Aksiyon almasına alınır gayet. Ancak bilmediğiniz durumlar vardır belki de.
Gitmeden önce de çabaladığımı ekledim ayrıca. Sanki suçlu benmişim gibi yazmışsınız. Karşımızdaki şaha göre oynamak zorundayız bu hayatta..
Gittikten sonra da tahmin etmediğim şekilde gelişen durumlara da üzülmem gayet normal olmalı
Sizi anlamam çok zor ve gerçekten yargılamıyorum. Ama sizin evliliğinizde aldatma varmış anladığım kadarıyla hem de birçok kez. Ayakları üzerinde duran isi gücü olan bir kadınsınız. Ki anladığım kadariyla siz bunlari kabullenmiş ve yolunuza devam ediyorsunuz. Öyleyse canınızı sıkmayın derim. Çünkü bence bu tatilde de eşiniz uslu durmayacak bunu biliyorsunuz sizde. Boşanmayacaksanız ki boşanma olmayacak hiç ama hiç sıkmayın derim canınızı. Çünkü kocanızın sizi bırakıp gitmesinden daha büyük sorunlar var. Adamın saygısı yok bir kere.Çocuklarınızla mutlu olmaya bakın bence. Umarım birgün doğru kararlar ile gönül ferahlığı bulursunuz.Yani biraz da ne biliyor musunuz?
Gerçekteki eşimle yeniden yüzleşmiş olmam.
İşime yoluma çocuklarıma bakayım dedim.
Ancak üstünü örttüğüm bir şey birden böyle açılınca orada kaynayan yaramla yeniden yüzleştim.
Sizin dediğiniz gibi ben de dedim.
Evet, eşim bu.
Boşanmak konusu zaten düşünmediğim bir şey değil..çok ciddi durumlar nedeniyle ertelemek durumunda kaldım, ve bir süre sonra bende alışkanlığa dönüştü.
O kadar geçtiyse daha da Sürdürülebilir bir sistem haline geldi evlilik gözümde.
Enteresan bir şekilde fazla sabırlı bir insanım. Baş edemediğim, değiştiremediğim şeylerde kendimi etkileye kapatmak için koruma duvarıyla çevrelemişim gibi eşime karşı.
Bunun için psikologla da görüştüm daha önce. İlaç da kullandım. Beni uyutup sersemletmekte başka bir işe yaramadı.
Yani aslında bu tatil mevzusunun altında zaten derin bir hikaye var..
Aksiyon almasına alınır gayet. Ancak bilmediğiniz durumlar vardır belki de.
Gitmeden önce de çabaladığımı ekledim ayrıca. Sanki suçlu benmişim gibi yazmışsınız. Karşımızdaki şaha göre oynamak zorundayız bu hayatta..
Gittikten sonra da tahmin etmediğim şekilde gelişen durumlara da üzülmem gayet normal olmalı
Karsı taraftaki kadin normal diyenlere katılmiyorum.Bana o da cok garip geldi.İnsan bir iletisime gecer hiç olmazsa.
ya onu münasebetsiz erkekler birbirine "ısmarlıyor" daAdama kız bulup getirmişlerdir belki hiç şaşırmayın evli adamlara muhabbet tellallığı yapmak da moda oldu toplumda
İnanmayın, neler dönüyor anlatamam.ya onu münasebetsiz erkekler birbirine "ısmarlıyor" da
karşı taraf çoluk çocuk tatilde, o ortamda hayal edemedim.
ben hala çoluklu çocuklu insanları akıl, izan, mide sahibi olduğuna inanmak istiyor olabilirim.
Ee şahısa göre oynamak bu mu şimdi? Adami elinle salıp sonradan ah vah edip trip atmak mı yani? Gıdım gıdım yazıyorsunuz,halbuki konu başına önceden su sebepten su olmustu diye belirtseydiniz ona göre yorum yapılırdı,muneccim değiliz. Bir şekilde boşanma mevzusu dile getirilmiş ama siz x sebeplerden ötürü bunu baskilamissiniz. Ee o adam tabi at koşturur siz de susup üstünü kapattiginiz için şuan konuşma hakkınız yok. Adam yurtdışı çıkışı yapsa bile agzinizi acamazdiniz. Çünkü sizin attığınız trip,kalbinizin kırılması falan adamın umrumda değil. Yoksunuz onun için,nikahlı aynı evde yaşıyorsunuz sadece.Aksiyon almasına alınır gayet. Ancak bilmediğiniz durumlar vardır belki de.
Tatilini geçirip keyfine mi baksın ? Sonra da beni götürmedin diye sitem ediyorsunuz. Olayın en başında saçmalık var. Eşinize ne alaka ya evli insanlarla tatile gitmek diyemediniz mi ? Ya da kocanız ailemle gelirim diyemedi mi ? Tamam gidemiyorsunuz madem onunda işi yok. Net.Arkadaşlar selamlar,
Konu eşimin tanımadığım/ tanışamadığım aile dostları..
Bunlar Erzurumlular. Ailelerini ziyarete gideceklermiş. Eşime seni de götürelim. Erzurum’u doğuyu gezelim demişler.kayak yapalım Palandöken’de demişler.
Eşimin de haftasonu boşluğu vardı. Gittiler hep birlikte cumadan. Eşimin arkadaşı, karışı, çocukları falan.
Ben de hem haftasonu çalışıyorum hem çocuklar var falan.
