Canım çok yandı şu 5 ayda

Aynısını yaşa ve gör Haydi eyvallah
siteye çok önce üye oldum, ne zamandır üye girişi yapmadan takip ediyorum konuları.ama gece gece kendimi tutamadım, yahu siz nasıl bir insansınız? İyi senaryo yazıyorsunuz ama bu kadarı da olmaz, bu nasıl bir şeydir yahu! Edep yahu! Allah sizi ıslah etsin, burada yok dini nikah yok sınav bilmem ne diye insanların beynini bulandırmaya utanmıyor musunuz? Böyle şeyler varsa bile Kİ BEN KESİNLİKLE İNANMIYORUM açık edilmez zihinler bulanmasın. 5 ay kimse böyle bir ilişki olduğunu bilip de sabretmez bir yolunu bulur ve kaçar hücre hapsi değil.hele ki ortada böyle korkunç iddialar varsa.. Toplumun değerlerini sarsmayın, sarsmaya çalışmayın. Ben okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm. Böyle şeyleri yazarak insanların beynini bulandırmayın, zira bu gerçekten çok çok alçakça.

konu sahibi arkadaş,açtığın konuyu okuyunca önce inandım ama bi arkadaşımın tavsiyesiyle tüm konuyu okuyunca inanmamaya başladım.bizleri inandırmak zorunda olmadığını söylüyorsun ama buradaki insanlar sana inanacak ki yorum yapacaklar.sana inanmamız senin için önemli değilse yorumlarımızda çok önemli değildir,eee o zaman neden konu açtın??konun gerçek yada değil bilemiyorum suçlamıyorumda ama İNANMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ sözüne kızdığım için bu yorumu yazıyorum

siteye çok önce üye oldum, ne zamandır üye girişi yapmadan takip ediyorum konuları.ama gece gece kendimi tutamadım, yahu siz nasıl bir insansınız? İyi senaryo yazıyorsunuz ama bu kadarı da olmaz, bu nasıl bir şeydir yahu! Edep yahu! Allah sizi ıslah etsin, burada yok dini nikah yok sınav bilmem ne diye insanların beynini bulandırmaya utanmıyor musunuz? Böyle şeyler varsa bile Kİ BEN KESİNLİKLE İNANMIYORUM açık edilmez zihinler bulanmasın. 5 ay kimse böyle bir ilişki olduğunu bilip de sabretmez bir yolunu bulur ve kaçar hücre hapsi değil.hele ki ortada böyle korkunç iddialar varsa.. Toplumun değerlerini sarsmayın, sarsmaya çalışmayın. Ben okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm. Böyle şeyleri yazarak insanların beynini bulandırmayın, zira bu gerçekten çok çok alçakça.
Allah beni ve herkesi tüm okuyan herkesi korusun böyle bir durumdan, kimseyi kınamıyorum zira. Ama unutma burada böyle insanların beynini bulandırarak, böyle sinirlendirerek sen nasıl bunun hesabını vereceksin bakalım! Allah hepimizi korusun böyle berbat düşüncelerden.

Başta yok namaz kılarken şöyle dedi, yok sabrettim diyen insan, burada az bir laf duyunca diyor ki aynısını yaşa ve gör, gerçekten bu kadar sinirlenip yorum yazdığım olmamıştı, toplumun değerlerine böyle hakaret edemezsin, insanların beyninde böyle bir şeyi normalleştiremezsin!
inanmadık diye beddua aldık iyi mi :KK14: inanmak zorunda değilsiniz diyor ama buraya konu açılıyorsa buradaki kadınların yorumlarını almak için açılmıyor mu.ee yorum yapacaksak inanmamız lazım.madem inanmak zorunda değiliz o zaman neden fikirlerimize değer verilir gibi konu açılıyor.ben konuyu ilk okuduğumda inandım çok insan var bu durumda ama işin içine ana-oğul cinsel ilişki düşüncesi girince konu fake dedim.şok olurum eğer gerçekse.

inanmadık diye beddua aldık iyi mi :KK14: inanmak zorunda değilsiniz diyor ama buraya konu açılıyorsa buradaki kadınların yorumlarını almak için açılmıyor mu.ee yorum yapacaksak inanmamız lazım.madem inanmak zorunda değiliz o zaman neden fikirlerimize değer verilir gibi konu açılıyor.ben konuyu ilk okuduğumda inandım çok insan var bu durumda ama işin içine ana-oğul cinsel ilişki düşüncesi girince konu fake dedim.şok olurum eğer gerçekse.
Zaten böyle o kadar şeye sabreden insan beddua etmez, dini çok bütün gibi gösteriyor ya hani. Bi de gecenin bu saatinde üyelik açmış da nedense burada paylaşma ihtiyacı duymuş, olay bu kadar açıksa neyin fikrini almak istiyor ben onu anlamadım açıkçası. Beni sinirlendiren zaten şu ilk okuyunca elim ayağım buz kesti böyle beynim zonkladı, bu gerçekten çok kötü, konu gerçek değil ve böyle bir şeyi zihninde kurması bile ne kadar değişik ruhta bir insan olduğunu gösteriyor :(

