- 1 Temmuz 2020
- 21
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi Sevilaylay01
-
Ben şimdiye kadar böyle talebi olan birisi değildim ki. Adamın bir suçu yok yani. Ben şuan ihtiyaç duyuyorum alkole.Bu konularda eşlerin evlenmeden özellikle konuşması çok önemli aslında. Size göre bir bira, ona göre büyük günah. Bunu baştan halletseymişsiniz keşke.
Eşiniz sadece evde içmenizi mi istemiyor yoksa direk içmenizi mi?
Ben değilim. Keşke bulsamda sorsam ne yapmış arkadaş
Melahat değilde sevilay abla olayım bari. Ama yaşımda abla olmaya pek müsait değilBu da "melahatabla" olabilir mieğer o isen özlettin kendini melahatabla.
Yok asla polemik olmasını istemem. Biz eşimle birbirimizi bu şekilde kabul ettik. Ben anlattım ki nasıl bir yaşam tarzımız var az çok gözünüzde canlansın diye. Şuan eşimden ziyade ben farklı birşey istiyorum. Sonuç olarak bu adam beni öyle tanımadı ki. Zaten benimde sürekli yaptığım bişey değildi. Ama şuan istiyorum işte yalan söylemek istemediğim için ne yapayım diye size sordumAnlatim tarzinizi cok bezettim. O arkadas esinden sikayetciydi. Muhafazakarlik bilmem ne gereksiz olmus. Polemige yol acmayacak bir anlatimda konu acabilirdiniz.
Büyük günah diye değil aslında. Gerek Yok böyle şeylerle kendine zarar vermek çok saçma der.Icki ona gore mi buyuk gunahh ?? Yoksa Allaha goremi
Konuyu baz alıp konudan yola çıkarak yorumladım. Fetva vermek haddime değil. İşin o kısmı konu sahibini ilgilendirir.Icki ona gore mi buyuk gunahh ?? Yoksa Allaha goremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?