- 26 Şubat 2016
- 210
- 96
- 13
- 34
- Konu Sahibi Sevimli_panda
-
Cünku bes sene dir taniyorum:) ayrica suan universite okuyorum bu yuzden evli degilimEvlenmeden elti derdine dusmussun de sen onun eltisi degilsin kayninin sevgilisisin. Yok baba evinde gormemismis de koca evinde gormusmus. Ne biliyosun babasinin evinde ne gordugunu
ah canım canım agzına s.cayım diye bir taktik var ben pek uygulayamıyorum ama etrafımda arkadaşlarım güler yüzle herlafı sokup duruyor. yapabilirseniz ne mutluÖncelikle merhaba benim sorunum malum elti :) oncelikle bes senedir birlikte oldugum bir erkek arkadasim var ailesiyle iki senedir tanisiyorum cokta seviyorum benim annem ve abim konudan haberdar :) babalar en son duyar neyse bu kiz evli benim soz ya da nisanim yok neyse erkek arkadasim kizdan pek haz etmezdi aileside pek istemiyordu burnu havada diye yaptiklarini anlatirdi dolayisiyla bende bir on yargi vardi ama ben tanimadan hukum vermek istemedim.ilk olarak tanistik ettik ama daha ilk tanismada basklarina yuzugunu gosterip degisik hareketler yapiyordu bana nispetmis sonradan ogrendim ben bunun farkinda bile degildim taki kv adayimin ve kp imin bana gelip kusura bkma sakin dediginde ,ben de olayi yavas yavas cozmeye basladim her ortamda bana laf sokmalar siz evli degilinize getirmeler , yok ben ilk gelinim edalari , benim yanimdaki herkesi evine cagirip beni pas gecmesi (zaten evine cagirsa gitmem) bunlar birikti ve ben artik kizla knsmuyorum olaylardan herkesin haberi var ve bana hk veriyolarlar ama kv uzuluyor ilerde de sorun olur diye ama inanin bu kizla asla bir araya gelmem mumkun degil , baba evinde görmeyip koca evinde görüp birazcik simarmis bana soktugu laflari o siralar toyluguma verip geri iade edemedim nasil icime oturdu bu anlatamam beni her gordugunde erkek arkadasimla bir muhabbet sohbet sanki cok seviyormus gibi , napilir boylesine konusmamak mi iyi yoksa barisir gibi yapip yavas yavas onun taktigini mi yapmali . ben cnku dayanamam o laflari tek tek sokmam lazim taktikleri alayim
Tanismak ayri.bende esimle sevgiliyken aileyle tanistim.4 yilda 3 defa gorusmusumdur.İnsanlar tanışmadan etmeden nasıl evlensin :) ben cok seviyorum aileyi benim sorunum digeri
O bes senelik sevgililik bir gunde biter ne olacak yani :d elti olman icin evli olman lazim. Aile bu kizin arkasindan nasi konusuyosa senin arkandan da oyle konusur. Korkunc bi aile. Gelinlerine saygilari yok kendilerine de mi saygilari yok ki kizin dedikodusunu yapip kendilerini kucultuyolarCünku bes sene dir taniyorum:) ayrica suan universite okuyorum bu yuzden evli degilim
Buda bana aynısını yapti canim ben alttan aldim sozum nisanim yok diye laf etmedim ama bana kizdilar kv kp biz sana her turlu soz hakkini veriyoruz diye . icime dert oldu :)ah canım canım agzına s.cayım diye bir taktik var ben pek uygulayamıyorum ama etrafımda arkadaşlarım güler yüzle herlafı sokup duruyor. yapabilirseniz ne mutlu
Bide suna hastayim.sevgiliyken erkek ailesine hos gorunme sik gitme cabasi var.evlenince vay esimin ailesi cok cagiriyor sik geliyorlar sikildim falanDaha nişan bile yok elti nasıl oluyor?
Sen sevgiline evlenmeden kocam diyebiliyor musun?
Ayrıca bence sen kv ve kp adaylarından kork bence seni ilk fişekleyen onlar gibi.
bence yine de minimum iletişim en güzeli hiç seviyeyi bozma. hem kv kp ile de çok muhattap olma canım. sonradan çoook başını ağrıtıyorlar. bol şans :)Buda bana aynısını yapti canim ben alttan aldim sozum nisanim yok diye laf etmedim ama bana kizdilar kv kp biz sana her turlu soz hakkini veriyoruz diye . icime dert oldu :)
O bes senelik sevgililik bir gunde biter ne olacak yani :d elti olman icin evli olman lazim. Aile bu kizin arkasindan nasi konusuyosa senin arkandan da oyle konusur. Korkunc bi aile. Gelinlerine saygilari yok kendilerine de mi saygilari yok ki kizin dedikodusunu yapip kendilerini kucultuyolar
Vay neler dusunmussunuz :) ben cok seviyorum bu sekilde dusunurler diyerek gitmiyordum ama kendileri bizzat cagiriyolar yani o konuda sorun yok canim ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?