- 1 Temmuz 2020
- 21
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi Sevilaylay01
-
Onu kırmak en son istediğim şey. Birde 6 yıllık evliyiz 10 yıldır beraberiz hiç güven problemimiz olmadi. Hiç yalanımız dolanımız yoktur. Arkadaşlarımızla içkili bir ortamda alır maden suyumuzu içeriz yani. Herkese saygı gösterir ama benim içmemi istemiyr. Ama benim canım çok istiyorŞişede durduğu gibi durmaz ki . Ola ki aldığınız alkol ekstra bir etki gösterse eşiniz sizi toparlanamadan o vaziyette görse aldığınız alkol için değil ama onu kandirdiginiz için size bir daha güvenmez.
Eşinizin böyle bir hassasiyeti varsa, o ortamı evinizde kurmayın.
Aynı cins koca bende de var, ona göre evin bereketi kaçarmış vs vs, içeceğim zaman dışarı tercih ediyorum.
Ama size bu konuda baskı ya da kısıtlama yapamaz, onu bir halledin.
Müslümansa kendine müslüman, bu dayatma başka bir şeye giriyor, iyilik değil.
Uzun zamandır çabalıyorum zaten. Gizli saklı iş yapıp yalan söylemek istemedim. Ama kendimi dağıtmaya kafamın duman olmasına ihtiyacım var galiba.Ben olsam içmezdim. Gizli saklı iş yapacaksam o işi yapmamak için elimden geleni yapardım
Ben değilim. Keşke bulsamda sorsam ne yapmış arkadaşYakin zamanda benzer bir konu hatirliyorum.
Icki ona gore mi buyuk gunahh ?? Yoksa Allaha goremiBu konularda eşlerin evlenmeden özellikle konuşması çok önemli aslında. Size göre bir bira, ona göre büyük günah. Bunu baştan halletseymişsiniz keşke.
Eşiniz sadece evde içmenizi mi istemiyor yoksa direk içmenizi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?