Kendini hiçe sayan kocasıyla uğraşmak yerine hala kadınla tanışamamış olmasının derdinde??ınanlar sızı esınızı cocugunuzu ayrı ayrı arayıp davet etmek zorunda degıl sız bırını davet edecegınız zaman hepsını ayrı ayrı ayrı arıyormusunuz gercekten ? aıleden bırıne soylenır ya kadına ya adama . esler kendı arasında konusur gelıcez veya gelmıcez dıye davet edene doner .
sızın esınız sızın gelmenızı ıstemedıgı ıcın haber bıle vermemıs yoluna taş koymayın ya da kadına falan ulasmayın dıye de son dakıka cagırdılar gıdıyorum demıs gıtmıs.
hala evde onu beklıyor musunuz emın olmak ıcın de goruntulu aramıs orada oldugunu da ıspatlamıs bulunuyor artık ne dusuncelerı varsa baska
olay tamamen esınızın sıze saygısızlıgı ıle alakalı . davet eden kadının hıc sucu yok ona yonelmenız ınanılmaz komık kusura bakmayın
Ya anlamıyor musunuz herkes yazdı zaten kocanız sizi muhatap almazken arkadaşları niye alsın. Kadına kafayı takmışsınız asıl sorun kocanız. Tövbe estağfurullah yaBenim sitemim beni götürmemesi değil zaten, bu plan yapılırken hiç kaale alınmamam. Fikrimin sorulmaması. Eşimi misafir edecek ailedeki kadının benimle muhatap dahi olmaması
gercekten ınanamıyorum trajıkomıkKendini hiçe sayan kocasıyla uğraşmak yerine hala kadınla tanışamamış olmasının derdinde??
Niyet okumayı sevmiyorum ama burada konuyu açma sebebi de heralde o kadına saydırmamızı istemesi. Sanki asıl suçlu o çiftmiş gibi düşünmek istemesi.gercekten ınanamıyorum trajıkomık
konu sahıbını kırmak degıl nıyetım ama bırının bunu acık acık cat cat soylemesı lazım,agır ve acı gelır ama bazen gercekler ınsanı silkeletır
adam defalarca aldatmıs yanı sevmıyor.
karısını planlarına dahıl etmıyor cunku ıstemıyor.
aynı evde ayrı hayat suruyorlar,
ama tutmus davet eden benı nıye aramadı dıyor
yanı oraya geleneee kadaaarrr.
bu konu ıhanete ugrayıp evlılıgıne devam etmeyı dusunen kadınlara ders nıtelıgındedır ,hep derız bosanmayacaksanız kurcalamayın adamlarla yuz goz olmayın gururunuz sızde kalsın kı adam daha cok yuz bulmasın dıye,
bu sebeple ıste ...
Bakın sizin eşiniz normal bir insan değil zaten. Her şey bir kenara normal bir insanın eşi yokken bir ailenin peşine takılıp gezmeye gitmesi anormal bi durum.Kabul etmek gibi bir şey olmadı ki.
Sorulmadı, fikrim alınmadı, davet edilmedim, kimse tanışmaya bile yeltenmedi.
Ben tanışsam kadınla bari dedim, ama sonra da o da davet edilmek istiyor, kıskanç kadın falan gibi anlaşılmayım diye herhangi bir girişimde bulunmadım.
kendı tercıhının bedelını ödüyor oysa kı...Niyet okumayı sevmiyorum ama burada konuyu açma sebebi de heralde o kadına saydırmamızı istemesi. Sanki asıl suçlu o çiftmiş gibi düşünmek istemesi.
Öncelikle bu tabii ki tek tek davetle olması gereken bir şey değil. Ama eşim bi adamı bizimle gezmeye çağırsa ben karısına ulaşmaya çalışırdım.ınsanlar sızı esınızı cocugunuzu ayrı ayrı arayıp davet etmek zorunda degıl sız bırını davet edecegınız zaman hepsını ayrı ayrı ayrı arıyormusunuz gercekten ? aıleden bırıne soylenır ya kadına ya adama . esler kendı arasında konusur gelıcez veya gelmıcez dıye davet edene doner .
sızın esınız sızın gelmenızı ıstemedıgı ıcın haber bıle vermemıs yoluna taş koymayın ya da kadına falan ulasmayın dıye de son dakıka cagırdılar gıdıyorum demıs gıtmıs.
