Canım çok sıkkın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Anlatmadığınız boşanamayacağınız durum varsa maalesef yapacak bir şey yok. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Tatil demişler, ben de izin alayım demişsiniz. Arabada yer yok sen gelme demişler. Bunun üzerine büyük bir tartışma çıkarıp bu ilk değilse - ki sizi aldatmış değilmiş - boşanmanız gerekirdi. Yapamıyorum diyorsunuz o zaman yapacak bir şey yok. Eşinizi olduğu gibi kabul edeceksiniz o zaman. Siz de kendi hayatınızı kurun. Çocukları ister bırakıp gidin tatile ister alıp gidin. Eşinizi çağırmayın. Kendi içinizde huzuru sağlayın. Resmen boşanamıyorsanız kalben boşayacaksınız. Yoksa her hafta yeni bir derdiniz olur ömür boyu çünkü bu adam size sevgi de saygı da duymuyor. Bunlar zamanla gelmez artık. Siz de onu sevmeyin, saymayın.

Sizi anlamam çok zor ve gerçekten yargılamıyorum. Ama sizin evliliğinizde aldatma varmış anladığım kadarıyla hem de birçok kez. Ayakları üzerinde duran isi gücü olan bir kadınsınız. Ki anladığım kadariyla siz bunlari kabullenmiş ve yolunuza devam ediyorsunuz. Öyleyse canınızı sıkmayın derim. Çünkü bence bu tatilde de eşiniz uslu durmayacak bunu biliyorsunuz sizde. Boşanmayacaksanız ki boşanma olmayacak hiç ama hiç sıkmayın derim canınızı. Çünkü kocanızın sizi bırakıp gitmesinden daha büyük sorunlar var. Adamın saygısı yok bir kere.Çocuklarınızla mutlu olmaya bakın bence. Umarım birgün doğru kararlar ile gönül ferahlığı bulursunuz.

Ablacım adam zaten sizi hiçe saymaya alışık neden bir de arkadaş kısmını arayıp kendinizi iyice paspas ediyorsunuz?

Ondan önce de beni Uludağ'a götür dedim götürmedi diyorsunuz şaka gibi adama zorla yamanıp kendinizi yine yerlerde sürüyorsunuz. Kendimi soyutladım adamdan demişsiniz alakası yok hala beklenti içindesiniz.

Yapacağınız şey belli ya bahaneleri bırakıcaksınız boşanıp gururunuz geri kazanacaksınız ya da gerçekten adamı yok sayıp adam yokmuş gibi 2 çocuğunuzla yaşayacaksınız.

Adama kız bulup getirmişlerdir belki hiç şaşırmayın evli adamlara muhabbet tellallığı yapmak da moda oldu toplumda
ya onu münasebetsiz erkekler birbirine "ısmarlıyor" da
karşı taraf çoluk çocuk tatilde, o ortamda hayal edemedim.

ben hala çoluklu çocuklu insanları akıl, izan, mide sahibi olduğuna inanmak istiyor olabilirim.

ben hala çoluklu çocuklu insanları akıl, izan, mide sahibi olduğuna inanmak istiyor olabilirim.
İnanmayın, neler dönüyor anlatamam.

Ee şahısa göre oynamak bu mu şimdi? Adami elinle salıp sonradan ah vah edip trip atmak mı yani? Gıdım gıdım yazıyorsunuz,halbuki konu başına önceden su sebepten su olmustu diye belirtseydiniz ona göre yorum yapılırdı,muneccim değiliz. Bir şekilde boşanma mevzusu dile getirilmiş ama siz x sebeplerden ötürü bunu baskilamissiniz. Ee o adam tabi at koşturur siz de susup üstünü kapattiginiz için şuan konuşma hakkınız yok. Adam yurtdışı çıkışı yapsa bile agzinizi acamazdiniz. Çünkü sizin attığınız trip,kalbinizin kırılması falan adamın umrumda değil. Yoksunuz onun için,nikahlı aynı evde yaşıyorsunuz sadece.

Madem boşanamıyorum diyorsunuz aldatmaya bile sabrettiniz ama aslında bu evliliği bitirmek istediniz ona göre davranın.

Çalışan kadınsınız adama neden beni Uludağ'a götür diyorsunuz kalkın gidin mesela? Yalnız veya çocuklarla farketmez.

Evin bütçesi nasıl? Böyle şerefsiz bir adamla beraberken kendinize ayrı birikim yapıyorsunuz değil mi? Yarın kapının önüne koyulabilirsiniz çünkü.

Ortak edindiğiniz mallar varsa kimin üzerine? Varsa eğer satışına engel olacak bir şey yaptınız mı mesela?

Dediğiniz gibi sabrediyorum sürdürüyorum tarzında yaşıyorsanız bunları yapmanız gerekir. Adamın sizi gezdirmesini beklemek değil.

