Canım çok sıkılıyor

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.686
En iyi cevaplar
1
54.073
798
33
Merhaba kızlarBir aylık evliyim eşim asker iç anadolu bölgesinde büyük bir şehirde yaşarken ve çalışırken evlendiğim için işimden istifa ettim ve güneydoğu bölgesinde bir şehire yerleştik. Alışmaya çalışıyorum ama sanki beceremiyorum gibi bilmiyorum ailemi annemi öyle özlüyorum ki size anlatamam durup durup içimde bir yanardağ patlıyor sanki. Kalabalık bir ailem vardı hep bir aradaydık o zamanlar sıkılmıştım ohh evlenince rahat ederim artık diyordum ama şimdi özlüyorum hemde çok . Kırgın olduğum insanları bile özlediğimi beni aradıkları zaman mutlu olduğumu hissettimİş konusuna gelirsek büyük bir holding kuruluşundan istifa ettim buraya gelince iş olur inş dedim ama nasıl nereye başvuru yapacağımı vs hiç birşey bilemiyorum kafam çok karışık. Önceden çok rahat araba kullanırken buraya gelince kullanamaz oldum Eşimde bende çocuk istemiyoruz ilaçla korunuyoruz ama çok korkuyorum hadi kaza eseri hamile kalırsam diye . Canım öyle sıkılıyor ki . burası çok sıcak geceleri uyuyamıyorum sürekli kalkıp bacaklarımı ayaklarımı yıka yıka ayy. geçen 2 hafta sonu pikniğe gittik nedense hiç mutlu olamadım bi garibim herşeyden sıkılıyorum. zaten artık dışarı çıkacak paramızda bitti maaşımıza 15 gün var elimizde 35 tl para . Birkaç altınımız var ama önümüzdeki ay eşimin maaşı eksik yatacak izne gidip geldiği için ona saklama çabasındayım ev kredimiz var birde buradaki evin kirasi anlayacağınız sokağa gidecek paramızda yok . 2 gün sonrada doğum günüm eşim unutur mu acaba diye korkum bir yandan ay bunaldım kızlar bu iş konusunu ne yapacağım bilmiyorum işletme mezunuyum uluslararası ticaretten yan dal yaptım öyle oturuyorum şuan bana birşeyler söyleyin kendimi iyi hissedeyim lütfen

Sırf evlilik için tüm düzenini bırakıp da başka şehire gidenleri anlamıyorum. Ben gitmezdim. Kendimi biliyorum çünkü yapamazdım.
Ne diyelim Allah kolaylık versin bari film falan izleyin.

ne yapayım evlenmesemiydim hayret birşey
Yani uygun sartlari bekleseydiniz keske. Yeni evlisiniz para yok gezme yok tozma yok aile yok is guc kurs cocuk hicbirsey yok. Evlenli kac gun oldu bu kadar bunalmaniz norma mi ? Ask da mi yok yani.. evlenmek icin evlenilmez ki mutlu olmak icin evlenilir.

CV ni şirketlere göndermekle başla bence. Hem evde canın sıkılıyor, hem parasız yapacak hiç bişey bulamazsın zaten.

Canım dışarı çıkmak illede para harcamak demek değil ki akşamları arada bi yürüyüş yapsanız bile olur...

Yaşadığınız yere de evliliğe de daha alışamadığınız için böylesiniz muhtemelen. E bide Güneydoğu sıcağı oo iyice bunaltır. Zamanla düzeleceğine inanıyorum. Herşey bi rayına otursun iş de bulursunuz en kısa zaman da inşallah.

ya ne alakası var allah aşkınıza sadece bu ay sıkıntı cekeceğiz eşimin maaşı zaten çok ciddi bir rakam . Aile nasıl olabilir size soruyorum adam asker ve tayinli çalışıyoruz aile arkamızdan gelemez dimi çocuk ne alaka çocuk isteyen mi var cevap yazmak için yazmayın

Güneydoğu da ozel sektör de görece rahat iş bulunabilecek il bi tek Diyarbakır.Diğerlerinde zor olur hele ki kadinsaniz.Hangi ilde kalıyorsunuz suan?onu geçtim bunları baştan dusunmeliydiniz.Eğer ki çalışmayı seven bi insansanız yasayabileceginiz şehirleri işinize göre seçmeniz gerek bu cok onemli bir şey.

evet biz sıcağa alışkın değiliz ya ondan olsa gerek bunaltıcı oluyor cidden . aslında bende sizle aynı düşüncedeyim ama şimdi biraz bunaldım o yüzden biraz konuşmak istedim

ne yapayım evlenmesemiydim hayret birşey
Hayret verici olan evlilik yapmış belli bir yaş ve olgunlukta olan kişilerin ki siz bilerek bütün bu hayatı tercih ettiniz hala eski hayatım diye sizlaniyor olması bence.sonuçta zorla evlenip de bu şartlarda yaşamıyorsunuz.

Allah başka dert vermesin

yaşayacağımız şehri biz değil malum devlet belirliyor şuan siirtteyiz

sızlanmıyorum allah allah ya ne garip insanlarsınız şuraya konu açmak için illa aldatılmak illa kv derdi mi olması lazım anlamıyorum sadece 2 kelime yazıp konuşmak istedim çok mu garip

il bakımından komşu sayılırız sikilmaniz normal hani ne yalan soyleyeyim :) iş biraz zor olacaktır
diyarbakırda olsak zaten o taraftaki şubeye geçecektim öyle şansım vardı kısmet işte tazminatımı alacağım şimdi. Ama diyarbakırda çok güzel ben çok beğenmiştim orada olsa çok rahattı

Hosgeldin evlilik seysine :)
Laf aramizda iyi cesaret ettin herseyden vazgectin resmen....e yapacak bisey yok...
Idaret et....zaten alisirsin 1 yila

Hosgeldin evlilik seysine :)
Laf aramizda iyi cesaret ettin herseyden vazgectin resmen....e yapacak bisey yok...
Idaret et....zaten alisirsin 1 yila
saol canım haha aşk işte insana neler yaptırıyor ben neden geldim keşke gelmeseydim vs demiyorum adamı çok seviyorum ve geldim yani bunda sorun yok sadece alışma çabasındayım sanki herkes hooppp diye alışıyormuş gibi davranılıyor burada şaşırıyorum valla

sızlanmıyorum allah allah ya ne garip insanlarsınız şuraya konu açmak için illa aldatılmak illa kv derdi mi olması lazım anlamıyorum sadece 2 kelime yazıp konuşmak istedim çok mu garip
Evlenmeyeyim mi sorunuzun cevabıydi bu mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…