hala evde onu beklıyor musunuz emın olmak ıcın de goruntulu aramıs orada oldugunu da ıspatlamıs bulunuyor artık ne dusuncelerı varsa baska
olay tamamen esınızın sıze saygısızlıgı ıle alakalı . davet eden kadının hıc sucu yok ona yonelmenız ınanılmaz komık kusura bakmayın
belkıde esınız yuzsuzluk yapmıstır , onlar tatıle gıdeceklerını soylemıstır esınızde ne guzeldır sımdı bu mevsımde oralar demıstır onlarda e sızde gelın ıstersenız demek zorunda kalmıstır esınızde kosa kosa gıtmıstır sankı sızlerle gıtmeye cok mu meraklılar guzel arkadasım benım daha benı aramadı dıye hayıflanıyorsunuz
Aile gezisine çıkacak kadar samimiyeti ilerletmişlerse bunu beklerdim açıkcası.Kadını eşiniz tanıyor, eşiniz sizi tanıştırmamış ki bu eşim diye. Kadın sizi neden kale alsın bu durumda?
Benim sitemim beni götürmemesi değil zaten, bu plan yapılırken hiç kaale alınmamam. Fikrimin sorulmaması. Eşimi misafir edecek ailedeki kadının benimle muhatap dahi olmaması
Eşiniz sizi aile olarak görmüyor, eşiniz görmeyince de otomatikman kimse öyle görmüyor, anlamaktan kaçtığınız mesele bu.Aile gezisine çıkacak kadar samimiyeti ilerletmişlerse bunu beklerdim açıkcası.
Bana niye tüm çabalarıma rağmen arkalarından hayıflanıyorum diye yükleniyorsunuz anlayamıyorum
tanımadıgınız bır ınsana ulasmaya calısmazsınız ,esler tanısıyor ya zaten bır araya geldıgınızde ortamda tanısır bırbırınızın numarasını alırsınız...Öncelikle bu tabii ki tek tek davetle olması gereken bir şey değil. Ama eşim bi adamı bizimle gezmeye çağırsa ben karısına ulaşmaya çalışırdım.
Emin olmak için görüntülü aramadım. Zaten fotoğraf paylaştılar. Bunu ispatlamama gerek yok.
Zaten sorun olarak gördüğüm konuyu siz de belirtmişsiniz. Konu elimin saygısızlığı, karşı tarafın beni hiç muhataba almaması.
Konunun özüne bakarsanız durumu zaten ben de bu şekilde izah ettim.
Bana niye tüm çabalarıma rağmen arkalarından hayıflanıyorum diye yükleniyorsunuz anlayamıyorum
Onlara bir şey söylemedim bile.Bütün o çabayı koyup, size saygı duymayan insanlara ısrarla kendinizi çiğnetmenize kızıyoruz neye kızabiliriz başka.
Bu konudan bunu mu anladınız ciddenBurdaki kadınları görünce ne kadar Melek oldugumu anladımbende kocam gitsin gezsin mutlu olsun kafasindayim. Arkdasi davet etmiş bir daha kaç kere davet edecek ki? Ben takılmam hiç böyle şeylere. Yapanlar göz önünde yapıyor valla karilarinin ruhu duymuyor. İki guncuk gezsin, bende arkadaşlarımla gezerim eşim de çocuklara bakar.
Onlara bir şey söylemedim bile.
Sizinle dertleşmek istemiştim sadece..
Beni umursamayarak çiğnediler ki zaten.
Bu adamdan umudu kesin. Zaten bir gün sizin yapamadığınızı o yapacak, sadece başka seçeneği yok şu an, elinden geçen kadınlar onun kahrını çekmez, daha az dırdır eden birini bulunca sizle işi bitecek ya da şöyle dişli fettan bir hatun gelirse. O vakte kadar kendi kendinize bir şeyler yapın, bu adamın keyfini beklemeyin.Onlara bir şey söylemedim bile.
hıcbırımız bunları hakettıgınızı dusunmuyoruz, bunları sıze yasattıgı ıcın ve sızde buna ızın verdıgınız ıcın kızgın olmamızın sebebı ınsan olarak sıze deger verıyor olusumuzdanOnlara bir şey söylemedim bile.
boyle adamlar nıye bosanmıyorlar soyleyeyım mıBu adamdan umudu kesin. Zaten bir gün sizin yapamadığınızı o yapacak, sadece başka seçeneği yok şu an, elinden geçen kadınlar onun kahrını çekmez, daha az dırdır eden birini bulunca sizle işi bitecek ya da şöyle dişli fettan bir hatun gelirse. O vakte kadar kendi kendinize bir şeyler yapın, bu adamın keyfini beklemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?