- 22 Ocak 2017
- 5.659
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi Sevilaylay01
-
Ben de güvendiklerime kefil olabilirim. Hadi bakalım.Evet güvendiğim bir çok insana kefil olabilirim.
Ayrıca sorumun cevabı bu değildi. Mertçe cevap verin.
Senelerin içicisiyiz ama salak değiliz. Alkol alacaksak taksiyle gidip taksiyle gidiyoruz. Yani daha içmeden arabayı evde bırakıyoruz.Sarhoş birinin direksiyon başına geçmeyeceğine kim kefil olabilir? Ben olmam şahsen. Siz olursanız buyurun olun.
Anladık selen dublex de oturuyorsunAlkol bir küçük bira al iç o zaman
Bizimde yan dublexdeki abla içiyor kadını ayık görsek alkış yapcaz
Dağıtmadan içerseniz tamam
Polemiğe girmek istemem, hiç denemediğiniz ve etrafınızda da içen yok diye böyle düşünüyorsunuz belki.Alkol zaten bilinci ve aklı kısıtlayan bir madde değilmiş gibi anlatmışsınız. Özendirecek bir dille hemde...
Alkollü bir insana kefil olmak... Ego insana neler yaptırıyor...Ben de güvendiklerime kefil olabilirim. Hadi bakalım.
Benim kuzenim de içer ve oldukça açık bir kızdır, çok dindar birisiyle evlendi. Ama birbirlerine karışmıyorlar. "ben ona gel bana eşlik et iç bir tane" demediğim gibi o da benim içmeme karışmıyor dedi. Böylesi doğru ama genelde karışıyorlar. Ben bir ara vegan birisiyle çıkıyordum, inanın uzun sürmedi. Bana "öğlen ne yedin?" diye soruyordu her gün ve baktım bir gün ben yalan söylemek zorunda kaldım, noktaladım ilişkimi.Ben böyle konuları açanları hiç anlayamıyorum. Evleneceğiniz adamın abdestli namazlı olduğunu biliyorsunuz. Ne bekliyorsunuz ki? Oo tamam hayatım doya doya iç mi diyecek? Herkes kendine uygun biriyle evlenecek bu kadar basit bence. Ben mesela dini inancı olmayan, alkol kullanan bir insanım ve gidip de abdestli namazlı biriyle evlenmem. Öyle olduğunu bile bile evlenip de sonra dert yanmak bence mantıksız.
Alkolik olduğum için, ego oradan geliyor.Alkollü bir insana kefil olmak... Ego insana neler yaptırıyor...
Tadını ve etkisini bildiğinize göre epey içmişsiniz?tadı bile (birçok içecekten) kötü olan bir içeceği ne maksatla içiyorsunuz ve nasıl canınız çekiyor? sadece meraktan soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?