- 3 Şubat 2009
- 10.239
- 18.166
- 823
- 45
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Evt o tek giderim ben diyor gelme sen kotu olucaksan diyor,kv kp gorimce ne der ne dusunur acaba cok merak ediyorum gitmezsem cokmu ayip olur?
O torunsa sizinkiler de torundu. Ilgilenmesi , acinizi paylasmasi gerekirdi. Kotu niyetli olmasa bile densiz o zaman. Nasil davranilacagini ogrenememis hala.Evt cnm taa kendisi ben hamileyken hic ilgilenmedi bile ama kizindan olan torununa asik oluyo onun icin surekli agzinda onun adi,gozume soka soka seviyo esim kotu niyetli degil torunu sonucta seviyo desede kabullenemiyorum kotu bir kadin vijdansiz diyorum hic mi halden anlamaz 60 yasindaki kadin diyorum.
3 uzdu,doktorlar birini aldirmamiz sart dedi 3 uz tasiyamassin dedi 5 doktora birde hocaya sordum annenin hayati tehlikesi varsa alinabilir dedi kalp atislarim 140 lardaydi birini sonlandirdik aglaya aglaya,daha sonra ikisiyle devam ettim 6.ayina girmistimki birden duyum geldi hastaneye yattim 4 gecenin sonunda normal yolla 3 bebegimide dogurdum birini bile bagrima basamadim..ben yanmiyimda ben aglamayimda kim aglasin arkadaslarim..Ikiz miydi
Canim ayni duygulari ben de yasadim.Benimle hamile olanlar,bir kac ay geride olanlar hepsi kucagina aldi masallah ama benim cektiklerimi esimle birlikte bir ben bir de Allah bilir.Aminn cnm insaAllahh benim 5 yillik ozlemdi hamile oldugumu duyan agladi..
Karnim sisti herkes gorenler sevindi masallah ne yakismis ne guzel olmusdun dediler hamileyken hic aglamadimm..
Ama mutlu sonla bitmedi malesef benle hamile kalanlar aldilar kucaklarina sicacik yuvalarinda evlatlariyla,bense yavrularimi buz gibi topragin altina verdim yan yana..
3 uzdu,doktorlar birini aldirmamiz sart dedi 3 uz tasiyamassin dedi 5 doktora birde hocaya sordum annenin hayati tehlikesi varsa alinabilir dedi kalp atislarim 140 lardaydi birini sonlandirdik aglaya aglaya,daha sonra ikisiyle devam ettim 6.ayina girmistimki birden duyum geldi hastaneye yattim 4 gecenin sonunda normal yolla 3 bebegimide dogurdum birini bile bagrima basamadim..ben yanmiyimda ben aglamayimda kim aglasin arkadaslarim..
Yoo ben gün aşırı aynı bu arkadaş gibi hissediyom ama daha hiç depresyona girmedim. Bence ben tam depresyona gircekken kendime atraksiyon yaratıyom.Depresyon başlangıcı
Allah senden razi olsu ne guzel dedin,apt nin altinda kutlama yapacaklarini duydugum anda nasil uzuldum bilemezsin gozume sokar gibi,demiyoki bu kiz 3 ay once olu dogum yapti yakisik almaz onun evin altinda yapmiyalim evimizde yada evimize yakin bir mekanda yapalim demiyolar,kv odemis bide yerin parasini bide ceyrek almis umrunda degilim ben diyorum ya acimasizlar rabbim herkesin gonlune gore versin ne diyim..Ne ayip olcak bosver canin ne istiosa onu yap. Anlarlar bence. Nispet yapar gibi evin altinda kutlama yapacaklarina aile içinde basit bi pasta kesselermis onlar da.
Depresyonda olmaduığını iddia etmek de debresyonun bir diğer safhasıdırYoo ben gün aşırı aynı bu arkadaş gibi hissediyom ama daha hiç depresyona girmedim. Bence ben tam depresyona gircekken kendime atraksiyon yaratıyom.
Konu sahibesi tavsiye ederim. Hayatına heycan katacak şeyler bul kendine.
Ne buluyum canimm,dertler kederden cok sukur kurtulamiyorum hergun yeni bisiy cikiyor:) bunada sukur ne diyelim..Yoo ben gün aşırı aynı bu arkadaş gibi hissediyom ama daha hiç depresyona girmedim. Bence ben tam depresyona gircekken kendime atraksiyon yaratıyom.
Konu sahibesi tavsiye ederim. Hayatına heycan katacak şeyler bul kendine.
Allah bu acını yuvanı yeni bir bebekle taçlandırarak unuttursun inşallah canım.Youtube da sürekli bebek videolarını izleyip Ağlıyorum rüyalarmda görüyorum
İlkkez duydum ay acaba depresyondamıyım ama olmam imkansız depresyona gircek vaktim yok. Şüphe içerisindeyim yaDepresyonda olmaduığını iddia etmek de debresyonun bir diğer safhasıdır
Benimde erkek faktoru,dusun oglundan kaynakli problem kadinin umrunda bile degil hayati torunu ve lux yasam..Benimde erkek faktörü 2 başarısiz tup bebek deneme si maddi manevi yorgunluk eşimle tartışmalarımız vs..
Allah senden razi olsu ne guzel dedin,apt nin altinda kutlama yapacaklarini duydugum anda nasil uzuldum bilemezsin gozume sokar gibi,demiyoki bu kiz 3 ay once olu dogum yapti yakisik almaz onun evin altinda yapmiyalim evimizde yada evimize yakin bir mekanda yapalim demiyolar,kv odemis bide yerin parasini bide ceyrek almis umrunda degilim ben diyorum ya acimasizlar rabbim herkesin gonlune gore versin ne diyim..
Aminn cnm Allah razi olsun benim gibi evlat hasreticeken herkese nasip etsin..Allah bu acını yuvanı yeni bir bebekle taçlandırarak unuttursun inşallah canım.
canim benim bir yakinimin da cocugu olmuyordu.İki defa tüp bebek denemesi sonucu basarisizdi.Birgün konusurken'suan tekrar denemek istemiyorum,yoruldum'demisti.Birkac ay sonra hamile oldugunu ögrendik.Üçüncü denemesi basarili gecmis.Suan bir yaslarinda masallah cok tatli bir oglu var.Benimde erkek faktörü 2 başarısiz tup bebek deneme si maddi manevi yorgunluk eşimle tartışmalarımız vs..
Gormemisin oglu olmus tutmus seyini koparmis hesabi. Gicik yapar gibi senin evinin altindan baska yer bulamamislar mi. Sanki nisan yapiolar ne bu merasim el kadar bebege. Insanlar kafayi yedi. Eskiden komsuya kokar diye yapacagin yemek dusunulurdu götürülür verilirdi, şimdi kirk kat eli birak kendi aile icinden düşünce namina bisey goremiyorsun. Insafsizlar mi kafasizlar mi artik bilemiyorum.
Aynen benimde canim birbirimize her aksam sarilip agliyoruz,daha dogrusu ben agliyorum o sakinlestiriyor,baskada kimse yok anlamiyor anlamiyor..ates dustugu yeri yakiyor..Canim ayni duygulari ben de yasadim.Benimle hamile olanlar,bir kac ay geride olanlar hepsi kucagina aldi masallah ama benim cektiklerimi esimle birlikte bir ben bir de Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?