- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
İcimden hic bir sey yapmak gelmiyor,cok mutsuzum benim gibi olan arkadaslar var mi?
Kaynanan geldiyse eşinde ana kuzusu olduysa boşver konuşsunlar ana oğul aralarına girmeİcimden hic bir sey yapmak gelmiyor,cok mutsuzum benim gibi olan arkadaslar var mi?
Neden sıkıldığını yazsaydin bari
Iyde tekrar konunu düzenle yaz herkes her mesajı okumaz ilk mesaji okur yorum yaparBebeklerimi dogurup kaybetmek..
Bebek ozlemi...
Kv kp sorunu..
Esimi isden cikarmalari...
Allah sabir versin umarim tez vakitte tekrar anne olursunuz.Bebeklerimi dogurup kaybetmek..
Bebek ozlemi...
Kv kp sorunu..
Esimi isden cikarmalari...
Sagol cnm bu dert beni benden aldi,toparlanamiyorum cok uzuluyorum,gorumcemin 1 oglu var kv kp ona cok bagli oluyolar onun icin ,bu hafta 1 yasina giriyo dogum gunu var cocugun hazirliklar yapiyolar parti yapicaklar gorumcem esmide aramis gelin diye ben gitmek istemiyorum bir suru bebek mutlu aileler herkes guluyo kokluyo opuyo yavrularini bense 3 ay once ikizlerimi kaybettim opemeden kokluyamadan kendimi cok yanliz hissediyorum bakislardan rahatsizlik duyuyorum gitmek istemiyorum...Allah sabir versin umarim tez vakitte tekrar anne olursunuz.
Is nasilsa bulunur.
Digerlerine de kulak tikayacaksiniz mecbur.
Bende yasamak istemiyorum
Senin neyin var cnm?Bende yasamak istemiyorum
Sen neden sikildin?Bende varım cok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?