• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkkın

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3lale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
145
Puanlar
303
Yer
İstanbul
Moralim çok bozuk biktimmm artık ne olur sert yorum yapmayın.aksam çorba yapmadım diye avaz avaz bağıran bir eş sürekli yemek konusunda avaz avaz bağırıyor çok utanıyorum 3 katlı binanın 2.katinda oturuyoruz komşular duyuyor nasıl hakaretler gerizekalı diyor bana mağaradan mi çıktın s..ol git neler neler dün dışarda işlerim vardı orucluyuz yemekleri yetiştirdim bugünde değişiklik olsun dedim marketten hazır ezogelin çorbası aldırdım ona ben onu içmem dedi iyi o zaman ne iceceksin dedim işten yeni gelmisti bas bas bağırdı kısa süre bende ne istersen yapayım dedim iyi tmm bu seferlik böyle olsun dedi.bende istemiyor sandım meğer yap demek istemiş bende yanlış anladım yapmadım tam ezan saatine yakın corbamizi filan getir dedi ee sen istemedin ya yapmadım dedim basbas bağırıyor avazı çıktığı kadar gerizekalı diye elindeki telefonu bana firlatti göğsüme geldi.ben şimdi kuru kuru mu yiyecem corbasiz ölümü diye yıktı ortalığı bu normal değil ya .çocuklar korkuyor hiç ses etmedim etsem daha çok bagiracak artık bıktım da doktora git bir ilaç kullan artık sakinleştirici filan diyorum gitmiyor sürekli bağırmasından bıktım artık.bu ne ya .yapamıyorsan s..ol git diyor bana.bi çorba için beni katil edeceksin sen diyor.ve hiç pişman degil hep aynı şeyi yapıyor.disarda millete karşı sempatik eve gelince canavar bide işi düşünce sen istemesen bile yapar zorlar hele hayır de yine kıyametler kopar hakaretler hirpalamalar.

Böyle bir adamla neden hala evlisiniz? Size ya da çocuklara ölümcül zarar versin diye mi bekliyorsunuz?

Ayrıca doktora git demek moda oldu. Herkesin kocası narsist, hasta. Kusura bakma ama kocan hasta değil; ruhu, yaradılışı kötü.

Tüm kuzenlerim le konuşuyorum kimse benim gibi yemek konusunda sıkıntıli değil kocaları iki peynir zeytin ne varsa yiyorlar bu bi acayip.bilerek mi yapıyor anlamiyorum.tum binaya rezil oluyoruz.sasirdim kaldım ya

Ya şimdi nasıl sert yorum yapmayayım.size telefon firlatmis , çocuklar şahit oluyor bu duruma...çorba yüzünden bu denli öfke patlamasi yaşayan adam psikopattir. Yok mu kimsemiz aileniz bosansaniz
Bence ailem yok babam 75 yaşında kumar bağımlısı birde bayan arkadaş bulmuş kendine onunla konuşuyor ona para gönderiyor şimdide evimi satacağım diye kuduruyor vesayet davası açtım kendisine annem desen sıkıntılı biri saf okuma yazma yok uyanık değil kardeşlerim desen babam evi satsada ondan para tirtiklasak diye düşünüyorlar.babamin vesayetini alamayim diye avukat tutmuşlar.babamin bu arada bir tane oturduğu ev var başka evi arabası tarla si hiç birşey yok evi satıp parayi yiyecek sokakta kalacak Allah tan annemin vesayeti aldım aile konutu şerhi koydurdum evi satamiyor.

Binaya rezil olmanızı geçtim size yazık olmasını geçtim çocuklarınız böyle bir ortamda büyüdüğü için onlara çok yazık. Çorba yok diye evi ayağa kaldıran bir babayla ileride onları neler bekliyor. Şimdi yemekle ilgili evi ayağa kaldırıyor. İnsanız bunun hastalığı var, kendini kötü hissedip o gün yemek hazırlamayı istememek var. Böyle bir eşle ne hasta olup evde istirahat edebilirsiniz ne de insani hakkımız olan o gün rahat etme hakkınızı kullanamazsınız. Boşanma imkanınız varsa beklemeyin. Bir çorba yok diye ortalığı ayağa kaldırıyor. Muhtemelen siz hasta olsanız önünüze bir bardak su bile getirmez.

E neden boşanmak yerine çocuk’ lar var ?

ben hıc inanmıyorum böyle heriflerin çocuklarına şiddet uygulamadığına şimdi çok iyi bir baba cocukları babasından ayıramam ondan boşanmadım falan yazacaksanız yazmayın
Tek şiddeti avaz avaz bağırmak artık hepimiz biktik çocuklara şiddeti bu bağırmak bana onların yanında hakaretler küfür.tamam bosanayim ya sonrası hep tek başına mücadeleye gireceğim tüm hayatım boyunca ben hiç bayilmiyorum ona bugün bosanayim ya sonrasi 2 çocuk bunların okul hayatları evlilik hepsiyle ben tek başıma uğraşacağım.omur boyu bir uğraş.gercekten sapittim kaldim denir ya o haldeyim.

