• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkkınn sinirden aglıyorum

Yarın gelir şaka yapmıştım sen de buyuttun sinir oldum der barisirsiniz. Hala gülümseme emojileri ile cevap yazdığına göre diyecek söz yok.
Napıyım agla agla nereye kadar üzül üzül valla gülecegimmm artıkkk ne halde oldugumu biliyomusun yeterince üzüldüm ne uyudum ne yemek yedim halamı aglayım hiçmi gülmycem napıyım kendimimi öldüreyim benim sucummu

eski erkek arkadaşım sözlümdü aslında o pislik de bana başından geçen bir kadınla olayını anlattı ben şaşkınlıkla dinledim bitirmek istedim biraz tedirgin olup korktum oda bir anda külhanbey kesildi başıma asarım keserim ben terk ettim onu annesinin zoruyla bir kere görüştüm baktım niyeti bozuk yararlanmak istedi benden evlenicez zaten gibi sözlerle beni kandırmaya çalıştı arabadan inelim ilerdeki ağaçların oraya gidelim dedim salak inandı bana arabadan iner inmez bağırmaya başladım kocaman taşla kafasını yardım 2tane abi geldi bir güzel dövdü sonra babama dövdürdüm (erkekler hep aynı sabırsız aç gözlü kadınları mal eşya ihtiyaç gibi kullanıyorlar kıymetsiziz gözlerinde seni gerçekten seven adam geçmişinin pisliğine seni bulaştırmazdı incilir üzülür derdi bilmeni istemezdi yaptığının iyi bi b.kmuş gibi sana anlatmazdı bence onun niyetinde bozuktu

Napıyım agla agla nereye kadar üzül üzül valla gülecegimmm artıkkk ne halde oldugumu biliyomusun yeterince üzüldüm ne uyudum ne yemek yedim halamı aglayım hiçmi gülmycem napıyım kendimimi öldüreyim benim sucummu
Canım benim üzülmemeye çalış, ne desem boş şu an sana... Ama ne olursa olsun düzelir, yoluna girer ama bir insanın aklında böyle şeyler varsa kesinlikle seninle olmamalı... Bir ilişkide en önemli şey güven... Senin her zaman aklında bir soru işareti kalacak, şüphe içinde kalacaksın, ilerde buraya gelip kızlar böyle oldu sizce beni aldatıyor mu diyeceğine biraz üzül ve hayatının aşkını, seni çok sevecek, değer verecek, bu sözleri söylemeyi bırak asla düşünmeyen birini bul ki eminim bulduğunda çok şükür, kurtuldum diyeceksin... Bizim burada oturan birisi var 2 çocuğuyla eşini bırakıp başka birisine gitti ve nikahsız 2 çocuğu oldu ve çok çapkın birisiymiş, nişanlım ken kendini belli etmiş ama eşi çok sevdigi için gözü bir şey görmemiş... Çok dua edicem, Allah hiçbirimizin başına böyle bir şeyler vermesin, kimse kimseyı aldatmasın...

Bence sinirden değil mutluluktan ağla cnm .nisanliyken ne halt olduğunu gösterdiği için.adam resmen senin nabzını yokluyo nisanliyken utanmadan böyle şeyler söyleyen evlennce getirr o 50 yaşındaki ni neyse...adam dedim ama iltifat ettm sanırım böyle adamlık hiç görmedim de duymadım da.sana tavsiyem soru cvp şeysinede bidaha kimseyle girme hiç iç açıcı sorular sormamissin.

eski erkek arkadaşım sözlümdü aslında o pislik de bana başından geçen bir kadınla olayını anlattı ben şaşkınlıkla dinledim bitirmek istedim biraz tedirgin olup korktum oda bir anda külhanbey kesildi başıma asarım keserim ben terk ettim onu annesinin zoruyla bir kere görüştüm baktım niyeti bozuk yararlanmak istedi benden evlenicez zaten gibi sözlerle beni kandırmaya çalıştı arabadan inelim ilerdeki ağaçların oraya gidelim dedim salak inandı bana arabadan iner inmez bağırmaya başladım kocaman taşla kafasını yardım 2tane abi geldi bir güzel dövdü sonra babama dövdürdüm (erkekler hep aynı sabırsız aç gözlü kadınları mal eşya ihtiyaç gibi kullanıyorlar kıymetsiziz gözlerinde seni gerçekten seven adam geçmişinin pisliğine seni bulaştırmazdı incilir üzülür derdi bilmeni istemezdi yaptığının iyi bi b.kmuş gibi sana anlatmazdı bence onun niyetinde bozuktu
Pislik bunlar yaaa igrençler bumu adamlık erkek olmak bumu yaaa hakkını veremiyolar gözümüzde bitiyolar işte

Terbiyesiz herif 15 yıllık evliyim eşimle içinde o kelime geçen bir muhabbetimiz olmamıştır. Nişanı atmayı düşünüyor musunuz ? Bence düşünün.

Ay şunu okudum rahatladım :)

Ne tip insanlar var yahu her geçen gün BDV de pes dediğim bir konu daha gün geçmiyor ki çıkmasın..
İğrenç bir muhabbet iğrenç bir adam..
Böyle insanları neyle arayıp buluyorsunuz ?

Ne acayip bi ilişki saçma sapan tencere kapak olmuşsunuz soru cevap yapiyolarmsmis nişanlısı 50 lik istemiş iğrenç pfff yorum bile yapamıyorum.

Back
X