canım cok sıkılıyor.

ilyas hakanim ve yagmurum

evlatlarım canlarımm...
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
875
387
73
36
Dum geceden berı ıcım ıcımı yıyor.somut bı sebet te cok aslında ama cok mutsuz hıssedıyırum kendımı esıme karsı da ıstemeden soguk davranıyorum sonrada uzuluyorum cok kotu bı durumdayım ya.

Allah allah.. Sebep de yokmus halbuki.. Kendi kendine vesvese yapmissindir canim..inancin ne durumda bilmiyorum ama kuran oku biliyosan, dua et.. Ferahlarsin belki..

Bazen olur banada boyle..sebepsiz yere aglamak gelir icimden,esime soguk olurum,cocuguma sabirsiz olurum..bi duş al,su rahatlatir insani..namazin filan varsa su sira hic vakit atlama.dua et,aksamlarida esin gelince farkli birseyler yapin bugun mesela.surekli evde yemek yiyorsaniz bugun disarda yiyin,sinema olabirse oraya gidin.farkli ortamlarda da insanin ruh hali degisiyor,iyi hissediyor kendini.

Dum geceden berı ıcım ıcımı yıyor.somut bı sebet te cok aslında ama cok mutsuz hıssedıyırum kendımı esıme karsı da ıstemeden soguk davranıyorum sonrada uzuluyorum cok kotu bı durumdayım ya.
Ben böyle hissedince abdest alıp dua okurum .. Tabi öncesinde de tüm sülalemi, ailemi bir sıradan ararım iyiler mi diye .

Sebepsiz can sıkıntısımı olur. Mutlaka bir sebebi var bu halinizin. Kendinizemi itiraf edemiyorsunuz.
Bişeylerden rahatsızsınız ama neyden ?

Aynen bende öyleyim durduk yere bi sıkıntı geliyor ortada bi sebepte olmuyor kötü bi durum ya ben hep dua ediyorum öyle zamanlarda sizde edin :KK68:

Bendede olur çözümü yürüyüş şöyle sıkıntım geçene kadar bol oksijenli yerde yürürüm gelirkende çoçuk gibi dondurma alır yiye yiye gelirim ardından sıcak bi duş sonrada tüm eş dost akraba ararım bittide gitti sıkıntı dert tasa

1)kullandığınız sürekli bir ilaç var mı?
2)hormonlarının dengesi bozulmuştur,kansızlık,troid kadınlık hormonu şekere baktır.normalse
3)mevsimsel yana belli süre devam edecek depresyon sürecine girmişsinizdir.sürekli durup dururken
4)ayrıca soğuk davranmak hangi yönden?hangi tür soğukluk sizi eksik hissetmenize sebep,cinsel soğukluk mu muhabbet mi?yoksa her ikisi mi?
a)cinsel soğukluksa hormonlarınız normalse,eşinizle başbaşa kalma sürenizi arttırın,başbaşa romantik film izleyin,hevesiniz kaçtıysa afrodizyak içerikli gıdalar tüketin.
b)muhabbet soğukluğu ise yine başbaşa sosyal faaliyetlere katılın beraber kelime oyunu vb ikinizinde birbirinizi takip edecek zeka oyunları oynayın.geçmişle ilgili muhabbet etmeyin imkanınız varsa sahil olan bir yerde kısa yürüyüşler yapın el ele.eşinize bol bol amenerrasulü okuyun.başında sonunda ayetel kürsi okuyun.
c)iki şıkta size saçma geliyorsa beraber evlilik terapistine gidin.belki onun a ve b şıkkındaki tavsiyelerden birini bir kaçını verince benim dememden daha etkili olur:KK66:

1)kullandığınız sürekli bir ilaç var mı?
2)hormonlarının dengesi bozulmuştur,kansızlık,troid kadınlık hormonu şekere baktır.normalse
3)mevsimsel yana belli süre devam edecek depresyon sürecine girmişsinizdir.sürekli durup dururken
4)ayrıca soğuk davranmak hangi yönden?hangi tür soğukluk sizi eksik hissetmenize sebep,cinsel soğukluk mu muhabbet mi?yoksa her ikisi mi?
a)cinsel soğukluksa hormonlarınız normalse,eşinizle başbaşa kalma sürenizi arttırın,başbaşa romantik film izleyin,hevesiniz kaçtıysa afrodizyak içerikli gıdalar tüketin.
b)muhabbet soğukluğu ise yine başbaşa sosyal faaliyetlere katılın beraber kelime oyunu vb ikinizinde birbirinizi takip edecek zeka oyunları oynayın.geçmişle ilgili muhabbet etmeyin imkanınız varsa sahil olan bir yerde kısa yürüyüşler yapın el ele.eşinize bol bol amenerrasulü okuyun.başında sonunda ayetel kürsi okuyun.
c)iki şıkta size saçma geliyorsa beraber evlilik terapistine gidin.belki onun a ve b şıkkındaki tavsiyelerden birini bir kaçını verince benim dememden daha etkili olur:KK66:
valla neyın nesı bende bılnıyorum aslında esınle her anlamda ıyız cok sukur ama dunden berı bı garıbım esım ne yapsa batıyor resmen cocujlarıma tahammulum yok sureklı ılac kullanmıyorum

Back
X