Canim coooook sıkılıyor:((

Cok gecmis olsun, daha cok yeni ama en kisa zamanda ikinci hamileligini yasar ve dolu dolu mutlu olursun insallah. Bu yasadiklarina derman olur.

canım benim buda senin imtihanın demekki,kötü düşünüp üzülme inşAAllah sende evlat sahibi olursun,eşinede rabbim hayırlı bi kapı açar umarım,canınızın sağlığına şükredin geri kalan herşeye çare bulunur..

Ben hatirladim sizi. Arada bakiyordum konulariniza.
Bi sinavdan geciyorsunuz ve boyle hissetmeniz cok dogal. Akliniza direk bebekleriniz geliyodur tabi. Daha cok taze kaybiniz.
Gitmek istemeyisinizi anlayisla karsilamali herkes. Esiniz de anlayisli biriyse hislerinizi soyleyin. Istiyorsa o tek gitsin.

Evt o tek giderim ben diyor gelme sen kotu olucaksan diyor,kv kp gorimce ne der ne dusunur acaba cok merak ediyorum gitmezsem cokmu ayip olur?

Evt o tek giderim ben diyor gelme sen kotu olucaksan diyor,kv kp gorimce ne der ne dusunur acaba cok merak ediyorum gitmezsem cokmu ayip olur?
Sizin acinizi bilip de gozunuze soka soka bebek seven kadin degil miydi bu?
Ayip olmaz. Halden anlamak lazim.
Ama bi arayin isterseniz. Esiniz ikinizin adina hediye alabilir veya.

Genelde düsüncelerimiz benziyor.Bebekleri görünce ben de hüzünleniyorum,üzülüyorum.Ben de erken dogum yaptim,bebegimi kaybettim.Ayrica genetik hastaligi vardi bebegimin.Belki de saglikli bebeklerimizi kucaklayacagimiz gün yakindir ve o zaman bu can sıkıcı duygularimiz degisecek.Allah sana da sabir versin canim.

Cok zor kizlar coook,agliyorum durduramiyorum goz yaslarimi Allahim isteyene banada bir evlat ver yaa rabbim ne olur(
Eskiden bebegim olmuyo diye aglardim..
Simdide kaybettim onlari yuzlerini gordum opemedim kokluyamadim bagrima basamadim,kimse acimi hafifletemiyor kimse..

Aminn cnm insaAllahh benim 5 yillik ozlemdi hamile oldugumu duyan agladi..
Karnim sisti herkes gorenler sevindi masallah ne yakismis ne guzel olmusdun dediler hamileyken hic aglamadimm..
Ama mutlu sonla bitmedi malesef benle hamile kalanlar aldilar kucaklarina sicacik yuvalarinda evlatlariyla,bense yavrularimi buz gibi topragin altina verdim yan yana..

Ikiz miydi

Sizin acinizi bilip de gozunuze soka soka bebek seven kadin degil miydi bu?
Ayip olmaz. Halden anlamak lazim.
Ama bi arayin isterseniz. Esiniz ikinizin adina hediye alabilir veya.
Evt cnm taa kendisi ben hamileyken hic ilgilenmedi bile ama kizindan olan torununa asik oluyo onun icin surekli agzinda onun adi,gozume soka soka seviyo esim kotu niyetli degil torunu sonucta seviyo desede kabullenemiyorum kotu bir kadin vijdansiz diyorum hic mi halden anlamaz 60 yasindaki kadin diyorum.

Allah sabir versin canim,insallah tez vakitte saglijli yavrularini kucagina alirsin.Neden kaybettin canim?Aci tazeyken cok daha zor geliyor tasimak ama zamanla tam olarak gecmese de hafifliyor.

Canim dayanamıyorum bazen içim yanıyor

karanlığın en koyu anı güneş doğmadan az öncedir hepimiz yaşıyoruz artık yeter diyoruz ama gerçekten biraz daha sıkın dişinizi Allah cc sevdiklerini bazen çocuk vermemeyle dener bunu öğrenmiştim ,biraz SAbredin mükafatını alırsınız iki dünyadada zaman gelir ne üzülüyordum yaaa dersiniz geçenlerde bir benzer konuda yazmıştım aynen sizde aktarıyorum
teyzemin torunu ablam dediğim kişi bir kızı var ondan sonra erken doğumla ikizlerini kaybetti bir düşük yaptı toplam da 3 evladı vefat etti depresyona girdi hayattan zevk alamaz hale geldi bazen birşeyler anlatıyorsun başka şeyler anlıyordu ya da duymuyordu bebek hayalleri görüyordu evde bu derece hayat küstü gibi ...bir gün telefon açtı bana hamileyim diye çığlık attı ağladı bende çok garip oldum prematüre bir bebek oldu çocuk dokunamıyorsun küçük zayıf hep annem yıkamay gitti... şimdi 1 yaşını geçti sağlıklı demem o ki , herşeyin bir vakti var evet zor Allah cc sabırlar versin sizede eşinizede ama imkansız değilki Allah cc ol der olur siz kendiniz toparlamaya bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…