Ben bu cinsellik olayina inanmamistim zaten de daha once yazdigim gibi farkli farkli konulara da ciddi ciddi yorum yapmis eleman uzuluyomus gibi fake mi degil mi anlamadim yane

Zaten böyle o kadar şeye sabreden insan beddua etmez, dini çok bütün gibi gösteriyor ya hani. Bi de gecenin bu saatinde üyelik açmış da nedense burada paylaşma ihtiyacı duymuş, olay bu kadar açıksa neyin fikrini almak istiyor ben onu anlamadım açıkçası. Beni sinirlendiren zaten şu ilk okuyunca elim ayağım buz kesti böyle beynim zonkladı, bu gerçekten çok kötü, konu gerçek değil ve böyle bir şeyi zihninde kurması bile ne kadar değişik ruhta bir insan olduğunu gösteriyor :KK43:
fake konuların mantığını çözemiyorum zaten.bi insan neden fake konu açmaya ihtiyaç duyarki?fake konular açarak burada bir sürü insanın duygularıyla oynamak bence bi kul hakkı.insanlar inanıyor,üzülüyor,vakit ayırıp yorum yapıyor..

Böyle
fake konuların mantığını çözemiyorum zaten.bi insan neden fake konu açmaya ihtiyaç duyarki?fake konular açarak burada bir sürü insanın duygularıyla oynamak bence bi kul hakkı.insanlar inanıyor,üzülüyor,vakit ayırıp yorum yapıyor..
Böyle bir ruh halini inan anlayamayız, anlayamıyoruz da. Hikaye yazıp dalga mı geçiyor yoksa cidden inanıp mı oturuyor ben de anlamadım. Bi de böyle bir konuda insan buraya yazmayı akıl ediyorsa beş ay o evde beklemez. Bir de şu var dinimiz başına bir iş geldiğinde otur bekle demiyor ki, elinden geleni yap sonra tevekkül et, maşallah konu sahibi anca sabretmiş, hadi dayağa sabredeni gördüm de böyle ruh hastalığına sabredeni de ilk görüyorum..(!)

Kadının oğluyla seviştiğini ima ediyorsun ve tek derdin kadının "kalpte değil de lafta müslüman olması" mı?
İlk birkaç sayfa bu ensest muhabbetten dem vurmamışsın hiç, adam ana kuzusu gibi görünmüş, herkes de ona göre yorum yapmış. Bu cinsellik sonradan eklenmiş nedense.
Yani adamın annesiyle sevişmesi senin için en son dertmiş herhalde ki adamın sana tokat atmasını, seni ailenle görüştürmemelerini, anneni çokk özlediğini falan ilk önce anlatmışsın.
Şu mesajı yazma şeklim çok daha denişik olurdu banlanmıcak olsam da, neyse. Kibarcana yazdım.
Aynı şeyi düşünmüştüm.

evet beynimden vurulmuşa döndüm aynı odada yatıyorlar iç çamasırı orda ne geziyor sen olsan ne düşünüceksin ama illa şüphelenmek için görmek mi gerekir fake diyorsan gönlün bilir saygım sonsuzdur inanmak zorunda değilsin yasamayan bilmez
olayı algılamadigindan değil olayın önemlilik derecesinden bahsetti böğürtlenkuşu aarkadaş. Yani Allah göstermeye böyle bir durum karşısında söylenen ilk şey ana oğul arasındaki o çirkin ilişki olmalıydı kaç sayfalar sonunda degil.

Aynısını yaşa ve gör Haydi eyvallah
ohh mis gelsin beddualar ahlar. Siz degilmiydiniz hakka riayet eden o kadar zaman sabredip zina hükmünü ortaya koyan? Şimdi bir bedduayla hepsini yerle yeksan ettiniz.

Son söz; gece gece kalbimi parcaladiniz üzüldüm çok ve kalbim sıkıştı o kadar zaman okumak için uyumadan gözlerimi yordum. Canım sıkıldı içim sıkıldı. Allah ıslah etsin sizi ne çirkin düşünceniz var ne çirkin beyniniz var. Allaha havale ediyorum sizi bunca insanı kandırmak suçtur. Allah ıslah etsin. Allah akıl fikir versin.

