ne yapayım evlenmesemiydim hayret birşeyValla niye evlendin dicem kizacaksiniz.. Allah ferahlik versin en acilinden .
Yani uygun sartlari bekleseydiniz keske. Yeni evlisiniz para yok gezme yok tozma yok aile yok is guc kurs cocuk hicbirsey yok. Evlenli kac gun oldu bu kadar bunalmaniz norma mi ? Ask da mi yok yani.. evlenmek icin evlenilmez ki mutlu olmak icin evlenilir.ne yapayım evlenmesemiydim hayret birşey
ya ne alakası var allah aşkınıza sadece bu ay sıkıntı cekeceğiz eşimin maaşı zaten çok ciddi bir rakam . Aile nasıl olabilir size soruyorum adam asker ve tayinli çalışıyoruz aile arkamızdan gelemez dimi çocuk ne alaka çocuk isteyen mi var cevap yazmak için yazmayınYani uygun sartlari bekleseydiniz keske. Yeni evlisiniz para yok gezme yok tozma yok aile yok is guc kurs cocuk hicbirsey yok. Evlenli kac gun oldu bu kadar bunalmaniz norma mi ? Ask da mi yok yani.. evlenmek icin evlenilmez ki mutlu olmak icin evlenilir.
evet biz sıcağa alışkın değiliz ya ondan olsa gerek bunaltıcı oluyor cidden . aslında bende sizle aynı düşüncedeyim ama şimdi biraz bunaldım o yüzden biraz konuşmak istedimYaşadığınız yere de evliliğe de daha alışamadığınız için böylesiniz muhtemelen. E bide Güneydoğu sıcağı oo iyice bunaltır. Zamanla düzeleceğine inanıyorum. Herşey bi rayına otursun iş de bulursunuz en kısa zaman da inşallah.
Hayret verici olan evlilik yapmış belli bir yaş ve olgunlukta olan kişilerin ki siz bilerek bütün bu hayatı tercih ettiniz hala eski hayatım diye sizlaniyor olması bence.sonuçta zorla evlenip de bu şartlarda yaşamıyorsunuz.ne yapayım evlenmesemiydim hayret birşey
yaşayacağımız şehri biz değil malum devlet belirliyor şuan siirtteyizGüneydoğu da ozel sektör de görece rahat iş bulunabilecek il bi tek Diyarbakır.Diğerlerinde zor olur hele ki kadinsaniz.Hangi ilde kalıyorsunuz suan?onu geçtim bunları baştan dusunmeliydiniz.Eğer ki çalışmayı seven bi insansanız yasayabileceginiz şehirleri işinize göre seçmeniz gerek bu cok onemli bir şey.
sızlanmıyorum allah allah ya ne garip insanlarsınız şuraya konu açmak için illa aldatılmak illa kv derdi mi olması lazım anlamıyorum sadece 2 kelime yazıp konuşmak istedim çok mu garipHayret verici olan evlilik yapmış belli bir yaş ve olgunlukta olan kişilerin ki siz bilerek bütün bu hayatı tercih ettiniz hala eski hayatım diye sizlaniyor olması bence.sonuçta zorla evlenip de bu şartlarda yaşamıyorsunuz.
Allah başka dert vermesin
il bakımından komşu sayılırız sikilmaniz normal hani ne yalan soyleyeyim :) iş biraz zor olacaktıryaşayacağımız şehri biz değil malum devlet belirliyor şuan siirtteyiz
diyarbakırda olsak zaten o taraftaki şubeye geçecektim öyle şansım vardı kısmet işte tazminatımı alacağım şimdi. Ama diyarbakırda çok güzel ben çok beğenmiştim orada olsa çok rahattıil bakımından komşu sayılırız sikilmaniz normal hani ne yalan soyleyeyim :) iş biraz zor olacaktır
saol canım haha aşk işte insana neler yaptırıyor ben neden geldim keşke gelmeseydim vs demiyorum adamı çok seviyorum ve geldim yani bunda sorun yok sadece alışma çabasındayım sanki herkes hooppp diye alışıyormuş gibi davranılıyor burada şaşırıyorum vallaHosgeldin evlilik seysine :)
Laf aramizda iyi cesaret ettin herseyden vazgectin resmen....e yapacak bisey yok...
Idaret et....zaten alisirsin 1 yila
Evlenmeyeyim mi sorunuzun cevabıydi bu mesajsızlanmıyorum allah allah ya ne garip insanlarsınız şuraya konu açmak için illa aldatılmak illa kv derdi mi olması lazım anlamıyorum sadece 2 kelime yazıp konuşmak istedim çok mu garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?