yazdıkları şeye nasıl cevap vermeliyim sizceKonu sahibinin amacı belli olmuş yorumlara verdiği cevaplardan sıkıntısı yorum yapanları tersleyerek atıyor
bende kilo alsam istiyorum ya eşim tartıyı mutfaga koydu allahımmm sürekli tartıyor beni aldın mı aldın mı diyeBen diyette oldugum icin cok sıkılıyorum. Mutfak yok , film izle patlamis misir yok, kilo da gidim gidim gidiyor. Zayif hissetsem tiril tiril gezerdim. Film izle , buradaki geyik topiklerine takil . Belki bir arkadas bulursun.
bende kilo alsam istiyorum ya eşim tartıyı mutfaga koydu allahımmm sürekli tartıyor beni aldın mı aldın mı diye
ya ben zaten o konuda çok mutluyum canım onda sorun yok . burada sanki ben adama aşık değilmişim zorla evlenmişim gibi bir hava oluştu sebebini anlamadım yaniHayat secimlerimizdir diye bir soz var.
Siz de alistiginiz hayati birakip esinizi secmissiniz.Su an ki hayatinizda ne is ne guc hicbir sey yok esinizden baska.Madem bir secim yaptiniz eger mutluysaniz bosverin gerisini.
Is guc kurs hep bulunur.Onemli olan evinizde huzurlu olabilmek.Madem calismiyorsunuz dinlenmeye tadini cikramaya bakin.Biraz evliliginize birbirinize alisin baska insanlar olmadan.
Eski hayatinizi geride birakin
Tam bam tellerinize bastim sanirim bu kadar saldirganlastiginiza gore .. uzman cavus muydu ? Biliyorum maaslari da cooook ciddi rakam inanin cok heyecanlandim sizin adiniza iyi ki evlenmissiniz tebrikler evet asker tekrar yazalim belli ki hosunuza gidiyor evet tayincisiniz asker cunku esiniz askerya ne alakası var allah aşkınıza sadece bu ay sıkıntı cekeceğiz eşimin maaşı zaten çok ciddi bir rakam . Aile nasıl olabilir size soruyorum adam asker ve tayinli çalışıyoruz aile arkamızdan gelemez dimi çocuk ne alaka çocuk isteyen mi var cevap yazmak için yazmayın
Aha sana gicik olmam icin bir sebep
ayy pardon ya olayı yanlış anladım şuanAha sana gicik olmam icin bir sebep
aferin sana hatırladın bravoooo alkışşşş
Tam bam tellerinize bastim sanirim bu kadar saldirganlastiginiza gore .. uzman cavus muydu ? Biliyorum maaslari da cooook ciddi rakam inanin cok heyecanlandim sizin adiniza iyi ki evlenmissiniz tebrikler evet asker tekrar yazalim belli ki hosunuza gidiyor evet tayincisiniz asker cunku esiniz askeristerse 50.000 tl olsun elinde kalmiyorsa bisey ifade etmiyor maas . Hayir madem maas sorunuzu yok neden yaziyorsunuz ki buraya ? Kucuk altin 35 tl vs. Sizi hatirladim ben adam caniyla ugrasiyordu kuzey irakta ulkede darbe olmustu siz nisan derdindeydiniz
Sagol canim hafizam iyidir neyse ki evlenmissin ama bu kadar telaslanmana gerek yokmus bak ..aferin sana hatırladın bravoooo alkışşşş
Bunun sebebi mutlu olmaman. Yani oyle bi yazmissinki piknige gittik onda bile mutlu olmadim. Eeee sen mutsuz oldunu anlatinca nasil bi yorum bekliyirsun. Esini cok sevdigini onunla mutlu oldugunu ama hayatinin degismis olmasindan dolayi kendini bir garip hissettini falan ekleseydi. Yorumlarda ona gore olurdu.ya ben zaten o konuda çok mutluyum canım onda sorun yok . burada sanki ben adama aşık değilmişim zorla evlenmişim gibi bir hava oluştu sebebini anlamadım yani
Teşekkür ediyorumKadın buraya gerçek hayatında atamadıği hırsı siniri stresi atmak için konu açmış
Bu hadsizlik ve huzursuzlukla yalnız olman çok doğal
Aynı şeyi düşündüm. Madem anneye babaya düşkünlük var o zaman ya evlenmeyecek ya da aynı şehire evlenecek. Evlenene kadar farklı evlendikten sonra anam da anam babam da babam. Yeminle şu mantık bir bizde var.Hayret verici olan evlilik yapmış belli bir yaş ve olgunlukta olan kişilerin ki siz bilerek bütün bu hayatı tercih ettiniz hala eski hayatım diye sizlaniyor olması bence.sonuçta zorla evlenip de bu şartlarda yaşamıyorsunuz.
