Canım çok fena alkol istiyor!

Eşinizden gizli içmeyin içmeyenler hemen alır kokuyu. Özel bir günde yada kızlarla toplanınca arkadaşlarınız alsın gelsin eşlik etmek için bir iki tane içeyim dersiniz sanırım sorun olmaz.
votka kokmaz, al bitane sakla bi yere , arada dökersin colana meyve suyuna birer şat, ruhu bile duymaz

Yani çok tuhaf geldi içmek için niye izin alıyorsunuz ki? Günahsa bana günah deyin geçin, bu kadar fark varken evlenince de yavaş yavaş böyle sorunlar çıkıyor işte.

Alkol zaten bilinci ve aklı kısıtlayan bir madde değilmiş gibi anlatmışsınız. Özendirecek bir dille hemde...

Ben cevabımı aldım. İnsan kendisi yapıyorsa, alkolü bile öve öve bitiremiyormuş.

Uyuşturucu kullananlarda benzer şekilde savunuyor kendilerini. Dozunda kullanırsan birşey olmaz. Hatta oldukça keyifli diyorlar...

bence eşine söyle hata bize açıkladığın gibi eşinede açıkla. bence anlayış göstericektir göstermezse tekrar konuşuruz :)

Alkol zaten bilinci ve aklı kısıtlayan bir madde değilmiş gibi anlatmışsınız. Özendirecek bir dille hemde...
Alkol uyuşturmaz. Sentetik değildir. Dozunda alınırsa sorun olmaz. Hatta şarap ve bira gibi mayalı Alkollerde dışardan alkol eklenmez. Mayadaki bakteriler doğal yoldan şeker yiyerek alkol üretir.
Şarap ve birayı doktorlar günde bir kadeh önerir bile.
Avrupa ülkelerinde yaşam ortalaması daha uzun üstelik alkol tüketimi bizim iki üç katımız.

2 bira ile insan kör kütük sarhoş olmuyor, gidin dışarıda bir mekanda için eve de bir iki saat sonra gidin. amacınız sarhoş olmak değil de biraz olsun içmek ise böyle yapabilirsiniz.

İllegal bir madde ile, içeceği karşılaştırmak da ne bileyim...

Ah bir de sandalyeleri alıp sahile inmek ah ah
En erken ne zaman içebiliyoruz şimdi biz
Benim doktorum bana 16 haftadan sonra bir ayda yarım kadehi aşmayacak şekilde şarap yada bira gibi düşük alkollü içecekleri içebilirsin demişti.
Hamilelikten sonrasında da emzirme arasını dört saatte bir yapabilirseniz bir kadeh şarap bira içebilirsiniz. Kandan gittiği gibi dört saat içinde süttende gidiyot. Sağıp dökmeye gerek yok. Ben ekgıdadan sonra başlamıştım gece derin uykusuna geçince bir kadeh içmeye. Ama yedekte sütüm de olurdu dört saat emzirmezdim.
Ama tekila vodka rakı gibi yüksek alkollüleri emzitme bitmeden asla içemiyoruz tabii

Ah bir de sandalyeleri alıp sahile inmek ah ah
En erken ne zaman içebiliyoruz şimdi biz

Biz Ankaradayız, Kızılaya gider içerdik, dönüşte arabada 2 bira daha içer öyle gelirdik. Valla doğuncada süt vericez. Evladımın canı sağolsun, mis kokusunu alınca hepsi geçer.

Tam olarak ne için karşı çıktığınızi anlamadim?
Dinen karşı çıkıyorsaniz tamam ona bişey diyemem. Ama sağlık için vs diyorsaniz emin olun işlenmiş şeker vücudunuza alkolden daha çok zarar veriyodur.

Kahve içmek için eşimden izin almıyosam, bira içmek içinde izin almam. Ama bizim kafalar aynı...Başka türlüsüyle evlenmezdim zaten. Kilit nokta burası...

Başlıktaki İlk mesajımda mantığını yazmıştım. Sanırım kaçırdınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…