Aynı şeyi düşünmüştüm.

olayı algılamadigindan değil olayın önemlilik derecesinden bahsetti böğürtlenkuşu aarkadaş. Yani Allah göstermeye böyle bir durum karşısında söylenen ilk şey ana oğul arasındaki o çirkin ilişki olmalıydı kaç sayfalar sonunda degil.

ohh mis gelsin beddualar ahlar. Siz degilmiydiniz hakka riayet eden o kadar zaman sabredip zina hükmünü ortaya koyan? Şimdi bir bedduayla hepsini yerle yeksan ettiniz.

Son söz; gece gece kalbimi parcaladiniz üzüldüm çok ve kalbim sıkıştı o kadar zaman okumak için uyumadan gözlerimi yordum. Canım sıkıldı içim sıkıldı. Allah ıslah etsin sizi ne çirkin düşünceniz var ne çirkin beyniniz var. Allaha havale ediyorum sizi bunca insanı kandırmak suçtur. Allah ıslah etsin. Allah akıl fikir versin.
kandırmak suç, ondan ziyade böyle bir şeyi insanların beynine sokmak en hafif tabirle -suç-. Buraya daha çok kelime gelir, yahu yazdıklarını hatırladıkça uykum kaçtı, biz toplum olarak böyle şeylere çok çok uzağız Allah korusun, keşke görmeseydim böyle bir konuyu okumaz olsaydım. Hayatımda böyle bir şey duymadım, bunu buraya nasıl yazar bir insan nasıl düşünür aklım almıyor. Annesi yok mu bunun? Nasıl yazabiliyor yazıklar olsun.. Rabbim kalbimize, aklımıza bir daha bu konuyu getirmesin, silinsin inşallah. Hayırlı geceler hepinize.

Arkadasim eger bosanmakta kesin kararlisan iyi bir avukat bul herşeyi guzelce anlat yuklu bir tazminat davasi ac onlari surundur herkes bilsin nr mal olduklarini

Selamün Aleyküm ben 5 ay önce gelinlikle baba evinden ayrıldım ama evliliğin ilk gününden itibaren eşim annesiyle yatmaya başladı benim yanıma 1 saat bile gelmedi sadece çocuk olsun diye geldi gitti annesi hastaymış geceleri gidiyormuş onu tutması lazımmıs annemle ailemle görüştürmediler kaç kere ağladım ben anneme bağlıyım boşluktayım diye eşim annesi kıskanıcak diye beni tınlamadı kaynananın eşi öldü bu arada eşim bana sebepsiz yere tokat attı durdu bir gün annemi özledim dediğimde kaynana annenden umudunu kes sen bu kafayla çok ev değiştirirsin dedi onu geçtim benim bildiğim düğün günü imam nikahı kıyılır bana nikah kıymadlar yüzük takılırken dedemin yaptığı duaya nikah dediler yalvardım zina yaptırıyorsunuz bana diye nikahın var dedi durdular şimdi baba evine döndüm arıyorlar geri dön diye ne var bunda diyorlar ailem niye sabrettin ilk ay gelmedin dediler dedim sabır sonu selamet ama olmadı kafayı yicek gibiyim 5 ay 1 saat bile yanıma gelmedi kaynanam eşim bana vurduğunda haklıda olsam haksızsız derdi lanet ettim artık kafayı yicek durumdayım
Daha neler okuyacağız kk'da...

Ah canım benim genceciksin kurtulmussun arkana bile bakma. Bu yıpranmışlık elbet tamir olacak ve eski neşeli günlerine döneceksin. Bunlarla ömür mü geçer..

Dedim sabredeyim belki düzelir hemen pes etmeyim ama baktım olucak gibi değil meğersem çocuk için almışlar beni Allah buyuk işte olmadı çocuk iyiki olmadı birde bana diyor bak oğlumu sana vermedim birgün odasını temizlerken eşimin iç alt çamaşırını annesinin odasında buldum beynimden vuruldum annem telefonda kadına bağırdı ayıp ayıp oğlunla yatıyorsun islamda günah yatacak yeriniz yok oda demişki yook yanlış anladın yüz yüze gelelim anlatayım kızıda geri alalım annem asla ne kızım ne ben istemiyoruz dedi suratlarına telefonu kapattı
Annesiyle gorussun agac kavgundan cikmadicilar bunu da aciklasin simdi :D. Her seyin fazlasi zarar arkadasim bunu bilir bunu soylerim. Ana da durması gerektigi yeri bilecek evlatt. Sınırsız sevgiyi gosterecegin tek varlik Allah olmali, anaya da babaya da kul köle olunmaz. Sakin geri donme ben saglikli bulmadimi gectim bunlar da var baska baska olaylar.. Bu dunyada her sey yasaniyor. Neler duyuyoruz. Cocugun olmamış yat kalk buna şükret..

Back
X