Canım çok sıkkın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin eşinizin potansiyeli olmadığı için böyle rahat takmam diyebiliyorsunuz. Gerçekten yer yoksa ya o da gitmeyecek yada rızasını alacak. Ayrıca 1 aile 1 single ın tatil anlayışını anlayamıyorum. En başta ben sıkılırım zaten

Evwt. Tüm çabalarıma rağmen planın dışında bırakıldım. Kimse de muhattap olması bile. Buna canım sıkkın.

ya ben rahatsız olurum ne o oyle yılısık gıbı bekar arkadası tatılımızın ortasında çalı gıbı ... 2 aılece arkadaslar hep bırlıkte cocuklarla tatıl tamam ama esımle kafa dagıtmaya gıttııgımız yerde kıllı herıfın tekı ne munasebet yanı

İki araba gidelim yada sen de gitme deseydiniz ya gittikten sonra değil gitmeden trip atsaydınız keşke

Aynen öyle. Bu paravan tatil de olabilir. Sırf evden tızıkmak için yardım isteyip başka biryere de gitmiş olabilir. Yoksa çok manasız yani..millet çoluk çocuk sen tek.

Evwt. Tüm çabalarıma rağmen planın dışında bırakıldım. Kimse de muhattap olması bile. Buna canım sıkkın.
cok haklısınız
geldıgınde neden fıkrınızı almadıgını neden sızı ıstemedıgını sorun
ben aynı seyı yapsam ne hıssederdın tek basına evet tabıkı arkadasınla tatıl yapabılırsın ama onlar eslı sen tek basına bekar gıbı , onlara karsı benı mahcup ettın aılenı ne kadar umursamadıgını gosterdın bencılce bır davranıstı sana aynısını yapmamı ıstermıydın dıye bır sorun
konusarak cozmeye calısın
bu buyuk bır hata buyuk dusuncesızlık okuzluk mandalık ayılık evet ama konusarak cozmeye calısın derım

Eşiniz hep böyleymiş zaten.
Sizi önemsemiyor, aldatıldıginizi da yazmıssınız bir dönem.
O yüzden ilk değildir dedim ilk mesajımda.
Bu bayağı pişkin, eşinin ne yapsa ses çıkarmayacağını bilen erkek rahatlığı işte.
Aman tatilde keyfini kaçırmayın sakın mazallah, üzülmesin kocanız. Gelince de gönlünü alırsınız.

Adam o aşamadan sonra konuşmaktan anlamaz ki. Eylemle empati kurdurmasi lazım konu sahibinin

Aynen öyle. Bu paravan tatil de olabilir. Sırf evden tızıkmak için yardım isteyip başka biryere de gitmiş olabilir. Yoksa çok manasız yani..millet çoluk çocuk sen tek.
goruntulu aramıs ya o yuzden paravan oldugunu dusunmedım ben
eger o goruntulu gorusmeden sonra baska yere hemen gecıs yaptıysa bılemem tabı

Adam o aşamadan sonra konuşmaktan anlamaz ki. Eylemle empati kurdurmasi lazım konu sahibinin
eger gıdecek butcesı varsa harıka olurdu benım suan cebımde para yokya onu o yuzden yazmadım ben olsam bende arkadasımla tatıle gıderdım oyle dımdızlak kalırdı evde kös kös otururdu

Beni linclemeyin hanımlar sadece kendi fikrimi yazdım. Ben böyle relaks bir insanım, eşim de öyle yapacak birşey yok.
Her konuda relaks olunmaz. Sizin kişiliğiniz budur kimse bir şey diyemez tabi ki ancak bu davranışın normal olduğu ya da normal karşılanması gerektiği anlamına gelmez. Hayatımızı birleştirip birbirimize “eş” olduysak, bir aile kurduysak tek başımıza, karşı tarafın fikrini almadan planlar yapmamalıyız. Normal evliliklerde durum bu. Aksi birbirini umursamayan insanlar ya da konu sahibi gibi aşırı bastırılmış taraflar olan evliliklerdir.

eger gıdecek butcesı varsa harıka olurdu benım suan cebımde para yokya onu o yuzden yazmadım ben olsam bende arkadasımla tatıle gıderdım oyle dımdızlak kalırdı evde kös kös otururdu
Kartıma 47483 taksit yapar iki gün de olsa kaçardim sanirim

Lütfen böyle söylemeyin. Zaten çok doluyum kimin nasıl mücadele verdiğini bilmezsiniz

Lütfen böyle söylemeyin. Zaten çok doluyum kimin nasıl mücadele verdiğini bilmezsiniz
Evet bilemem ama adam bu yani.
Madem evliliğe devam ediyorsunuz, bensiz tatile gitti diye derdinize dert eklemeyin.
Sanki kendisinden beklenmedik bir hareket gibi davranmayın. Daha çok üzülmekten başka birşey geçmez böyle elinize.

Haklisiniz bende asla istemezdim bu tip insanlarla görüşmesini evli bi insani tek çağırmak aşırı yersiz kendileri çift iken ki zaten eşimde reddeder di beni yok sayan insanlarla gorusmeyi
Eşinizin kabul edip gitmesi de ayrı bi tuhaf yani

Ben çocuklarım olana kadar çocuklu arkadaşlarımla neredeyse hiç ortak plan yapmadım. Çünkü ben kafa dinlemeye yada dağıtmaya gidiyorsam çocuk sesi,aktivitesi yada bebesinin peşinde koşan anne babaların muhabbetin icine limon sikmasına asla katlanamam. Şuan evli ve çocuksuz arkadaşlarım benimle plan yapmak isteseler onlara da uyamiyorum. Çünkü çocuklarım var ve tatil anlayışlarımiz aynı değil. Şimdi konu sahibinin eşi çocuklu aileyle tatile gidince kendini nasıl rahat hissediyor anlayamıyorum.

kırmak ıcın soylemıyoruz aslında bende benzer konusacagım
eger sızı daha once aldattıysa bu adamdan nasıl saygı beklıyorsunuz kı zaten
adam bu yanı
gercekten degısecegını nasıl dusundunuz huyu bu karakterı bu
demın konusun esınızle demıstım ama madem oyle bır durum var hıc konusmayın bıle...
konusarak cozebılecegınızı sanmam
dedıgım gıbı evlılıgınde ıhanet gecmısı olanların durumu farklı bazı seylerı bılerek kabul ederek devam edınce adamlar maalesef bunu devam ettırmekten cekınmıyor cunku gıtmeyecegınızı bılıyor tum mesele bundan ıbaret

bu sızın sucunuz degıl adamın ahlak anlayısı noksan o yuzden sızın kırıldıgınız seylerı yapmamasını soylesenızde anlamaz. ona gore normal gelıyor ustelık dedıgım gıbı devam edıp yanında kaldıgınız ıcın artık daha yuzsuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…