Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beklıyoruz cnm:26:
annemle konuştum..öyle birşey yok dedi..ama dedi ben bazı sözlerini öyle hisseettim hala çok karşıyım dedi..üzüntülü..dşarı çıkmamda belli değil..hala istemiyor..
yani annenle annesi konuşmuşlar fakat annen bunu bilmeni istemiyor ablan sana gizli söyledi böyle mi canım:26:
yok hyır ablam yanlış anlamış böyle bir tehtit yok..ama çok iyi de konuşmamış annesi yani iyi ama böle nebiliyim kötü hissettiren iyi sözler..annem hala istemiyor..zamana bırak çocuğada ümit verme dedi..dışarı hiç çıkamazmyımdedim.. bilmiyorum dedi.. onaylamadğm şeye nasıl müsade edeceğim bilmiyorum ya alır kaçırır göstermezlerse dedi..burda konuştuklarımızı ona anlatma dedi düşman olmuşlr bize dahada olurlar dedi
canım sevgine sonsuz saygım var fakat sevgilinin annesinin davranışı hiç ama hiç hoş değil kimse kızını kendilerinin oğluyla görüştürmek zorunda değil yanisende sevgilinle arana biraz mesafe koy yazık annen çok üzülmüş belli fakat sana belli etmek istemiyor anlaşılan
annemle konuştum..öyle birşey yok dedi..ama dedi ben bazı sözlerini öyle hisseettim hala çok karşıyım dedi..üzüntülü..dşarı çıkmamda belli değil..hala istemiyor..
Benimde sevgilimle mehzeplerimiz farklı. 4 senedirde beraberiz ve bu konu aramızda bir kere bile sorun olmadı olamazda. Ailelerimiz de hiçbirşeye karışamaz zaten ikimizde karıştırtmayız. Kimseye söz düşmez. herkesin inancı dini mehzebi de kendine. Sizin aranızda herhangi bir sorun yoksa ailelerin bu işe bu kadar karışmaması gerekir. Sonuçta bu hayat ikinizin. Hiç kimsenin hayatına müdahale etmesine izin verme. Çok üstelerseniz aileler pes etmek zorunda kalacaklardır. İnş gönlünüze göre olur herşey.