- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 3.998
- 248
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Sagol cnm bu dert beni benden aldi,toparlanamiyorum cok uzuluyorum,gorumcemin 1 oglu var kv kp ona cok bagli oluyolar onun icin ,bu hafta 1 yasina giriyo dogum gunu var cocugun hazirliklar yapiyolar parti yapicaklar gorumcem esmide aramis gelin diye ben gitmek istemiyorum bir suru bebek mutlu aileler herkes guluyo kokluyo opuyo yavrularini bense 3 ay once ikizlerimi kaybettim opemeden kokluyamadan kendimi cok yanliz hissediyorum bakislardan rahatsizlik duyuyorum gitmek istemiyorum...
Bu arada parti benim apartmanimin altinda yapilacak..
Ben hatirladim sizi. Arada bakiyordum konulariniza.Sagol cnm bu dert beni benden aldi,toparlanamiyorum cok uzuluyorum,gorumcemin 1 oglu var kv kp ona cok bagli oluyolar onun icin ,bu hafta 1 yasina giriyo dogum gunu var cocugun hazirliklar yapiyolar parti yapicaklar gorumcem esmide aramis gelin diye ben gitmek istemiyorum bir suru bebek mutlu aileler herkes guluyo kokluyo opuyo yavrularini bense 3 ay once ikizlerimi kaybettim opemeden kokluyamadan kendimi cok yanliz hissediyorum bakislardan rahatsizlik duyuyorum gitmek istemiyorum...
Bu arada parti benim apartmanimin altinda yapilacak..
Ya bebek yüzünden eşimle çok tartışıyoruz sürekli takıntılı bi insana döndüm 2 gündür kavga Ediyoruz değişmem lazim,ufak olayı büyütüyorumSenin neyin var cnm?
Evt o tek giderim ben diyor gelme sen kotu olucaksan diyor,kv kp gorimce ne der ne dusunur acaba cok merak ediyorum gitmezsem cokmu ayip olur?Ben hatirladim sizi. Arada bakiyordum konulariniza.
Bi sinavdan geciyorsunuz ve boyle hissetmeniz cok dogal. Akliniza direk bebekleriniz geliyodur tabi. Daha cok taze kaybiniz.
Gitmek istemeyisinizi anlayisla karsilamali herkes. Esiniz de anlayisli biriyse hislerinizi soyleyin. Istiyorsa o tek gitsin.
Benimde içim yanıyor bebeğim olmasını çok istiyorum
olur inşaAllah merak etmeyin herşeyin vakti ve takdiri varBebeklerimi dogurup kaybetmek..
Bebek ozlemi...
Kv kp sorunu..
Esimi isden cikarmalari...
Sizin acinizi bilip de gozunuze soka soka bebek seven kadin degil miydi bu?Evt o tek giderim ben diyor gelme sen kotu olucaksan diyor,kv kp gorimce ne der ne dusunur acaba cok merak ediyorum gitmezsem cokmu ayip olur?
Canim dayanamıyorum bazen içim yanıyorolur inşaAllah merak etmeyin herşeyin vakti ve takdiri var
sendeki problem ne canim?Ben erken dogum yaptim bebegimin genetik hastaligi vardi ve kaybettik.Canim dayanamıyorum bazen içim yanıyor
Aminn cnm insaAllahh benim 5 yillik ozlemdi hamile oldugumu duyan agladi..Genelde düsüncelerimiz benziyor.Bebekleri görünce ben de hüzünleniyorum,üzülüyorum.Ben de erken dogum yaptim,bebegimi kaybettim.Ayrica genetik hastaligi vardi bebegimin.Belki de saglikli bebeklerimizi kucaklayacagimiz gün yakindir ve o zaman bu can sıkıcı duygularimiz degisecek.Allah sana da sabir versin canim.
Ikiz miydiAminn cnm insaAllahh benim 5 yillik ozlemdi hamile oldugumu duyan agladi..
Karnim sisti herkes gorenler sevindi masallah ne yakismis ne guzel olmusdun dediler hamileyken hic aglamadimm..
Ama mutlu sonla bitmedi malesef benle hamile kalanlar aldilar kucaklarina sicacik yuvalarinda evlatlariyla,bense yavrularimi buz gibi topragin altina verdim yan yana..
Evt cnm taa kendisi ben hamileyken hic ilgilenmedi bile ama kizindan olan torununa asik oluyo onun icin surekli agzinda onun adi,gozume soka soka seviyo esim kotu niyetli degil torunu sonucta seviyo desede kabullenemiyorum kotu bir kadin vijdansiz diyorum hic mi halden anlamaz 60 yasindaki kadin diyorum.Sizin acinizi bilip de gozunuze soka soka bebek seven kadin degil miydi bu?
Ayip olmaz. Halden anlamak lazim.
Ama bi arayin isterseniz. Esiniz ikinizin adina hediye alabilir veya.
Allah sabir versin canim,insallah tez vakitte saglijli yavrularini kucagina alirsin.Neden kaybettin canim?Aci tazeyken cok daha zor geliyor tasimak ama zamanla tam olarak gecmese de hafifliyor.Cok zor kizlar coook,agliyorum durduramiyorum goz yaslarimi Allahim isteyene banada bir evlat ver yaa rabbim ne olur(
Eskiden bebegim olmuyo diye aglardim..
Simdide kaybettim onlari yuzlerini gordum opemedim kokluyamadim bagrima basamadim,kimse acimi hafifletemiyor kimse..
Canim dayanamıyorum bazen içim yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?