Allah başka dert vermesin
Tabii ki baba evi gibi olmayacak. Olmasında.Çünkü orada hala ÇOCUK sayılıyorsunuz ailenizin gözünde. Evlenince ise kendiniz AİLE oluyorsunuz. Daha fazla sorumluluk yükleniyorsunuz. Bunları istemiyorsanız ona göre bir yol çizersiniz. Aileye bağlı olunmalı bağımlı değil. Bağımlı olan da olabilir ama o zaman evlenmeyecekler yada aynı şehire evlenecekler. İnsan kendini bilmeli. Başka ülkelerde çocuklar onsekizinde her şeyi tek başına yapıyor. Bizde kızlarda erkeklerde maşallah anne de anne baba da baba. Eskiden olsa anlarım; ulaşım yok, iletişim yok. Şimdi dünyanın öbür ucu bile yakın. Anne baba özlenir tabii ama özlenirse gidilir. Bu kadar basit! E biz erkeklere diyoruz ana kuzusu olan evlenmesin diye. Bizde yapmayalım aynı şeyi.@Liviya seni alıntıladım ama yazdıklarım genel.Ya kiz sadece konusmak dertlesmek istemiş hepimiz kadiniz kiziz nasil boyle tersleyebiliyorsunuz ya gayet normal yazdiklari her kiz evlendigi zaman ayni şeyleri hisseder cunku hic hi ev ister zengin olsun ister fakir baba evi gibi olmaz ister komşuyla evlenin ister dunanin obur ucuna gidin hicbir zaman baba evi gibi olmaz evlendigi ilk zamanlar cocu kiz boyle seyleri dusunmesi gayet normal birde bi arkadas yazmış uzaksa niye evleniyorsun bn olsam evlenmezdim bence buyuk konusmamak gerekiyor bnde zamaninda boyle buyuk konusmustum kendi ulkemde evlenmeyi birakin dunyanin obur ucundan biriye ask oldum evlendim evet bizimde para skntilarimiz oldu olmadi degil bnde ayni seyleri dusundum ama hayat boyle bnce yargilamadan once biraz dusunun arkadaslar konu sahibi arkadasim bu gecici düşünceler hepsi gecicekdir Allah sevdiklerinden ayirmasin Allah mutluluklar versin
Herkesin kendi fikti var saygi duyuyorum bnde genel olarak yazdim yanliş anlamayin bnde dusuncelerimi soyledim bn aileme cok bağlıydim hatta babamsz bir gun dahi yapamazdim ama eşimle tanistim ask oldum turkiye gelin geldim ilk baslarda ayni konu sahibi gibi dusunuyordum ve bir sene hp esimle kavga ettim sebepsz yere alisamadim cunku bi tanidigim arkadasim akrabam yoktu burda alismam cok zor oldu simdi cok şükür cok iyiyiz konu benm ilk evlendigim zamana benzer oldugu icin yazma geregi duydum amacim asla kimseyi yargilamak yada kinamak degil yanliş bsy soylediysem kusura bakmayin hakkinizi helal edinTabii ki baba evi gibi olmayacak. Olmasında.Çünkü orada hala ÇOCUK sayılıyorsunuz ailenizin gözünde. Evlenince ise kendiniz AİLE oluyorsunuz. Daha fazla sorumluluk yükleniyorsunuz. Bunları istemiyorsanız ona göre bir yol çizersiniz. Aileye bağlı olunmalı bağımlı değil. Bağımlı olan da olabilir ama o zaman evlenmeyecekler yada aynı şehire evlenecekler. İnsan kendini bilmeli. Başka ülkelerde çocuklar onsekizinde her şeyi tek başına yapıyor. Bizde kızlarda erkeklerde maşallah anne de anne baba da baba. Eskiden olsa anlarım; ulaşım yok, iletişim yok. Şimdi dünyanın öbür ucu bile yakın. Anne baba özlenir tabii ama özlenirse gidilir. Bu kadar basit! E biz erkeklere diyoruz ana kuzusu olan evlenmesin diye. Bizde yapmayalım aynı şeyi.@Liviya seni alıntıladım ama yazdıklarım genel.
Yok estağfurullah. Tabii ki herkesin fikri kendine. Şimdi alışmışsınız ne güzel. İnşallah mutluluğunuz hep daim olur.Herkesin kendi fikti var saygi duyuyorum bnde genel olarak yazdim yanliş anlamayin bnde dusuncelerimi soyledim bn aileme cok bağlıydim hatta babamsz bir gun dahi yapamazdim ama eşimle tanistim ask oldum turkiye gelin geldim ilk baslarda ayni konu sahibi gibi dusunuyordum ve bir sene hp esimle kavga ettim sebepsz yere alisamadim cunku bi tanidigim arkadasim akrabam yoktu burda alismam cok zor oldu simdi cok şükür cok iyiyiz konu benm ilk evlendigim zamana benzer oldugu icin yazma geregi duydum amacim asla kimseyi yargilamak yada kinamak degil yanliş bsy soylediysem kusura bakmayin hakkinizi helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?