Üstelik bu aileyi de tanımıyorum, kadınla da hiç tanışmadım. Ayaküstü gördüm geçen, bi yerde. Öyle ayrılmak zorunda kaldım. Acelem vardı. Düşünün kadının adını bile bilmiyorum.
Bir de eşimi davet edip benimle hiç muhattap olmadıkları için bozuldum açıkcası.
Az önce eşim ile görüntülü konuşurken çıkacaz birazdan kayağa gidecez dedi.
Bozuldum yine. Şuradan beni Uludağ’a kaç senedir götürmedin tüm ısrarlarıma rağmen, orada mı gidiyorsun dedim. Bu duruma da üzüldüm açıkcası.
Öyle eşim de bozuldu, trip yaptı. Tatilini geçirsin, keyfine baksın istiyorum ama bu durumlara da çok canım sıkılıyor açıkcası. Tepki vermeyeyim diyorum ama elimde değil
Öyle paylaşmak istedim.
Madem boşanamıyorum diyorsunuz aldatmaya bile sabrettiniz ama aslında bu evliliği bitirmek istediniz ona göre davranın.
Çalışan kadınsınız adama neden beni Uludağ'a götür diyorsunuz kalkın gidin mesela? Yalnız veya çocuklarla farketmez.
Evin bütçesi nasıl? Böyle şerefsiz bir adamla beraberken kendinize ayrı birikim yapıyorsunuz değil mi? Yarın kapının önüne koyulabilirsiniz çünkü.
Ortak edindiğiniz mallar varsa kimin üzerine? Varsa eğer satışına engel olacak bir şey yaptınız mı mesela?
Dediğiniz gibi sabrediyorum sürdürüyorum tarzında yaşıyorsanız bunları yapmanız gerekir. Adamın sizi gezdirmesini beklemek değil.
Bunun kıskançlıkla ne alakası var. Kıskanıyorsanız da hakkınız var. Olayların olağan akışına ters durumlar var. Ve siz yarım yarım anlattığınız için tepkiler size. Bence eşinizle daha başka sorunlarınız var.Kabul etmek gibi bir şey olmadı ki.
Sorulmadı, fikrim alınmadı, davet edilmedim, kimse tanışmaya bile yeltenmedi.
Ben tanışsam kadınla bari dedim, ama sonra da o da davet edilmek istiyor, kıskanç kadın falan gibi anlaşılmayım diye herhangi bir girişimde bulunmadım.
Şahısa göre oynamak bu olay için kastettiğim bir durum değil.Ee şahısa göre oynamak bu mu şimdi? Adami elinle salıp sonradan ah vah edip trip atmak mı yani? Gıdım gıdım yazıyorsunuz,halbuki konu başına önceden su sebepten su olmustu diye belirtseydiniz ona göre yorum yapılırdı,muneccim değiliz. Bir şekilde boşanma mevzusu dile getirilmiş ama siz x sebeplerden ötürü bunu baskilamissiniz. Ee o adam tabi at koşturur siz de susup üstünü kapattiginiz için şuan konuşma hakkınız yok. Adam yurtdışı çıkışı yapsa bile agzinizi acamazdiniz. Çünkü sizin attığınız trip,kalbinizin kırılması falan adamın umrumda değil. Yoksunuz onun için,nikahlı aynı evde yaşıyorsunuz sadece.
Benim sitemim beni götürmemesi değil zaten, bu plan yapılırken hiç kaale alınmamam. Fikrimin sorulmaması. Eşimi misafir edecek ailedeki kadının benimle muhatap dahi olmamasıTatilini geçirip keyfine mi baksın ? Sonra da beni götürmedin diye sitem ediyorsunuz. Olayın en başında saçmalık var. Eşinize ne alaka ya evli insanlarla tatile gitmek diyemediniz mi ? Ya da kocanız ailemle gelirim diyemedi mi ? Tamam gidemiyorsunuz madem onunda işi yok. Net.
Karı koca bu durumu normal karşılamanız da ayrı bir anormallik. Kusura bakmasın. Benim ve çocuğumun olmadığı bir tatilde başkasının karısının çocuğunun olduğu bir yerde eşim olamaz. İzin almayı bırakın böyle bir şeyi teklif edemez. Ben izin versem bile ne alaka sensiz naparım der. Birde hiç uygun bir şey değil. Yani benim büyüdüğüm aldığım değerlere göre. Ay çok sinirlendim.
gercekten bu konuda sorun olarak bunu gordugunuze ınanamıyorumBenim sitemim beni götürmemesi değil zaten, bu plan yapılırken hiç kaale alınmamam. Fikrimin sorulmaması. Eşimi misafir edecek ailedeki kadının benimle muhatap dahi olmaması
Kadını eşiniz tanıyor, eşiniz sizi tanıştırmamış ki bu eşim diye. Kadın sizi neden kale alsın bu durumda?Benim sitemim beni götürmemesi değil zaten, bu plan yapılırken hiç kaale alınmamam. Fikrimin sorulmaması. Eşimi misafir edecek ailedeki kadının benimle muhatap dahi olmaması
ya onu münasebetsiz erkekler birbirine "ısmarlıyor" da
karşı taraf çoluk çocuk tatilde, o ortamda hayal edemedim.
ben hala çoluklu çocuklu insanları akıl, izan, mide sahibi olduğuna inanmak istiyor olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?