- 2 Aralık 2011
- 332
- 261
- 73
- 36
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
en temel gorevimiz bu demedim arkadaşım. Eğer kadın ev hanimiysa eşine bir yemek hazirlamayi çok görmemeli dedim sadece. Ha eğer gecenin o saati işten değil gezmeden geliyorsa zikkim yesin. Ben titiz dört dörtlük biri değilim evimin çoğu işini doğru düzgün bitiremiyorum bile camları.niye silmedin diyen bir kocam.yok ama o sabahın 7 sinde evden çıkıp 12 saat sonra eve donuyorsa evladim ve benim için cabaliyorsa ben seve seve zaten yemeğini önüne getiririm. Ama konu sahibinin eşi kıymet.bilen biri değilmiş sadece beklentileri olan biriymiş bunu sonraki yorumlardan anladım. Ben sadece kendi aile yaşantımı baz alarak yorum yapmıştımAynen yaaa dimi, kadınlar olarak en temel görevimiz gece uyumadan kocalarimizi beklemek onları kırmızı halılarla karşılamak, ne zaman isterlerse yaptıkları tüm saygısızlıklara rağmen "en temel ihtiyaçlarını" karşılamak. Yemek yapıp bulaşık yıkamak falan. Ahh ah biz kadınlar kendimizi boyle erkeğe hizmet edecek hizmetçiler olarak gördükten sonra daha cooook saygısızlığa maruz kaliriz
Bencede benim esimde bana elimi sallasam ellisi beni herkes ister demisti kendini ne sanıyorlarsa lafin nereye gittigini bilmiyorlar"Erkekleri anlamak zor"
"öküzlüğüne ver"
bunlar çok sıradan şeyler. Normal aklı başında bir erkek o lafı etmez. "beni fethet bak elden gidiyorum" Kolay söylenen sıradan bir laf değil.
Amann Allah korusun ağzınızdan yel alsın.Canım ilgi göster biraz. Güler yüzlü tatlı dili ol. Adam elden gidebilir allahkorusun
İnanın hanımefendi eşimi çok seviyorum eminim oda beni çok seviyor,haftanın 7 günü çalışıyor didiniyor geçinmemiz için ama kesinlikle benimle bu şekilde konuşamaz,akşam yemek yoksa sesi çıkmaz ne varsa onu yer,kendi kıyafetlerini kendi giyer sabah bana kalk bile demez,siz çok yüzlermişsiniz tepenize çıkartmışsınız,özgüveni yükselmiş,bence en kısa zamanda o özgüven yerlere inmeliArtık ilgimden bıktı adam inanın ne ilgisi ne yemeği ne başka bir ihtiyacı eksik. Dört dörtlük yaşıyo. Çevremdeki herkes yeter bu kadar yüz verdin bu adama diyo belkide çok şımarttım onu suç bende
ya çok itici bir laf.Bencede benim esimde bana elimi sallasam ellisi beni herkes ister demisti kendini ne sanıyorlarsa lafin nereye gittigini bilmiyorlar
Ah ah gelde bana sor nasil yaşıyorum diyeya çok itici bir laf.
Nasıl kabul edebiliyorsunuz?
Yani bu lafı söyleyen her şey der. Hakaret de eder. Ailesine de ezdirir.
Sana değer vermediğini gösterir kısaca.
eşin senin ona olan düşkünlüğünü bildiği için ufaktan korkutmak istemiş gibi geldi bana.Evet yine ben ve eşim..
Görüşlerinize ihtiyacım var.
Bu ne demek oluyo bide siz söyleyin bana..
Dün gece eşim eve geç geldi. Üstünü değiştirmeye gitti o sırada telefonu çaldı annesi aramıştı yarım saat onunla konuştu..
Saat 12 oldu hadi bana yemek hazırla dedi. Bende bu saatte yemek mi yenir erken geleydin de hazırlayaydım dedim. Sonra aramızda bi çekişme başladı en son bana beni bu şekilde elde edemezsin habetin olsun dedi.
Ben eve geldiğimde kapıdan girer girmez beni karşılayacaksın bana hizmet edeceksin 10 dk yemeğimi hazırlayacaksın falan dedi.
Bende oldu başka bir emrin var mı dedim konuyu kapattım neyse yemeğini çayını falan hazırladım gittim çocuğuda uyuttum sonra odama geldim telefonumla oyun oynuyordum..
Ne yapıyorsun dedi. Istanbulu fethediyorum dedim..
İstanbulu fethedeceğine beni fethet bak elden gidiyorum dedi.
