Canim coooook sıkılıyor:((

Evt o tek giderim ben diyor gelme sen kotu olucaksan diyor,kv kp gorimce ne der ne dusunur acaba cok merak ediyorum gitmezsem cokmu ayip olur?

Ne ayip olcak bosver canin ne istiosa onu yap. Anlarlar bence. Nispet yapar gibi evin altinda kutlama yapacaklarina aile içinde basit bi pasta kesselermis onlar da.

O torunsa sizinkiler de torundu. Ilgilenmesi , acinizi paylasmasi gerekirdi. Kotu niyetli olmasa bile densiz o zaman. Nasil davranilacagini ogrenememis hala.

3 uzdu,doktorlar birini aldirmamiz sart dedi 3 uz tasiyamassin dedi 5 doktora birde hocaya sordum annenin hayati tehlikesi varsa alinabilir dedi kalp atislarim 140 lardaydi birini sonlandirdik aglaya aglaya,daha sonra ikisiyle devam ettim 6.ayina girmistimki birden duyum geldi hastaneye yattim 4 gecenin sonunda normal yolla 3 bebegimide dogurdum birini bile bagrima basamadim..ben yanmiyimda ben aglamayimda kim aglasin arkadaslarim..

Canim ayni duygulari ben de yasadim.Benimle hamile olanlar,bir kac ay geride olanlar hepsi kucagina aldi masallah ama benim cektiklerimi esimle birlikte bir ben bir de Allah bilir.

Offf canım ne diyim benimde içim yanıyor . Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır .Allahın dediği olur .bugün eşim bana sen böyle isyana giriyorsun diye kavga ettik

Canım emin ol saglikli bir dogum yapip kucagina aldiginda acin cok hafifleyecek. Bunu basarabilmen icin de sakin olman lazim. Kafani dagitacak seyler bul. Ya sana bisey olsaydi? Korunmuşsun belli ki yasayacak cok seyin var daha.

Youtube da sürekli bebek videolarını izleyip Ağlıyorum rüyalarmda görüyorum

Ne ayip olcak bosver canin ne istiosa onu yap. Anlarlar bence. Nispet yapar gibi evin altinda kutlama yapacaklarina aile içinde basit bi pasta kesselermis onlar da.
Allah senden razi olsu ne guzel dedin,apt nin altinda kutlama yapacaklarini duydugum anda nasil uzuldum bilemezsin gozume sokar gibi,demiyoki bu kiz 3 ay once olu dogum yapti yakisik almaz onun evin altinda yapmiyalim evimizde yada evimize yakin bir mekanda yapalim demiyolar,kv odemis bide yerin parasini bide ceyrek almis umrunda degilim ben diyorum ya acimasizlar rabbim herkesin gonlune gore versin ne diyim..

Depresyonda olmaduığını iddia etmek de debresyonun bir diğer safhasıdır

Ne buluyum canimm,dertler kederden cok sukur kurtulamiyorum hergun yeni bisiy cikiyor:) bunada sukur ne diyelim..

Gormemisin oglu olmus tutmus seyini koparmis hesabi. Gicik yapar gibi senin evinin altindan baska yer bulamamislar mi. Sanki nisan yapiolar ne bu merasim el kadar bebege. Insanlar kafayi yedi. Eskiden komsuya kokar diye yapacagin yemek dusunulurdu götürülür verilirdi, şimdi kirk kat eli birak kendi aile icinden düşünce namina bisey goremiyorsun. Insafsizlar mi kafasizlar mi artik bilemiyorum.

Benimde erkek faktörü 2 başarısiz tup bebek deneme si maddi manevi yorgunluk eşimle tartışmalarımız vs..
canim benim bir yakinimin da cocugu olmuyordu.İki defa tüp bebek denemesi sonucu basarisizdi.Birgün konusurken'suan tekrar denemek istemiyorum,yoruldum'demisti.Birkac ay sonra hamile oldugunu ögrendik.Üçüncü denemesi basarili gecmis.Suan bir yaslarinda masallah cok tatli bir oglu var.

Aynen oyle olurdu gorgusuzlukden baska bisiy degil cocuk dogdu 2000 tlye kadar esya aldi a dan z ye,ram altin takti kizina dogum hediyesi olarakda bileklik,damada, damadin annesi, kizkardesi, babaannesi annanesi,ve babasinada bohca yapti kv dem.banada bi cop yok:)

Canim ayni duygulari ben de yasadim.Benimle hamile olanlar,bir kac ay geride olanlar hepsi kucagina aldi masallah ama benim cektiklerimi esimle birlikte bir ben bir de Allah bilir.
Aynen benimde canim birbirimize her aksam sarilip agliyoruz,daha dogrusu ben agliyorum o sakinlestiriyor,baskada kimse yok anlamiyor anlamiyor..ates dustugu yeri yakiyor..

Böyle bi dünyaya çocuk getirmemek belkide en doğrusu, baksana dibimizde insanlar, bebekler ölüyor, kan gövdeyi götürüyor, bu savaşın bize sıçrayacağı da gün gibi ortada,ülkemizde bile millet açlıktan- hastalıktan kırılıyor,ne biliyim yaa, ben 30 u geçtim ama sırf bu sebeplerden dolayı evlat sahibi olmaya cesaretim yok ve hiç olmayacak gibi, ben gene iyi kötü yaşıyorum ama evladım büyüdüğünde benim sahip olduğum imkanlara büyük ihtimal sahip olamayacak, bunu bile bile neden bu dünyaya bi canlı daha getirmeye çabalayayım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…