Canım Çok Sıkkın Ya Nolur Bi Bakıverin

Buradaki ilişkileri, evlilikleri, kocaları okudukça kendimi çok şanslı hissetmeye başladım. Bana baya piyango vurmuş, adamı bezdirmeyeyim bari.
Bence bunu farklı bir yerde konuşun çünkü konumuz sizin piyangonuz değil benim sorunum burda eşinizden piyango diye bahsetmeyi ben doğru bulmadım nispet yapar gibi

Yok biliyo hatta baktı oyuna
Ben konunu okurken o kısma koptum, hani fena laf sokmuş nerden aklına geldi gibi düşündüm dua et tangoya girmiyorum diyeydin ( tangoyu da başka bdv konusundna öğrendim , fena diyenler var buna ) İstanbul'un fethi gibi muhafazakar oyundan zarar gelmez

Bence bunu farklı bir yerde konuşun çünkü konumuz sizin piyangonuz değil benim sorunum burda eşinizden piyango diye bahsetmeyi ben doğru bulmadım nispet yapar gibi
Ben sizin sorununuza zaten yorum yaptım ilk sayfada hanımefendi. Ona cevap vermek yerine buna cevap vermeniz sizin seçiminiz.

biri kocanın totoşunu kaldırmış sana hava yapıyor ,
o saatte kocan iştenmi geliyordu yoksa nerden geldiğini bilmiyormusun,

Konuyu bi daha okudum haklısın cekirge eslerin her daim birbirlerine.ilgili ve güleryüzlü olmalarını savunurum sadece.kadının erkeğe değil ama kadın ev hanimiysa eş de yorgun.aç geliyorsa karnını doyurmak da kadına kulfet gelmemeli diyerek yorum yaptım ama adamın üslubu cins hakkaten.

Eger sen kocana kendini onun esi degil bir geysa edasinda hizmetcisi gibi gosterirsen oda sana boyle davranir. Adamin konusma tarzina vs bakacagina nerredeyse acaba beni aldatiyormuya cevirmissin.

Canim aldatacak veya aldatan adam boyle sinyal vermez..aksine sır tutarlar ve sonra elleri ayaklari birbirine dolanir,cok zeki dusunemedikleri icin de ortaya cikar.Esin sadece ilgi bekliyor ve bence durumunu annesine de anlatiyor.biraz daha guleryuzlu ol bence.

Şimdi burda suç ikinizdede;Lendini eşinin yerine koy.İşte gelmişsin yemek hazırlarmısın demişsin eşine oda bu saate yeme mi hazırlıcam vs. Demiş yani gece gece
Esine gelince oda saçma sapan konuşmuş yok kocan elden gidiyor.Beni fethet falan..

bu erkek milettini anlamak zor yemegini yapiüstünü değiiştir banyoya geçir cockla ilgilwn twmizlik dışarda çalış zıkkımın körü bide hafiften ilgisiz kalsın hmmm bak gözümöü dışarda bırakıyosun seni aldatırım heee....hepsi aynı zıkkım .sanki kadın köle git aldat cehenneme kadar.yanlız yapacak erkek söylemez belli etmez sizinki sözde özde değil benimkide böyle.

Canım ilgi göster biraz. Güler yüzlü tatlı dili ol. Adam elden gidebilir allahkorusun

Bana işteydim işim geç bitti dedi yani işden geliyormuş

işten geldiğine eminsen , gece saat kaç olursa olsun tabiki yemek hazırlamalısın bu bir saygıdır ve sen yeterince saygı gösteren bir eşmişsin öyle anlatıyorsun,

bir geçiş dönemidir öküzlüğüne ver ve ilgili davran ,

Canım ilgi göster biraz. Güler yüzlü tatlı dili ol. Adam elden gidebilir allahkorusun
Nasıl gidecek elden?
Nereye gidecek?
Kadın erkeğin kuklası mı erkeğe göre ayar verecek kendine?
Erkek adam olsun da ağzından çıkanı bir duysun önce.
Kadınlarımız senin gibi düşünürse zaten -1 başlarlar.

"Erkekleri anlamak zor"
"öküzlüğüne ver"
bunlar çok sıradan şeyler. Normal aklı başında bir erkek o lafı etmez. "beni fethet bak elden gidiyorum" Kolay söylenen sıradan bir laf değil.

Sinyali vermiş o biri ona ilgi gösteriyor olabilir sende bireyler yapman lazım ama durum zor o laf karşısında kim sasirmaz ki bu adamlar kadını kole yapsın ayağına istiyor ya ne bu ya artık aldatildim supeleniyorum ne yapcam lafları duymak istemiyorum ya yeter artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…