Canım çok fena alkol istiyor!

Ben şimdiye kadar böyle talebi olan birisi değildim ki. Adamın bir suçu yok yani. Ben şuan ihtiyaç duyuyorum alkole. psikolojime alakalı olabilir tabi ki bu durum

Anlatim tarzinizi cok bezettim. O arkadas esinden sikayetciydi. Muhafazakarlik bilmem ne gereksiz olmus. Polemige yol acmayacak bir anlatimda konu acabilirdiniz.
Yok asla polemik olmasını istemem. Biz eşimle birbirimizi bu şekilde kabul ettik. Ben anlattım ki nasıl bir yaşam tarzımız var az çok gözünüzde canlansın diye. Şuan eşimden ziyade ben farklı birşey istiyorum. Sonuç olarak bu adam beni öyle tanımadı ki. Zaten benimde sürekli yaptığım bişey değildi. Ama şuan istiyorum işte yalan söylemek istemediğim için ne yapayım diye size sordum

Bu eşlerin birbirine bu kadar müdahale etmesine tahammül edemiyorum. Kocana ne ne yiyosun, içiyorsun. Ben de eşime çok yüz vermiştim alkol almamıza rağmen alkollu foto koydurmuyodu instagram a yada şortlu foto. Engelledim instagramdan kurtuldum. İstediğimi de giyiyorum artık. Kimse kimsenin özel alanına girmesin, göbeğiniz bir değil istemiyosa kendi içmesin

Muhafazakarlık vs karistirmasaydiniz keşke konu sizin kocanızdan gizli birsey yapıp yapmamaniz. Kocanız duyduğunda aile faciası olmayacaksa için buraya konu açacak kadar özlediniz madem.

Bence eşinize deyin ki sana yalan söylemek, kandırmak, arkandan iş çevirmek istemiyorum. Ama beni kısıtlayarak bunu düşünmeme sebep oluyorsun. İlerde çocuğunuz olursa onu da böyle kısıtlamayı seçerse iyi olmaz çünkü. Etrafımda ailesi baskıcı ne kadar insan varsa hepsi ailesine yalanlar söyleyen, ailesindrn uzak kaldığı ilk fırsatta da genel anlamda sınırlarını bilmeyen insanlardı. Bu yüzden eşinizin baskıcı tavrını törpülemesini istemelisiniz.

içki icmedim hiç univde ev arkadaşlarım icerdi kokusundan benim başım dönerdi,

2010 yılında ilk hamileligimde 6 aylık iken.cennete yolladım.yavrumu daha acı olayları yasamamıştım tam hatırlamiyorum kaçinci ayda oldugumu canım acayip kırmızı şarap cekmişti ne alaka diceksiniz bende anlamadım o zaman tadıni filan bilmem surekli böyle boğazimı yakacak ekşili seyler istedim o gün bütün gün şarap istedi dolabın başına gittim 1 ltlik açılmamış soguk vişne suyunu kana kana içtim,

Aksâm esime söyledim aşerecek başka birsey bulamadınmi dedi banaama napıyım elimde olan bisey degildi ki,,,

Icki ona gore mi buyuk gunahh ?? Yoksa Allaha goremi
Konuyu baz alıp konudan yola çıkarak yorumladım. Fetva vermek haddime değil. İşin o kısmı konu sahibini ilgilendirir.
Bu konuyla ilgili herhangi bir polemiğe girmeyeceğim. Sadece alıntınızı cevaplamamak kabalık olur diye cevaplıyorum.

Hersey tadında guzel ve ben annemle severim bir duble icmeyi ama esim cok icer alkolden tiksindirdi.O nedenle ben hic icmem icersem kendimi birakirim cocuklara bisey olur kalkamam korkusuyla baskiladim kendimi.Benim yerimede icin :)

İçimden bir ses alkole dayanıksız olduğunuzu söylüyor hani şu bir şişede ortalığı birbirine katan tiplerden ..
Zaten yıllar önce bir kaç şişe icmissiniz çok bir geçmişiniz yok alkolle canınız neden istiyor anlamadım .
Liseden beri içerim denk geldikçe size göre çok sık hatta .
Benim bile canım ayyy leyla olsam demiyor .içip eve gelecekseniz korkarım adam daha kapıdan girmeden çakar mevzuyu..
Sonrasını düşünemiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…