Tek şiddeti avaz avaz bağırmak artık hepimiz biktik çocuklara şiddeti bu bağırmak bana onların yanında hakaretler küfür.tamam bosanayim ya sonrası hep tek başına mücadeleye gireceğim tüm hayatım boyunca ben hiç bayilmiyorum ona bugün bosanayim ya sonrasi 2 çocuk bunların okul hayatları evlilik hepsiyle ben tek başıma uğraşacağım.omur boyu bir uğraş.gercekten sapittim kaldim denir ya o haldeyim.
İnan hergun onu dinlemektense kendı hayatını yaşayarak daha mutlu olursun . Evlenme sorumluluğu alacak yasa gelmıs insanlar çocukluktan çıkıyor bunu düşünmenize gerek yok yani maddi açıdan yok en azından , okul hayatlarında da baba destek verecek en azından 18 e kadar mecbur verecek siz boşanınca çocuklarını boşamıyor sonuçta boşasa bile nafaka bağlanıyor

Önceki konularınızda da değişen bir şey yok. Şiddet, hakaret hatta tecavüz bile var bu evlilikte. Ama boşanmayı seçenek haline getirmiyorsunuz anladığım kadarıyla. O yüzden yapacak bişey yok her akşam çorbadan tatlıya sofra kurup oturacaksınız.

Oruçla ilgili bir durum değil bu.Buna el iyisi derler.Dışarıda medeni bir insan olup evdekilerin canına okur eşiniz gibi kişiler.
Ne bağırmasına ne hakarete ne şiddete katlanmak zorunda değilsiniz."Bundan sonra çorbalarını kendin yap."deyip kapıyı çarpıp çıkabilmelisiniz.Boşanmayı hiç düşündünüz mü?

Seçenekler arasında boşanmak ve yahut yemeğini yap corbasindan tatlisina olmamali başka ne yapmak lazım ? Her sorunda ya sorunu tamamen bitirmek yada sürece uymak teslim olmak var.orta yol kişinin kendi istemediginde olmaz onunda farkındayım.

işin çok zor arkanda sorumsuz kendi hayatı sorunlu olan bir aile içinde bulunduğun bu durum maddi imkansızlıklar heba olan bir hayat ne diyim çok üzüldüm. o adam değişmez çünkü kalbi böyle onun allah sana ve çocuklarına hayırlı bir hayat nasip etsin umarım tez zamanda kurtulursun

işin çok zor arkanda sorumsuz kendi hayatı sorunlu olan bir aile içinde bulunduğun bu durum maddi imkansızlıklar heba olan bir hayat ne diyim çok üzüldüm. o adam değişmez çünkü kalbi böyle onun allah sana ve çocuklarına hayırlı bir hayat nasip etsin umarım tez zamanda kurtulursun
Çok teşekkür ederim sağolasın.Aglattin beni bazen gerçekten şefkate ihtiyaç duyuyoruz.

İster haklı ister haksız olun oruç oruç size yaptığı bu hareketler ve tavırlar asla kabul edilemez. Ayrıca eli kırık değil, kendi çorba yapıp zıkkımlanabilirdi. Çöp bir eşiniz var.

“Çorba için beni katil edeceksin” demiş. Bu sözü söyleyen adamdan korkun. Sadece sinirli bağırıyor denecek bir adam değil bu. İleride çocuklarınız büyüdüğünde ergenlikte kızdıracak bir hata yaptığında ne olacak? O evde durduğunuz sürece ne sizin ne çocuklarınızın can güvenliği yok. Bunu bile bile devam mı edeceksiniz?

Seçenekler arasında boşanmak ve yahut yemeğini yap corbasindan tatlisina olmamali başka ne yapmak lazım ? Her sorunda ya sorunu tamamen bitirmek yada sürece uymak teslim olmak var.orta yol kişinin kendi istemediginde olmaz onunda farkındayım.
Başka nasıl bir öneri bekliyorsun. Bir tas çorba için böyle gözü dönen bir adam düzelir mi? Yemeğine sakinleştirici de döksen sabah akşam terapiye zorla götürsen de bu adam değişmez. Böyle bir adam bu. Asıl sorun bu tehlikeli adamla aynı çatı altında mı yaşayacaksın?

Başka nasıl bir öneri sunabiliriz ki? Bu adam nasıl orta yolu bulur? Ya boşanacaksın ya da sürece ayak uyduracaksın. Yapmıyorsan da bu muamele karşısında susup oturacaksın.

Back
X