- Emoji Skoru
- 241
- Puanlar
- 33
Sizin yanınızdaki lerle iyi gecinmeniz,gündüzleri oruclu geceleri ibadetle geçirmenizden hayırlıdir demiş Peygamber efendimiz.s.a.v.
Şimdi bu adamla yorumları okuduğum kadarıyla full odunluk var.utanmadan yemeği beğenmiyor,bir de şiddet.
Siz de çalışıyorsunuz,ne bu içinizdeki ozguvensizlik onu anlamıyorum.
Başkalarına rezil olunacak diye korkmak niye?
Rezil olacak olan eşiniz.
Siz niye böyle siniz.kendinizi hiç mi ifade etmiyorsunuz.ben de yoruluyorum.sen de.yemek işinde mutlaka bana yardım edeceksin diyemiyor musunuz.hem dışarının hem içeriğin yükünü yüklenmiş,...gidiyorsunuz...
Çocuklar da yıllar SONRA "ahh be anne şu adama bir karşılık veremedim,hakkını savunamadin ,diyecek,hem de sizin hayat kanunlarinizla yaşamaya alistiklarindan,bu tarz şeylerle karşılaştıklarında belki kendini savunamayacaklar...."o yüzden hiç değilse çocukların akıl sağlığı,maddi ve manevi ve mental gelişimleri için,
ONCELİKLE KONUSUN,
OLMAZSA BUYUK BİRİYLE İSTİSARE EDİN KONUSUN,
Değişim gormezseniz kendi yolunuxa bakın lütfen.
Şimdi bu adamla yorumları okuduğum kadarıyla full odunluk var.utanmadan yemeği beğenmiyor,bir de şiddet.
Siz de çalışıyorsunuz,ne bu içinizdeki ozguvensizlik onu anlamıyorum.
Başkalarına rezil olunacak diye korkmak niye?
Rezil olacak olan eşiniz.
Siz niye böyle siniz.kendinizi hiç mi ifade etmiyorsunuz.ben de yoruluyorum.sen de.yemek işinde mutlaka bana yardım edeceksin diyemiyor musunuz.hem dışarının hem içeriğin yükünü yüklenmiş,...gidiyorsunuz...
Çocuklar da yıllar SONRA "ahh be anne şu adama bir karşılık veremedim,hakkını savunamadin ,diyecek,hem de sizin hayat kanunlarinizla yaşamaya alistiklarindan,bu tarz şeylerle karşılaştıklarında belki kendini savunamayacaklar...."o yüzden hiç değilse çocukların akıl sağlığı,maddi ve manevi ve mental gelişimleri için,
ONCELİKLE KONUSUN,
OLMAZSA BUYUK BİRİYLE İSTİSARE EDİN KONUSUN,
Değişim gormezseniz kendi yolunuxa bakın lütfen.