- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Keske mutlu olsamda oynayabilsem cnm keske!!Kalk bi oyna açılırsın
Şaka şaka sadece konu sahibine bu seçeneği de göz önünde bulundurması için yazdımİlkkez duydum ay acaba depresyondamıyım ama olmam imkansız depresyona gircek vaktim yok. Şüphe içerisindeyim ya
Aynen benimde canim birbirimize her aksam sarilip agliyoruz,daha dogrusu ben agliyorum o sakinlestiriyor,baskada kimse yok anlamiyor anlamiyor..ates dustugu yeri yakiyor..
Ayy ödümü patlattın kızŞaka şaka sadece konu sahibine bu seçeneği de göz önünde bulundurması için yazdım
Bebegine odaklan ve sakin strese girme suan onlari dusunme lutfen,cocugunu dogur kucagina saglikla al bakarsin sonra gelinin caresine.slm kızlar benım çok sinir olduğum bir konu var.Eşimin kardeşine kız istedik sonra ogün akşam ufak bir şey yüzündn eşimle babası büyük tartışma yaşadı kayınpederin etmediği küfür kalmadı.Biz bunlarla 1 ay küstük sonra barışıldı ama konuşulsa bile aramızda hafif kırgınlık devam ediyordu .Eşimin kardeşide çok bencil bir insan ve çıkarcı.Eşimin ailesi bize 30 binliralık araba aldı ona 70 binliralık bize az altın yaptı ona daha çok bu kadar haksızlığın içinde birde bu yeni gelin daha 1 aylık nişanlı kendini bişey sanmalar kayınvalidegille daha bi yakın olma çabası onlarında bana soğuk davranıp onu el üstünde tutma çabası ve onun iyice havaya girmesi sinir oluyorum dünde hep beraber yemekteydik kayınvalidede kız herkeese hoşçakalın dedi beni özellikle görmezden geldi bana demeden çekip gitti eşimin kardeşine bunu söyledim yaptığına kırıldım nişanlının dedim o da takmaz gibi hareket etti kayınpederde bişey bişey yok diye konuyu kapattı zaten hamileyim üzüntüden bişey yiyip içemiyorum kendi kendime yapıyorum onlar keyfi aleminde sizce neyapmalıyım
ece
öyle yapmaya çalışıyorum ama insanın salak yerine koyuyorlar ona çok üzülüyorumBebegine odaklan ve sakin strese girme suan onlari dusunme lutfen,cocugunu dogur kucagina saglikla al bakarsin sonra gelinin caresine.
Ben ilk mesajına yorum yapmıştım. Ama konun farklıymış. Başın sağolsunKeske mutlu olsamda oynayabilsem cnm keske!!
Benim vefat eden kızımla eltimin kızı arasında 2 gün vardı. Ona baktıkça ağlardım kızımı hayal ederdim . Ben kötü oluyorum diye bırakabartı bişeyler yapmayı yanımda kızım bile demedi sağolsun. Bazı şeyleri düşünmek için illa ince düşünce gerekmez. Allah vicdan versin onlara. Destek olacaklarına nispet yapıyolar sankiAllah senden razi olsu ne guzel dedin,apt nin altinda kutlama yapacaklarini duydugum anda nasil uzuldum bilemezsin gozume sokar gibi,demiyoki bu kiz 3 ay once olu dogum yapti yakisik almaz onun evin altinda yapmiyalim evimizde yada evimize yakin bir mekanda yapalim demiyolar,kv odemis bide yerin parasini bide ceyrek almis umrunda degilim ben diyorum ya acimasizlar rabbim herkesin gonlune gore versin ne diyim..
Amin inşallah canimAllah bu acını yuvanı yeni bir bebekle taçlandırarak unuttursun inşallah canım.
Ne kadar guzel keske benimkilerde ole olsalardi ama nerde..Benim vefat eden kızımla eltimin kızı arasında 2 gün vardı. Ona baktıkça ağlardım kızımı hayal ederdim . Ben kötü oluyorum diye bırakabartı bişeyler yapmayı yanımda kızım bile demedi sağolsun. Bazı şeyleri düşünmek için illa ince düşünce gerekmez. Allah vicdan versin onlara. Destek olacaklarına nispet yapıyolar sanki
Benim psikoloğum demişti ki, aslında herkes kendi hayatını yaşıyo sana özel farklı bişey yaptıkları yok. Sadece senin yaran neyse onu görüyosun.Ne kadar guzel keske benimkilerde ole olsalardi ama nerde..
Dogum yaptim ikiz kizlarimi kaybettim ertesi gunu eve geldim ayaktaydim yatmadim bile yat dediler yatamadim..
