Canım eltim ! :D

Sevimli_panda

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
210
96
13
34
Öncelikle merhaba benim sorunum malum elti :) oncelikle bes senedir birlikte oldugum bir erkek arkadasim var ailesiyle iki senedir tanisiyorum cokta seviyorum benim annem ve abim konudan haberdar :) babalar en son duyar neyse bu kiz evli benim soz ya da nisanim yok neyse erkek arkadasim kizdan pek haz etmezdi aileside pek istemiyordu burnu havada diye yaptiklarini anlatirdi dolayisiyla bende bir on yargi vardi ama ben tanimadan hukum vermek istemedim.ilk olarak tanistik ettik ama daha ilk tanismada basklarina yuzugunu gosterip degisik hareketler yapiyordu bana nispetmis sonradan ogrendim ben bunun farkinda bile degildim taki kv adayimin ve kp imin bana gelip kusura bkma sakin dediginde ,ben de olayi yavas yavas cozmeye basladim her ortamda bana laf sokmalar siz evli degilinize getirmeler , yok ben ilk gelinim edalari , benim yanimdaki herkesi evine cagirip beni pas gecmesi (zaten evine cagirsa gitmem) bunlar birikti ve ben artik kizla knsmuyorum olaylardan herkesin haberi var ve bana hk veriyolarlar ama kv uzuluyor ilerde de sorun olur diye ama inanin bu kizla asla bir araya gelmem mumkun degil , baba evinde görmeyip koca evinde görüp birazcik simarmis bana soktugu laflari o siralar toyluguma verip geri iade edemedim nasil icime oturdu bu anlatamam beni her gordugunde erkek arkadasimla bir muhabbet sohbet sanki cok seviyormus gibi , napilir boylesine konusmamak mi iyi yoksa barisir gibi yapip yavas yavas onun taktigini mi yapmali . ben cnku dayanamam o laflari tek tek sokmam lazim taktikleri alayim

ah canım canım agzına s.cayım diye bir taktik var ben pek uygulayamıyorum ama etrafımda arkadaşlarım güler yüzle herlafı sokup duruyor. yapabilirseniz ne mutlu

İnsanlar tanışmadan etmeden nasıl evlensin :) ben cok seviyorum aileyi benim sorunum digeri
Tanismak ayri.bende esimle sevgiliyken aileyle tanistim.4 yilda 3 defa gorusmusumdur.
Masallah siz gelin gibi herseyde varsiniz.cizginizi korusaydiniz keske.suan bi sifatiniz yok.eltinizin agzina koz vermissiniz.
Elti zaten catlak biri sizde malzeme vermissiniz yuz goz olmussunuz

Canım daha sözlenmemişsin, şimdiden didişmeye başlamayın bence, sık görüşme bence kim kv,kp sayğılı olursa o ilk sırada olur ,daha onu tanımıyorsun,e ğer anlattığınız gibiyse ,daha çok yaplaşım yaparsın buraya kV yerinde olmak istemem

Cünku bes sene dir taniyorum:) ayrica suan universite okuyorum bu yuzden evli degilim
O bes senelik sevgililik bir gunde biter ne olacak yani :d elti olman icin evli olman lazim. Aile bu kizin arkasindan nasi konusuyosa senin arkandan da oyle konusur. Korkunc bi aile. Gelinlerine saygilari yok kendilerine de mi saygilari yok ki kizin dedikodusunu yapip kendilerini kucultuyolar

Eminim senin arkandan DAHA SOZ YOK NISAN YOK BIZIM EVDEN CIKMIYO diyolardir millete

ah canım canım agzına s.cayım diye bir taktik var ben pek uygulayamıyorum ama etrafımda arkadaşlarım güler yüzle herlafı sokup duruyor. yapabilirseniz ne mutlu
Buda bana aynısını yapti canim ben alttan aldim sozum nisanim yok diye laf etmedim ama bana kizdilar kv kp biz sana her turlu soz hakkini veriyoruz diye . icime dert oldu :)

Daha nişan bile yok elti nasıl oluyor?
Sen sevgiline evlenmeden kocam diyebiliyor musun?
Ayrıca bence sen kv ve kp adaylarından kork bence seni ilk fişekleyen onlar gibi.
Bide suna hastayim.sevgiliyken erkek ailesine hos gorunme sik gitme cabasi var.evlenince vay esimin ailesi cok cagiriyor sik geliyorlar sikildim falanSimdiden gecimsizlik baslamis zaten.evleninceye kadar kimlerle sikinti olur daha...

