba da olmasın zaten. Evlilik düzelir diye yapılan çocukların hayatı mahvoluyor. ALLAH hakkınızda hayırlısını versin.

Senin bu ağlamalarina kayıtsız mi kaliyor?cidden üzüldüm adına..annen biliyormu durumları.. bı sure ayrı kalın eşinizle..belli ki umursamiyor sizi..dahada kötüye gidecek böyle giderse
Onun yanında ağlamadım hiç..annemlerde mutfakta ağladım... aramız bozuk olduğu İçin de hiç yanıma gelmedi zaten... ağladığım anlaşılmasın diye saatlerce odaya girmedim..
Yapı itibariyle de zayıf görünmeyi sevmeyen biriyim... onun yanında ağlamadım..

Ne olurmuş 40yaşında baba olsa çükümü düşüyomuş. Hayret bişey yaa. Öfke kontrolü de yok. Allah yardımcın olsun valla boşan demem ben ama bu böyle olmaz olmamalı. Kimse değersiz değil. Hastalığın olsa allah korusun bu adam seni kapının önüne koyar ben hasta bakamam diye. E hani iyi günde kötü günde ne için evleniyo insan.

Benim en çok tuhafıma giden de var sayalım çocuk olmuyor. Belki sizden değil eşinizden dolayı olmuyor. Kararlı bir şekilde olmayacaksa ayrılalım demek nedir ? Bence yine de son kez derdinizi anlatmayı deneyin. Bu sebeplerden dolayı çocuk meselesi beni düşündürüyor diye. Eğer hala bu çocuksu tepkilerinde devam edecekse böyle bir adam baba da olmasın zaten. Evlilik düzelir diye yapılan çocukların hayatı mahvoluyor. ALLAH hakkınızda hayırlısını versin.

Allah vermez de olmazsa ona lafım yok ömür boyu lafını etmem .. ama ben senin keyfini bekleyemem dedi..
Bu konu tekrar gündeme gelirse ailesini arayacağım gelsinler,anlatacağım onlara tek tek .... sonra da duruma göre biter muhtemelen bu evlilik... ama dilerim çok pişman olur..

Merhabalar,
Ne kadar süredir evlisiniz bilmiyorum fakat eşiniz çocuk konusunda çok aceleci davranıyor..
ne yani sadece çocuk sahibi olmak için mi evlenmiş? Sizin hiç bir öneminiz değeriniz yok mu gözünde? Üzgünüm ama bu davranışlarıyla bana değersiz gibi geldiniz :(
Bu adamı baba yapmayın çünkü ileride çocuk sahibi olmanın getirdiği sorumlulukları kaldırabilecek gibi görünmüyor buradan bakınca.. ayrıca çocuktan önce öfke problemini de çözmesi lazım zira çocuk olunca sabır lazım olacak...

Merhabalar,
Ne kadar süredir evlisiniz bilmiyorum fakat eşiniz çocuk konusunda çok aceleci davranıyor..
ne yani sadece çocuk sahibi olmak için mi evlenmiş? Sizin hiç bir öneminiz değeriniz yok mu gözünde? Üzgünüm ama bu davranışlarıyla bana değersiz gibi geldiniz :KK43:
Bu adamı baba yapmayın çünkü ileride çocuk sahibi olmanın getirdiği sorumlulukları kaldırabilecek gibi görünmüyor buradan bakınca.. ayrıca çocuktan önce öfke problemini de çözmesi lazım zira çocuk olunca sabır lazım olacak...

2.5 yıllık evliyim.. olmaz olaydı..
Çocuktan o kadar korktum ki bu süre zarfında devamlı Doğum kontrol hapı kullanıyorum..
Vücuduma hormon yüklüyorum devamlı...
Bana karşı bu kadar anlayışsız,asabi bir insanla birliktelik bile yaşamak istemiyorum.. bilmiyorum sonumu...

Allah vermez de olmazsa ona lafım yok ömür boyu lafını etmem .. ama ben senin keyfini bekleyemem dedi..
Bu konu tekrar gündeme gelirse ailesini arayacağım gelsinler,anlatacağım onlara tek tek .... sonra da duruma göre biter muhtemelen bu evlilik... ama dilerim çok pişman olur..
:KK43: Keşke destek alsa öfke kontrolü yok gibi.. Evliliği yıkmak yerine birşeyleri düzeltip sizi mutlu etmeyi neden düşünmüyor acaba ? Bunun haricinde maddi veya başka bir sıkıntınız var mı kafaya takabileceği

Iyide siz esinizle konusmuyorsunuz biz mi konusalim? Sizin diger konularinizi da hatirliyorum ikiniz de normal degilsiniz kusura bakmayin ama destek almalisiniz diye dusunuyorum.
Siz mi konuşun dedim ?
Derdimi anlattım değil mi.. yorum bile beklemeden..anlatacak kimsem yok çünkü ... 2-3 saat içinde dudağım uçukladı hemen.. kendimi o kadar sıkmışım ki...

Back
X