Canım çok sıkkın. dedikodumu yapıyorlarmışş......

Yapılacak pek birşeyde yok aslında insanları malesef düzeltemiyoruz beddua etmeyin yinede kişiye geri dönermiş Rabbime havale edin elbet herşeyin karşılığını alacaklardır göreceklerdir birşeyleri dolu olmanız normal ama tek yapacagınız eger gitmeyi düşünmüyorsanız işinizi yapmak gerisini bırakmak kim ne demiş ne düşünüyor önemsememek bazen önemsememek en güzelidir kimki önemsiyorsunuz insan deger verdiklerinin düşüncelerini önemsemeli sadece

açık açık söyle bence onlar böyle çocukca davranmaya utanmıyosa yapılanı söylemekten neden utanıyoruz ki?tüm kartları aç

durumu anlatma imkanınız yokmu kulaktan dolma şeylerle hareket etmesın bence kenıdınız bı konuşun

canım insan oğlu çiğ süt emmiş normal geliyor artık bana ben çalışırken de her gün bir entrika dönerdi hakkımda ya da kurban biri seçilirdi onun etrafında dönerdi.. illa ki işten attırılacak biri bulunur niyeyse toplu çalışılmıyor sanki..
bence sıkma canını ama müdürüne bu durumu izah et ki sana karşı dolmasın.. ama unutma derviş dervişin sırtına sırayla biner bu lafı çıkaran yarın bir gün ocağına düşer ben çok yaşadım bu örneği beni okuldan attırmak için şikayet eden zamanı geldi bana yalvardı ki o gönderilmesin onun yerine gidip konuşayım diye.. üzülme sen sıkma canını..

benim saçlarım beyazladı bu stres yuzunden hele ki cins kadın bir müdürümüz vardı

arkadaşlar istanbulda doğum sonraso kolay heyet raporu alabileceği biryer söyleyin ne olur

Müdürünüzle açıkça konuşma imkanınız yok mu? Ben olsam gider, kibarca kulağıma gelenleri anlatır, durumu güzelce izah ederdim. Bu durumun beni çok üzdüğünü, günahımın alındığını da eklerdim. Millet sizin arkanızdan rahatça konuşurken siz neden her şeyi açıklıkla konuşamayasınız ki? Butun samimiyetinizle gidin ve durumu müdürünüzle paylaşın derim. Canınızı sıktığınıza değmez, kimsenin hakkı yerde kalmaz.

is yerinde verimliysen senden iyisi olmaz..ama birde rahatsizliktanda olsa izin kullaniosan basta mudur patron dusman olur birde onlarin yalakalari..cok zor bir durum allah kolaylik versin..seni cikartip tazminat odememek icin baski yapiyolardir..varsa sikayet edebilecegin bir sendika hic durma yoksa maalesef seni orda barindirmazlar ama sikayetci olabilirsen hakkini ara..gelen ambulans pastanenin soforu deildi ya sen kanitlayabilirsin hasta ve magdur oldugunu..hic bir is agir gelmio insana ama huzursuzluk en kolay isi bile cekilmez yapiyo..allah yardimcin olsun

hıhı evet işimi yapıp gerisini Allaha havale ediyorum. zamanı geldiğinde söylerim artık...

doğru diyorsunuz. gitmeyi düşünüyorum... aklımda birkaç yer var onları değerlendiriyorum. burada huzur vermiyecekler bana. yanımdaki bayan sürekli olarak rahatsızlığımı bahane göstererek sağda solda konuşuyor...

açık açık söyle bence onlar böyle çocukca davranmaya utanmıyosa yapılanı söylemekten neden utanıyoruz ki?tüm kartları aç

tüm kartları giderken açacağım. şimdi bölesi daha iyi...

durumu anlatma imkanınız yokmu kulaktan dolma şeylerle hareket etmesın bence kenıdınız bı konuşun

şimdilik beklemedeyim. gitmeyi düşündüğüm için bir süre konuşmıyacağım (inş. kendimi tutarım)

doğru haklısın.. sürekli kafamda yankılanıyor. ben onlara birşey yapmadım.. ama işte... Allahından bulsunlar ne diyeyim...

akşam eşimlede konuştum. şimdi söylersen gitmek istemediğini sanırlar diyor. halbuki burada rahat edemiyeceğim bu belli... yukarıda da yazdığım gibi bayan benim yanımda ve arkadamdan sürekli konuşuyor.

birde ben iş yerinde rahatsızlanıyorum. defalarca söyledim koridora parfüm sıkmayın diye. odamız çok küçük direk koku odaya giriyor.. şimdi ise o kadar çok parfüm sıkıyorlar ki, raahtsızlanıp gideyimde üstüme gelmek için sanki. ancak maskeyle oturuyorum işyerinde. şükür bu hafta atak geçirmedim.

birde yerime yeni gelen bayanın geldiği gün. raporumu yarıda kesip gelmişim... nerelerinden uyduruyorlarsa... öle birşey tabiki olmadı. bir geldim yeni bayan...

Hakkınızda hayırlı olsun inşallah herkes herşeyin karşılıgını görür elbet boşverin söylemek kolay ama napabiliriz yazık bu insanlarda hiç akıl vicdan yok :106:

Hakkınızda hayırlı olsun inşallah herkes herşeyin karşılıgını görür elbet boşverin söylemek kolay ama napabiliriz yazık bu insanlarda hiç akıl vicdan yok :106:

amin inş. sözleriniz bile rahatlatıyor... iş yerinde huzur gerçekten önemli... kpss kursuna girecek arkadaş varsa dualarını eksin yapmasınlar. herşeyi tam istesinler... hayırlı bi yer istesinler... iyi insanlarla karşılaşmayı istesinler... işyerleri evdeki insanlardan daha çok vaktinizi alıyor... huzursuzsanız evdede sıkıntı yaşıyorsunuz...

Kpssye bende seneye girmeyi düşünüyorum inşallah öyle yapıcam Rabbim herşeyden önce hayırlısını nasip etsin hepimiz için dediğiniz gibi işte huzur yoksa evede yansıyor keşke yansımasa ama insan sıkıntılarını bir kenara atamıyor malesef :106:

etrafımızda insan kalmamış ya
bide ramazan gibi mübarek bi ayda
bence iş degiştirme imkanın varsa işini degiştir

yada durup mobbing şikayeti edebilirsin. dilekceyle. madem onlar kotuler bu derece. sen neden hakkını arayamasın. ugrasmak istemıorsan anlarım. korkudan sinme yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…