Buda bana aynısını yapti canim ben alttan aldim sozum nisanim yok diye laf etmedim ama bana kizdilar kv kp biz sana her turlu soz hakkini veriyoruz diye . icime dert oldu :)
bence yine de minimum iletişim en güzeli hiç seviyeyi bozma. hem kv kp ile de çok muhattap olma canım. sonradan çoook başını ağrıtıyorlar. bol şans :)

Olabildiğince mesafeli durun bence. Daha şimdiden yüz göz olursanız ilerisi daha kötü olur. Ben olsam aynı ortama bile girmemeye özen gösterirdim. Unutmayın ki siz daha sevgilisiniz yani tabiki tanışabilirsiniz ailesiyle ama o kişi sizin eltiniz değil henüz. Bunu unutmayın. Kadın zaten kendisini belli etmiş en başta bundan sonra mesafenizi iyi koruyun bence. İlerde evlenince söylersiniz içinizde kalanları. Şimdiden elti münakaşasına girmek pek yakışık almaz daha ortada bi resmiyet olmadan. Kadının ağzına laf vermiş olursunuz sadece.

Daha evli değilsiniz bilmemne diye konuşanları gördüm ve resmen sesli güldüm:)))) Ayol birincisi tanışmadan nasıl evlenilicek, ikincisi evlenmeden aileye girdiğiniz için bu sorun olmuş olsa kimse evlendikten sonra elti derdi çekmezdi.Tek kelimeyle komedi :)))) insanlar eleştiricek yer arıyor anlasılan.Neyse benimde demem o ki eğer sevgilinizle evlenirseniz bu bir ömür bu kızla uğraşmakla kendinizi tüketmek çok anlamsız olur.Bu savaşın sonu olmaz yani kısacası bu yüzden çok yersiz.O yüzden yerinizde olsaydım kesinlikle kendisini kaale almaz, erkek arkadaşımın ailesinin gözünde seviyemi onunkine düşürmüş gibi gözükmüş olmak istemezdim. Çünkü belliki kız biraz keko:) kendisiyle ilgilenmeyerek oralı olmayarak evlendiğiniz zamanda ciddiye almayarak ve katiyyen samimiyet kurmayarak bu işin üstesinden gelmelisin. Ayrıca ''ay sen kim k*peksin'' tavrından daha sert ollamaz verdiğiniz cevaplar zaten:) Mesela bir örnek veriyim, kız size birşey anlatırken o laf anlattığı sırada yanınızda olan birine dönüp başka bişey sorabilir, yada o sırada kalkıp baska birine bisey söyleyip gelebilirsiniz. Bundan daha uzay bi tavır olduğunu şahsen ben sanmıyorum:) bu seni yok sayıyorum demektir ve böylece kendisi aslında size yaptığı saçma sapan gösterişlerin aslında sizi hiç ilgilendirmemiş olduğunu çünkü zaten onu hiç takmadığınızı en güzel şekilde gösterir:) Birine ay sen kimsin ki demek için bunu yaparım, genelde uzun süre kendilerine gelemedikleri için bir daha bana yaklaşmamayı tercih ederler. Miss :))))))

Suraya yaziyorum eger evlenirseniz bir zaman sonra esinizin ailesiyle araniz acilacak ve siz eltinizle birlik olup arkalarindan cekistireceksiniz.O potansiyeli gordum ikinizde de...

Siz zaten anlatilanlara göre sekillendirmissiniz kafanızda eltinizi pardon sevgilinin yengesini diycektim ondan dolayi her yaptığı batıyor size
Ben senin yerinde olsam sevgilinizin annesinden korkardim basın çok agircak

Kızlar sakin sıfatlara bu kadar takılmayın elti yazıp gulucuk koydum :) ben zaten suan sessiz sekilde bekliyorum bana laf soyle dedikleri halde susuyorum :). Ayrica okuyorum sinava hazirlaniyorum yani hergun gitmem gibi birsey soz konusu degil :) fazla abartmayin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…