Şok oldum. Nereye gidiyosun bu laf ne anlama geliyor dedim sonra lafı çevirmeye başladı. Çok cnm sıkıldı bende kalkıp başka odaya gittim orda uyuyakalmışım. Yanıma bile gelmedi gece Bebek ağladığı için odaya geldi tekrar yatağımda yattım baktım adam bana sırtını döndü ayağı ayağıma değince hemen çekiyo..
Sabahda öylece kalkıp gitmiş..
Off benim içime bi şüphe düştü ki sormayın.
Sizce eşim nden böyle bişey söylemiş olabilir..
Her zaman yemeği çayı hazır olur asla bişeyini eksik bırakmam ki fazlasını yaparım evim tertemizdir daha eşim kalkmadan giyeceği kıyafetleri hazırlar yatağının yanına koyarım..
Yani öyle beceriksizde değilm
Çok zor ama aldatılıyor olabilirmiyin ben yaaaa
İşim geç bitti dedi bana. Yani işteymişKonu sahibinin eşi neden gelmemiş 12 ye kadar? Açıkladı mı onu?
Eğer açıklamadıysa bir dizi saçma yorum yapılmış bence.
“geç geldiyse zıkkım yesin” “adama sofrasını kurman lazım kaç olursa olsun”
Adam neden geç gelmiş yahu???
sana kadın çoksa bana da koca çok, ayrılsak ben de bekar kalmam merak etme diyeceksin böylelerine.Bencede benim esimde bana elimi sallasam ellisi beni herkes ister demisti kendini ne sanıyorlarsa lafin nereye gittigini bilmiyorlar
Yorumları okursanız ilgisiz olmadığımı anlarsınız sanırımPardon da adam neden geç geldi o önemli yani herhalde ki işi vardı geç geldi ve siz evdesiniz somuçta sizden sadece yemek hazırlamanızı istemi yarım saat geçmiş açmışın diye bile sormamışsınız üstüne de tersleyip bu saatte yemek mi yenir demişsiniz o da kinaye olsun diye hemen hazırlayacaksın yemeğimi demiş lafınızın üzerine. Ayrıca eşiniz eve gelmiş bir hoşgelsin ne yaptın ne ettin diyeceğinize telde oyunun başına oturmuşsun ne desin adam yüzüne bile bakmayan karısına napıyorsun sen der tabii ki gecenin bir yarısı ee sizde öyle cevap verirseniz o da bak kaybedersin beni der ciddi dememiştir tabii ki ama sizin tavırlarınız yanlış bir kere adam o saatte gelmiş sizin tavırlar hoş değil keyfi ise zaten nerdeydin demeniz lazımdı demek ki keyfi bir geç kalma değil. Çok umursamaz geldiniz bana.
Önceki konunuza da baktım işi gereği geç geliyormuş bu adam işi öyleymiş yani bu adama erken geleydin de yeseydin diyemezsiniz ki. O saatte sağlığı için öyle bu saatte mi yemek olur dedim diyorsunuz açlığın saati mi olurmuş aç mı uyusun adam.
İşim geç bitti dedi bana. Yani işteymiş
Eee sen ne dedinBencede benim esimde bana elimi sallasam ellisi beni herkes ister demisti kendini ne sanıyorlarsa lafin nereye gittigini bilmiyorlar
Normalde 10 da en geç 10.30 evde olur böyle geç gelmez pek çok nadir olur bu durum. Ayrıca eşim diyette bana geceleri yemek yedirme demişdi o yüzden bu saatte yemek mi yenir erken gelip yeseydin dedim yoksa eşime yemek hazırlamayacak kadar üşengeç değilim ki her zaman hazırda yemeğim vardırEşini sen tanırsın. Biz ancak senin anlattığına göre yorum yaparız. Eşinin işinde bu şekilde esnek çalışma saatleri oluyor mu? Ne iş yapıyor eşin?
Daha önce iş bahanesiyle geç geldi mi hiç?
Yani biz müneccim değiliz ki işte mi yoksa başka birinin yanında mı? Biraz detay vermen lazım eşinin hakkında.
O lafin oncesi var tartisma aninda soylemistim oda oyle demisti bende surat astiydim birsey demediydimEee sen ne dedin
ilk açıklamayı yapan biri olarak, şimdi yaptığın açıklama tutarsız biraz sanki.Normalde 10 da en geç 10.30 evde olur böyle geç gelmez pek çok nadir olur bu durum. Ayrıca eşim diyette bana geceleri yemek yedirme demişdi o yüzden bu saatte yemek mi yenir erlen gelip yeseydin dedim yoksa eşime yemek hazırlayacak kadar üşengeç değilim ki her zaman hazırda yemeğim vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?