Gorumcemler geldi gecmis olsuna kv ve eltisi cocugu hic gormemis gibi aldilar kucaklarina ondan ona seviyolar annemle goz goze geldim ve dedimki goruyomusun anne ..
Bosver kizim dedi cahiller boyle cahillikmi olur dedim yaaa istan ettim nefret ettim kovmak geldi icinden..
Mutvaga gectim ve agladim edim geldi soledim dur ben onlari hallederim dedi,
annesine demiski kiz dun evlatlarini kaybetmis siz gecmis karsisina cocuk seviyorsunuz,kv bozuldu suratini asti boyle biri iste hem suclu hem guclu..misafir geliyo karsidan benim icin kalkip pilav yaptim sofrayi hazirladim sen otur diyolar hic bisiy yapmiyolar cocugun pesindeler kiziyla anasi.
Mesafe aldim alt ust oturuyoruz kv yle cikmiyorum 1 aydir ben cikmadigim icin onlarda gelemiyo, rahatmiyim degilim vijdanen ama geldiklerinde sinirim yipraniyo dahada kotu oluyorum gordugumde,kapidan cikarken ortaligi kolacan edip cikiyorum ne kotu demi??Benim psikoloğum demişti ki, aslında herkes kendi hayatını yaşıyo sana özel farklı bişey yaptıkları yok. Sadece senin yaran neyse onu görüyosun.
Gerçekten öyle sonradan sonrada anladımki benim imtihanım yüzünden,kimseye yük olarak onlara ben imtihan olmak istemem..
Yıllar önce babamı kaybettiğimde üniv oda arkadaşlarım yılmaz erdoğanın şiirindeki sizin hiç babanız öldü mü??? Kısmını bağıra bağıra okurlardı. Vicdansızlar diye kendimi yerdim. Halbuki sonradan anladım o davranış onlar için normal. Anormal olan bendim ve sadece onlarda vicdan yoktu.
Allaha havale edin yada gerçekten söyleyin söyleyin söyleyin.. onlar her halukarda üzüceklerse seni içindekileri kus gitsin onlara...
Ben cenazeden sonra apar topar 20 günde evi topladım bi ev buldm kiralık hemen taşındım aynı apartmandaydık. Sebebim orayı görmeye dayanamam diye düşünmemdi ama kv mler çok üzüldü. Taşınırken napıyosun bile demediler. Ama görümcem eltim hep destektiler bana. Baktılarki ben gerçten uzaklaşınca iyileşmeye başladım onlar kabullendi. Herşey yoluna girdi.Mesafe aldim alt ust oturuyoruz kv yle cikmiyorum 1 aydir ben cikmadigim icin onlarda gelemiyo, rahatmiyim degilim vijdanen ama geldiklerinde sinirim yipraniyo dahada kotu oluyorum gordugumde,kapidan cikarken ortaligi kolacan edip cikiyorum ne kotu demi??
Ama yapicak bisiy yok ya bu deveyi guducen ya bu diyardan gidicen,diyardanda gidemedigime gore kendi kendime onlemler aliyirum napiyim dert bir degil yani:)
Ah canıımmmm kıyamam ağlattın beniAminn cnm insaAllahh benim 5 yillik ozlemdi hamile oldugumu duyan agladi..
Karnim sisti herkes gorenler sevindi masallah ne yakismis ne guzel olmusdun dediler hamileyken hic aglamadimm..
Ama mutlu sonla bitmedi malesef benle hamile kalanlar aldilar kucaklarina sicacik yuvalarinda evlatlariyla,bense yavrularimi buz gibi topragin altina verdim yan yana..
sıkı can iyidir derlerİcimden hic bir sey yapmak gelmiyor,cok mutsuzum benim gibi olan arkadaslar var mi?
çok geçmiş olsun allah sabır versin, evlat acısı çok zordur keşke konunun başında yazsaydın insan durup dururken canın sıkılıyor sanıyorBebeklerimi dogurup kaybetmek..
Bebek ozlemi...
Kv kp sorunu..
Esimi isden cikarmalari...
Bebeklerimi dogurup kaybetmek..
Bebek ozlemi...
Kv kp sorunu..
Esimi isden cikarmalari...
Gitmiycem cnm esim gelme ben gider hediyesini verir biraz durur cikarim dedi,kimsede bisiy diyemez derlersede cvplarini veririm dedi.Diğer konunuzdan hatırlıyorum sizi eşiniz destekti. Gitme d gününe demişti size dimi.. bence eşinizle güzel kararlar alıyorsunuz ne düşünüyosanız onu yapın kimseyi dinlemeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?