Canım çok fena alkol istiyor!

Sevilaylay01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
21
8
1
32
Selam kızlar. Gece gece yine aklıma bira düştü. Bu tabiki bir dert değil ama ne yapmam gerektiğini bilemedim. Siz bana yol gösterirsiniz bence. Şimdi benim çevrem ne çok muhafazakar nede değil. Tam ortası. Babam ayda 1 - 2 bira içer. Ama cumalara gider. Orucunu tutar. Bence gayet normaldir. Alıştığımız için abes gelmiyor. Bende öğrencilik hayatımda bir kaç kez arkadaş ortamında içmiştim. Şimdi evlendim barklandım. Eşimin ailesi bizimkilere göre biraz daha muhafazakar ve eşimde abdestli namazlıdır. Ama ben açık bir bayanımdekolte giymem ama eteğimi elbisemi giyerim o tarz bi insanım. Şimdi bunları anlatma sebebim biraz olsun yaşam stilim göz önünüze gelsin. Şimdi gelelim asıl konuya. Benim canım aylardır alkol istiyor. Eşim izin vermiyor alıyım iki duble içeyim. Bir bira bile iş görür yani. aslında biraz problemlerimde var yıllarca gördüğüm bebek tedavileri filan beni çok yordu. Biraz kafamı dağıtmak istiyorum. Şimdi bi gece leyla olalım desem kız arkadaşlarım hemen gelir yani ortam kurmamda zor değil. Ama vicdan yapıyorum sanki kocama yalan söylemek beni çok üzer. Bir yandanda düşünüyorum millet kocasından gizli neler yapıyor. Azıcık bencil olup kendimi düşünsem diyorum. Bilemedim yani. Hadi topu size attım. Ne yapsın bu kız

Eşinizin böyle bir hassasiyeti varsa, o ortamı evinizde kurmayın.
Aynı cins koca bende de var, ona göre evin bereketi kaçarmış vs vs, içeceğim zaman dışarı tercih ediyorum.
Ama size bu konuda baskı ya da kısıtlama yapamaz, onu bir halledin.
Müslümansa kendine müslüman, bu dayatma başka bir şeye giriyor, iyilik değil.

Eşinizden gizli içmeyin içmeyenler hemen alır kokuyu. Özel bir günde yada kızlarla toplanınca arkadaşlarınız alsın gelsin eşlik etmek için bir iki tane içeyim dersiniz sanırım sorun olmaz.

Onu kırmak en son istediğim şey. Birde 6 yıllık evliyiz 10 yıldır beraberiz hiç güven problemimiz olmadi. Hiç yalanımız dolanımız yoktur. Arkadaşlarımızla içkili bir ortamda alır maden suyumuzu içeriz yani. Herkese saygı gösterir ama benim içmemi istemiyr. Ama benim canım çok istiyor

Tek karıştığı konu bu aslında ama kısıtlanmak belkide beni yitiyor daha çok

Eşinden gizli yapma canım bence de, içmeyen insan kokuyu hemen alıyor. 1 şişe de olsa anlayan anlar içtiğini. Eşinle kavga etmeye değer mi 1 şişe bira? Ona haber ver de iç

Icki ona gore mi buyuk gunahh ?? Yoksa Allaha goremi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…