- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
o kadar doluyum ki anlatamam... yanımdaki bayan bir sürü şey söyledi geçen pazartesi. en sonunda dayanamadım. senin astım olmıyacağın kesin mi dedim... eşime anlattım akşam oda çok kızıp beddua etti. ben aslında sevmem bedduayı ama az kaldı.
rahatsızlığım olduğunu iş yerinde sıkıntı çektiğimi daha önce yazmıştım...
en son rahatsızlığımda iş yerime ambulans geldi. ambulansta tedavim yapıldı. yanımda bölüm arkadaşı vardı.... sonra ambulanstaki doktor iş yerine çıkmamam gerektiğini açık havada oturmamı söyledi. bende eşyalarımı aldım. bir pastanenin bahçesine gittim. görümcemi bekledim eve götürsün beni ve açık hava olduğu için. iş yerinden bir başka bayanıda orada kahvaltı yaparken gördüm.
bu olay ramazanda oldu. şimdi duydum ki. biri benim rahatsız olmadığımı pastanede günümü gün ettiğimi söylemiş.. bölüm müdürü de inanmış. şimdi benim buradan gitmem için psikolojik baskı uyguluyorlar.. halbuki kendileri biliyordu o gün ambulans geldiğini, ayrıca yanımdaki bayan da doktordan bizzat duydu. doktorun açık havada otur dediğini... şimdi arkamdan iş çevriliyor...
o kadar moralim bozuk ki.. Allah şahit her yaşadığıma. vicdanım rahat. ancak insanlar çok kötü canımı sıkıyorlar...
ne derlerse desin takma onları..Umursamaz görün.İşini yap, dürüstlüğünden asla ödün verme gerisini Allaha bırak..
laflarıyla seni ezdiklerini hissettikleri anda daha cok yüklenirler. Güçlü olmana bak..Güçlü görünmeye çalış
Yapılacak pek birşeyde yok aslında insanları malesef düzeltemiyoruz beddua etmeyin yinede kişiye geri dönermiş Rabbime havale edin elbet herşeyin karşılığını alacaklardır göreceklerdir birşeyleri dolu olmanız normal ama tek yapacagınız eger gitmeyi düşünmüyorsanız işinizi yapmak gerisini bırakmak kim ne demiş ne düşünüyor önemsememek bazen önemsememek en güzelidir kimki önemsiyorsunuz insan deger verdiklerinin düşüncelerini önemsemeli sadece
açık açık söyle bence onlar böyle çocukca davranmaya utanmıyosa yapılanı söylemekten neden utanıyoruz ki?tüm kartları aç
durumu anlatma imkanınız yokmu kulaktan dolma şeylerle hareket etmesın bence kenıdınız bı konuşun
canım insan oğlu çiğ süt emmiş normal geliyor artık bana ben çalışırken de her gün bir entrika dönerdi hakkımda ya da kurban biri seçilirdi onun etrafında dönerdi.. illa ki işten attırılacak biri bulunur niyeyse toplu çalışılmıyor sanki..
bence sıkma canını ama müdürüne bu durumu izah et ki sana karşı dolmasın.. ama unutma derviş dervişin sırtına sırayla biner bu lafı çıkaran yarın bir gün ocağına düşer ben çok yaşadım bu örneği beni okuldan attırmak için şikayet eden zamanı geldi bana yalvardı ki o gönderilmesin onun yerine gidip konuşayım diye.. üzülme sen sıkma canını..
benim saçlarım beyazladı bu stres yuzunden hele ki cins kadın bir müdürümüz vardı
Müdürünüzle açıkça konuşma imkanınız yok mu? Ben olsam gider, kibarca kulağıma gelenleri anlatır, durumu güzelce izah ederdim. Bu durumun beni çok üzdüğünü, günahımın alındığını da eklerdim. Millet sizin arkanızdan rahatça konuşurken siz neden her şeyi açıklıkla konuşamayasınız ki? Butun samimiyetinizle gidin ve durumu müdürünüzle paylaşın derim. Canınızı sıktığınıza değmez, kimsenin hakkı yerde kalmaz.
is yerinde verimliysen senden iyisi olmaz..ama birde rahatsizliktanda olsa izin kullaniosan basta mudur patron dusman olur birde onlarin yalakalari..cok zor bir durum allah kolaylik versin..seni cikartip tazminat odememek icin baski yapiyolardir..varsa sikayet edebilecegin bir sendika hic durma yoksa maalesef seni orda barindirmazlar ama sikayetci olabilirsen hakkini ara..gelen ambulans pastanenin soforu deildi ya sen kanitlayabilirsin hasta ve magdur oldugunu..hic bir is agir gelmio insana ama huzursuzluk en kolay isi bile cekilmez yapiyo..allah yardimcin olsun
doğru diyorsunuz. gitmeyi düşünüyorum... aklımda birkaç yer var onları değerlendiriyorum. burada huzur vermiyecekler bana. yanımdaki bayan sürekli olarak rahatsızlığımı bahane göstererek sağda solda konuşuyor...
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah herkes herşeyin karşılıgını görür elbet boşverin söylemek kolay ama napabiliriz yazık bu insanlarda hiç akıl vicdan yok :106:
amin inş. sözleriniz bile rahatlatıyor... iş yerinde huzur gerçekten önemli... kpss kursuna girecek arkadaş varsa dualarını eksin yapmasınlar. herşeyi tam istesinler... hayırlı bi yer istesinler... iyi insanlarla karşılaşmayı istesinler... işyerleri evdeki insanlardan daha çok vaktinizi alıyor... huzursuzsanız evdede sıkıntı yaşıyorsunuz...
rahatsızlığım olduğunu iş yerinde sıkıntı çektiğimi daha önce yazmıştım...
en son rahatsızlığımda iş yerime ambulans geldi. ambulansta tedavim yapıldı. yanımda bölüm arkadaşı vardı.... sonra ambulanstaki doktor iş yerine çıkmamam gerektiğini açık havada oturmamı söyledi. bende eşyalarımı aldım. bir pastanenin bahçesine gittim. görümcemi bekledim eve götürsün beni ve açık hava olduğu için. iş yerinden bir başka bayanıda orada kahvaltı yaparken gördüm.
bu olay ramazanda oldu. şimdi duydum ki. biri benim rahatsız olmadığımı pastanede günümü gün ettiğimi söylemiş.. bölüm müdürü de inanmış. şimdi benim buradan gitmem için psikolojik baskı uyguluyorlar.. halbuki kendileri biliyordu o gün ambulans geldiğini, ayrıca yanımdaki bayan da doktordan bizzat duydu. doktorun açık havada otur dediğini... şimdi arkamdan iş çevriliyor...
o kadar moralim bozuk ki.. Allah şahit her yaşadığıma. vicdanım rahat. ancak insanlar çok kötü canımı sıkıyorlar...
etrafımızda insan kalmamış ya
bide ramazan gibi mübarek bi ayda
bence iş degiştirme imkanın varsa işini degiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?