Tatilini geçirip keyfine mi baksın ? Sonra da beni götürmedin diye sitem ediyorsunuz. Olayın en başında saçmalık var. Eşinize ne alaka ya evli insanlarla tatile gitmek diyemediniz mi ? Ya da kocanız ailemle gelirim diyemedi mi ? Tamam gidemiyorsunuz madem onunda işi yok. Net.
Karı koca bu durumu normal karşılamanız da ayrı bir anormallik. Kusura bakmasın. Benim ve çocuğumun olmadığı bir tatilde başkasının karısının çocuğunun olduğu bir yerde eşim olamaz. İzin almayı bırakın böyle bir şeyi teklif edemez. Ben izin versem bile ne alaka sensiz naparım der. Birde hiç uygun bir şey değil. Yani benim büyüdüğüm aldığım değerlere göre. Ay çok sinirlendim.

Eşim de babam da arkadaşlarıyla gezen insanlar özellikle babam. Alışkın olduğum bir durum. Ancak erkek erkeğe gezerler. Ailelerle birlikte olanları baştan söylerler eşler ona göre hazırlık yapar ortak bir zamanda giderler.
Çoluk çocuğun içinde eşinizin tek başına ne işi var?
İki tarafın çok yakın arkadaşı olur, bekardır anlarım ama bu yok sayılmışlık çok fazla.
Elinizle bu konu hakkında ne konuştunuz?
Trip atıp kavga çıkarmak yerine fikrini öğrenin sonra üzerine daha rahat gidip sağlam bir kavga çıkarırsınız.

Adamın siciline aldatma mı var bir de.
Otursun oturduğu yerde.

Bunun kıskançlıkla ne alakası var. Kıskanıyorsanız da hakkınız var. Olayların olağan akışına ters durumlar var. Ve siz yarım yarım anlattığınız için tepkiler size. Bence eşinizle daha başka sorunlarınız var.

Şahısa göre oynamak bu olay için kastettiğim bir durum değil.
Evliliğin geneliyle ilgili bir durum.
Eşimin huyunu tanımam ve neye nasıl tepki vereceğini bilmemle alakalı bir durum

Benim sitemim beni götürmemesi değil zaten, bu plan yapılırken hiç kaale alınmamam. Fikrimin sorulmaması. Eşimi misafir edecek ailedeki kadının benimle muhatap dahi olmaması

Benim sitemim beni götürmemesi değil zaten, bu plan yapılırken hiç kaale alınmamam. Fikrimin sorulmaması. Eşimi misafir edecek ailedeki kadının benimle muhatap dahi olmaması
gercekten bu konuda sorun olarak bunu gordugunuze ınanamıyorum

Kadını eşiniz tanıyor, eşiniz sizi tanıştırmamış ki bu eşim diye. Kadın sizi neden kale alsın bu durumda?

ınsanlar sızı esınızı cocugunuzu ayrı ayrı arayıp davet etmek zorunda degıl sız bırını davet edecegınız zaman hepsını ayrı ayrı ayrı arıyormusunuz gercekten ? aıleden bırıne soylenır ya kadına ya adama . esler kendı arasında konusur gelıcez veya gelmıcez dıye davet edene doner .

sızın esınız sızın gelmenızı ıstemedıgı ıcın haber bıle vermemıs yoluna taş koymayın ya da kadına falan ulasmayın dıye de son dakıka cagırdılar gıdıyorum demıs gıtmıs.

hala evde onu beklıyor musunuz emın olmak ıcın de goruntulu aramıs orada oldugunu da ıspatlamıs bulunuyor artık ne dusuncelerı varsa baska

olay tamamen esınızın sıze saygısızlıgı ıle alakalı . davet eden kadının hıc sucu yok ona yonelmenız ınanılmaz komık kusura bakmayın

belkıde esınız yuzsuzluk yapmıstır , onlar tatıle gıdeceklerını soylemıstır esınızde ne guzeldır sımdı bu mevsımde oralar demıstır onlarda e sızde gelın ıstersenız demek zorunda kalmıstır esınızde kosa kosa gıtmıstır sankı sızlerle gıtmeye cok mu meraklılar guzel arkadasım benım daha benı aramadı dıye hayıflanıyorsunuz

Bu adamla arkadaş olduklarına göre aynı kafadandırlar sanıyorum. En iyi ihtimalle adam konu sahibesini yok sayıyor nasılsa biz de sayalım şeklinde davranmıştır kadın.

Diğer bir ihtimal adam 'kız arkadaşını' getiriyordur, onu bildikleri için konu sahibesine yüz vermemişlerdir.
Diğer bir ihtimal adamın kesiştiği biri zaten vardır, o da ortak bir tanıdıktır.
Diğer bir ihtimal adam yalnız olmak istiyorum demiştir (meali orda özgürce kesişeyim etrafa bakayım) kadın da o yüzden konu sahibesine yüz vermemiştir ...

Böylece gider bu, her ihtimal birbirinden kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…