• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkkın

Reykom33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
441
40
48
42
İyi geceler arkadaşlar ne olur akıl verin karı koca ofisimiz var kendi işyerimizde beraber çalışıyoruz birde benim işe yaramaz erkek kardeşim var yanımızda çalışıyor sırf acıdığım için yanımıza aldık sadece ayak işlerini yapıyor fakat katlanamıyorum fatura yatırmaya göderiyouz bize film yapıp içinden para alıyor gelme diyecek işe acıyorum böylede sinir oluyorum ne yapacam bilmiyorum kaç sefer gelme demiştim sonra zaman geçtimi öle iş yerine geliyor kendini acındırıyor tekrar işe alıyoruz ne yapacam bilmiyorum lütfen akıl verin onunla ilgili ne yapabilirim görmek dahi istemiyorum

Kardesinize aciyorsaniz enistesinin gozunde daha fazla kuculmesini izlemeyin...
Ona baska bir is bulun bari

Ilk olarak maddi işler yaptirmayin.

Sonrasinda ona meslek edinebilecegi bir is bulun.

Iskur kurslarina yollayin, hem geliri olur hem işi.

Eşinize karsi sizi zor durumda birakmaya devam etmesine izin vermeyin. En iyi es bile uzun vadede bu tur olaylari sorun ediyor..

Bakın her gelme dediğinde sonrasında gelip kendini acindirdiginda ise geri aldığınızda onun yaptığını bir nevi onaylamış oluyorsunuz...aslında ona iyilik değil kötülük yapıyorsunuz...kardeşiniz nasıl olsa ablam eniştem diyip para alıyor olabilir ama siz yaptığının yanlış olduğunu söylerek değil onu tekrar ise almayarak gösterebilirsiniz.

Yanlış yapıyorsunuz bence.

İş etiği diye bir şey var ve kardeşiniz ne kadar erken öğrenirse o kadar iyi.

Ben mi çok katıyım bilmiyorum ama kardeşim geçen yıl üni bitirdi, bu kış dinlenmek istedi, resmen harçlığın var mı diye bile sormuyorum rahata alışmasın, bana güvenmemeyi öğrensin diye. Çünkü çalışmamak kendi tercihiydi.

Ki dediğim çocuk neredeyse ortaokul yıllarından beri çalışır yazları falan. Sizinki ablasından çalıyor eniştesinin gözü önünde.

Ben olsam ofisin önünden dahi geçirmem.

Kardesinize aciyorsaniz enistesinin gozunde daha fazla kuculmesini izlemeyin...
Ona baska bir is bulun bari
Eniştesi ona bişe yapmıyor bu olayı ben çıkarttım para verme böyle yapıyor diye o da öğrendi nerdeyse kovacaktı ben uyarırım dedim ama nevyapacam bilmiyorum başka işte çalışamaz işe yaramıyor çünkü kendine faydası yok

Eniştesi ona bişe yapmıyor bu olayı ben çıkarttım para verme böyle yapıyor diye o da öğrendi nerdeyse kovacaktı ben uyarırım dedim ama nevyapacam bilmiyorum başka işte çalışamaz işe yaramıyor çünkü kendine faydası yok
Anladim canim..o zaman maddiyatla alakali isleri yaptirmayin...kafanizda rahat olsun

Bu
Bakın her gelme dediğinde sonrasında gelip kendini acindirdiginda ise geri aldığınızda onun yaptığını bir nevi onaylamış oluyorsunuz...aslında ona iyilik değil kötülük yapıyorsunuz...kardeşiniz nasıl olsa ablam eniştem diyip para alıyor olabilir ama siz yaptığının yanlış olduğunu söylerek değil onu tekrar ise almayarak gösterebilirsiniz.
sefer ondan bundan borç almasın kötü yollara düşmesin diye tekrar sahip çıkmaya çalışıyorum

Siz olsaydınız ne yapardınız eşime söyledim yaptığını iyimi ettim kötümü bilmiyorum

Ilk olarak maddi işler yaptirmayin.

Sonrasinda ona meslek edinebilecegi bir is bulun.

Iskur kurslarina yollayin, hem geliri olur hem işi.

Eşinize karsi sizi zor durumda birakmaya devam etmesine izin vermeyin. En iyi es bile uzun vadede bu tur olaylari sorun ediyor..
kendi yüzsüz demiyor kendime başka iş bulayım yanımıza geliyor ne yapim gelme deyimmi
k g

kendi yüzsüz demiyor kendime başka iş bulayım yanımıza geliyor ne yapim gelme deyimmi
k g

Oncesinde iskur a bakin, sitesinde guncel kurslari ve is basi programlari vardir. Ona en uygunu secin.

Sonra kardesinize; calismaya geliyorsun madem bak ben sana sigortalı, surekli bir is buldum. Gel basvuralim, orada basla calismaya dersiniz. Hem arkadas ortaminda olur keyifle calisirsin da denebilir.

Kirmamak istiyorsaniz enisten de bir akrabasini ise almak istedi, sana maas verecek durumumuz yok, sana da bir duzen kuralim vs diyebilirsiniz. Araya anne ya da babanizi sokabilirsiniz.

Oncesinde iskur a bakin, sitesinde guncel kurslari ve is basi programlari vardir. Ona en uygunu secin.

Sonra kardesinize; calismaya geliyorsun madem bak ben sana sigortalı, surekli bir is buldum. Gel basvuralim, orada basla calismaya dersiniz. Hem arkadas ortaminda olur keyifle calisirsin da denebilir.

Kirmamak istiyorsaniz enisten de bir akrabasini ise almak istedi, sana maas verecek durumumuz yok, sana da bir duzen kuralim vs diyebilirsiniz. Araya anne ya da babanizi sokabilirsiniz.
başka birini işe almayacağımızı biliyor inanmaz zaten bizim elemana ihtiyacımız yok biz acıdığımızdan gelsin diyoruz ama ben katlanamıyorum o başka işte çalışmaz iş götü yok çünkü illa yanımıza gelecek ne yapacam bilmiyorum çıkmazdayım

Back
X